Švelnūs kaip ilgaplaukis katinėlis, naujų svajonių ir meilės kupini metai. Tad ir simbolis jų gali būti Vėžiams meilus kačiukas, kuris tik besigindamas išleidžia savo nagučius.

Metų pradžioje savęs neskubinkite. Tai laikas, kai reikėtų objektyviai įvertinus situacijas ir aplinkybes, veikti užtikrintai, judėti į priekį kaip per slidų ledą, apgalvotais, rūpestingais žingsneliais, gyventi švelniu, ramiu tempu.

Iš jūsų ženklo sausio 9-tą d. iškeliavus Juodajam Mėnuliui, jums – palankių permainų pradžia, tarsi nukritus akis dengusiam šydui, gyvenimą imsite matyti šviesesnėmis, ryškiomis, spalvomis. Prasidėjęs Vandens Triušio metų ciklas ragins išsikelti iš širdies, kaip iš jūros gelmių, glūdinčius perlus, atskleisti savo talentus ir gabumus.

Kovo 26-ą į jūsų ženklą įžengs Marsas, suteikdamas ypatingų jėgų ir entuziazmo iki pat gegužės 21-os imtis svarbių gyvenimo pokyčių, juolab, kad prie jo prisijungs vėliau ir Venera, kurdama palankias aplinkybes ieškant naujų finansinių šaltinių, siekiantiems gilinti meilės jausmus, norintiems įsikurti naujuose namuose, ketinantiems pradėti naują veiklą.

Planuojantiems santuoką tiktų gegužės ir birželio pabaiga, bei liepa. Vėlesniais mėnesiais norėsis labiau pasirūpinti artimaisiais, siekti gyvenimo pilnatvės, pripildyti dienas kūrybinio džiaugsmo.

O paskutiniais metų mėnesiais jūsų diplomatiškos ir rūpestingos pastangos tiek darbuose, tiek stiprinant tarpusavio partnerystės, draugystės ir meilės ryšius, ims duoti konkrečius rezultatus.