Jaučiui tai bus metai, galintys priminti stipriai įsūpuotas sūpuokles, kuriomis vienomis dienomis kilsite aukštyn, o kitomis, leisdamiesi, jau kaupsite jėgas būsimam vėl kilimui. Tad šios sūpuoklės ir galės būti jums šių metų simboliu.

Metų pradžioje kurkite strateginius planus, būkite energingi ir ryžtingi. Sausio 22-ą prasidėjęs Vandens Triušio metų ciklas atneš naujų idėjų, įdomių galimybių.

Metus globosianti vandens stichija galės pasireikšti ne tik švelniu jūros bangavimu, bet kai kada ir galinga potvynių audra. Žiemos ir pavasario mėnesiais Urano, viešinčio jūsų ženkle įtakoje, gali netikėtai pabyrėti tai, kas neturėjo stipraus pamato, kas buvo statoma, kaip ta pilis iš smėlio, tam, kad atsilaisvinusioje vietoje vėliau kurtumėte naujai, jau klodami patikimą pamatą.

Tokiai statybai jums palankus laikas nuo gegužės 18-os, kai į jūsų ženklą įžengs Jupiteris. Būtent tada, palaipsniui, pavasario ir vasaros pradžios mėnesiais prasidės jums ypatingos sėkmės metas, palankus karjeros siekiams, verslui, ar namų statybai.

Liepos 18-ta – savotiškas permainų startas, – iš jūsų iškeliavęs Kylantis Mazgas vėlesniais mėnesiais leis kiek lengviau atsikvėpti, mažins įtampas, suteiks daugiau erdvės jūsų gyvenimo kūrybai.

Ruduo palankus jums finansinių šaltinių paieškoms. O nuo rugsėjo 23-ios Jupiteriui vėl judant retrogradine kryptimi, vėlesnėmis metų dienomis galėsite grįžti ir prie anksčiau kilusių idėjų įgyvendinimo. O kai kas sieks atkurti, sustiprinti gražius asmeninius ryšius.