Metų pradžia jus skatins kaupti jėgas. Vasario 10-ą prasidedantis Žaliojo Drakono metų ciklas Saulei ir Merkurijui keliaujant Vandenio ženklu, ragins auginti savo mintis, brandinti sumanymus, o prisijungus prie Saulės ir Venerai su Marsu, kai kam atsiras netikėtų naujų galimybių, o kai kam – ir progų kurti naują draugystę.

Gegužės 20-ą atkeliavus į jūsų ženklą Saulei, 24-ą - Venerai, o gegužės 26-ą – Jupiteriui, jums ypatingas laikas asmeninėms permainoms, draugystei ir meilei, tiktų norintiems keisti gyvenamą vietą. Įžengus į jūsų ženklą birželio 3-čią Merkurijui, sėkmingas laikas norintiems užmegzti naujus dalykinius ryšius, kurti partnerystę versle. Tai sėkmingas laikas reikalingų žinių paieškoms, palankus siekiantiems pergalių moksle, norintiems gilinti profesines žinias, nutarusiems išmokti kažko visai naujo, įgyti aukštesnę kvalifikaciją, ar įvaldyti dar vieną profesiją.

O birželio 4-ą į jūsų ženklą atkeliavus Selenai, tai ir dvasinio augimo laikas, – gyvenimas tam suteiks puikių progų ir galimybių. Liepos 21-ą įžengus į jūsų ženklą Marsui, norėsis keisti į gera situacijas, pasirinkti tolesnę kelio kryptį. Rugpjūčio mėnesį esant artimai Jupiterio ir retrogradinio Merkurijaus pozicijai, dažniau grįšite prie ankstesnių sumanymų ir idėjų, o kai kas norės atnaujinti ir buvusią draugystę.

Rudens mėnesiai Merkurijui vėl judant direkcine kryptimi, labiau tiktų finansinių klausimų sprendimui, o taip pat įsitvirtinimui darbuose, o spalio mėnesį neprošal būtų paplanuoti atostogas.

Lapkritį ir gruodį į pirmą planą kils tarpusavio santykių klausimai. Daugiau dėmesio skirkite būtent jiems, o taip pat sveikatos bei imuniteto stiprinimui, psichologinio komforto ir jaukumo namuose kūrimui.


Daug laimės jums 2024!