Astrologijoje tai svarbus dangaus reiškinys, turintis ilgalaikį efektą, sako astrologė Lolita Žukienė.

– Kokį būtent efektą jis gali sukelti?

– Galite ryškiau pamatyti tai, ką reikėtų keisti savo gyvenime, o pamačius imtis ryžtingų veiksmų, juolab, kad šio pilno ilgiausio Mėnulio užtemimo metu Marsas, Žemė ir Saulė išsirikiuos beveik tiksliai vienoje linijoje ir Marsas bus priartėjęs arčiausiai Žemės. Tokios pozicijos įtakoje gali stiprėti noras imtis drąsių pokyčių, stiprių veiksmų,

Ilgiausias Mėnulio užtemimas prasidės 4–tame ir baigsis 6-ame Vandenio laipsnyje, kuriame šiuo metu yra ir Nusileidusio Mazgo pozicija. Šis užtemimas gali išryškinti praeityje padarytas klaidas, į paviršių iškelti norą pribrendusių permainų.

Aktyvuota Vandenio-Liūto ašis stiprins pripažinimo ir įvertinimo troškimą.

Dažnai sau žadame, kad nuo pirmadienio keisime savo įpročius. Nutarkite ir atsisakykite jų būtent dabar: meskite rūkyti, persivalgyti, priekaištauti ir pan.

Mėnulio užtemimas gali priminti mūsų požiūrį į savo gyvenimą. Galime visą laiką matyti, kas jame ne taip, ko jame trūksta, ir jaustis nelaimingais. Ir tokiame užtemime gyventi pastoviai. O galime pamilti savo gyvenimą. Tai stiprių energijų laikas ir tik nuo mūsų priklausys, kaip tą energiją panaudosime: kuriamiems ar griaunamiems tikslams.

Nusimetę sunkų abejonių, nepasitikėjimo savo jėgomis svorį ir atgavę viltį ženkite į rytdieną viduje laisvi ir pasiruošę naujoms gyvenimo pergalėms!

– Ką patartumėte kiekvienam Zodiako ženklui?

– Avinai šią dieną tegul neplanuoja sutarčių pasirašymo. Mėnulio užtemimas kai kuriems jų gali išryškinti nesutarimus, tad venkite konfliktų. Būkite jautrūs ir dėmesingi šalia esantiems, atsargesni su ugnimi ir prie vandens. Panaudokite šį užtemimą nubrėžti takoskyrai tarp to, ką jau esate pasiekę, ir jūsų tolesnių pasirinkimų.

Jaučiams šiomis dienomis nepatariama prisiimti papildomų darbų ir įsipareigojimų. Šis visiškas Mėnulio užtemimas stiprins jūsų atsakomybės poreikį, tad pabaiginėkite tai, ką jau esate pradėję, po vieną ramiai spręskite susikaupusius klausimus, pagalvokite, kuo galėtumėte padžiuginti artimuosius.

Dvyniams patarčiau užtemimo dienomis nespręsti finansinių, turtinių reikalų. Užsiimkite įprastiniais darbais, gyvenimo džiaugsmą gausinančia veikla. Panaudokite užtemimą atsisakymui skaudžių praeities prisiminimų ir patirčių. Dienos tiktų ir norintiems atsisakyti trukdančių įpročių ar charakterio bruožų. Jums padės dėkingumo jausmas, mokėjimas pasidžiaugti savo ir kitų pasiekimais.

Vėžiams užtemimo dienomis geriau neplanuoti svarbių gyvenimo pokyčių. Šios dienos nėra tinkamos naujai pradžiai. Pilnas Mėnulio užtemimas gali sustiprinti jautrumą ir emocijas - bendraujant reikėtų vengti nesutarimų. Tai tinkamas metas susivokti, ko gyvenime norite ir kaip nuspręsite toliau gyventi.

Liūtams Pilnas Mėnulio užtemimas gali sustiprinti troškimą greitų rezultatų. Šiomis dienomis kuo daugiau dėmesio skirkite mažiesiems. Užtemimas gali suteikti progų permąstyti svarbiausias gyvenimo sritis. Pagalvokite, ką po užtemimo norėsite pakeisti, kad tolesnis jūsų gyvenimas būtų geresnis.

Mergelėms šiomis dienomis nepatarčiau planuoti nekilnojamo turto operacijų, įveikite tendencijas sureikšminti neesminius gyvenime dalykus. Ypač svarbu atsisakyti to, kas jums trukdo judėti į priekį: nerimo, baimių, liūdnų minčių. Po užtemimo imkitės įgyvendinti savo svajones.

Svarstyklėms šios dienos tiktų atsisveikinti su praeitimi, palikti nuoskaudas, trukdančius įpročius, abejones. Tai laikas, kai galite suabejoti ir savo pasirinkimų teisingumu, tad svarbu būtų pamatyti situaciją iš jums netikėtos pusės. Pagalvokite, ką po užtemimo darysite, siekdami išsvajoto tikslo.

Skorpionai užtemimo dienomis naujų projektų te nesiima. Šias dienas skirkite apvalymui savo minčių nuo nuoskaudų, jomis labiau kliaukitės savo intuicija. Po užtemimo, į gyvenimą galės ateiti naujos idėjos, jus suprantantys žmonės. Pasiruoškite ir nusiteikite gyvenimo geroms permainoms.

Šauliai šiomis dienomis tegul būna atsargesni buityje. Nuspręskite prisiminti tai, kas jūsų gyvenime buvo gera, pasiruoškite atverti širdį gerumui, atlaidumui, būkite linkę kitiems padėti. Tai laikas, kai galite nuspręsti, ką norite savyje pakeisti.

Ožiaragiams tai puikus metas permąstyti savo mintis, atsisakyti sustabarėjusių nuostatų, nepasitikėjimo savimi ir rytdiena. Svarbu šiomis dienomis nepradėti negatyvių ciklų. Pasiruoškite su džiaugsmu priimti tai, kas dar turi į jūsų gyvenimą ateiti.

Vandeniai, būkite atsargesni kelyje ir buityje ir prie vandens, dėmesingesni mažiesiems. Ištikus sunkumams, neskubėkite pasiduoti, griauti to, kas gyvenime yra pamatas. Branginkite vieni kitus, savo šeimą.

Žuvims patartina atsisveikinti su savo baimėmis, abejonėmis. Stenkitės vengti aštresnių situacijų, svarbu būtų išlaikyti optimizmą, bendraujant rinktis švelnesnius žodžius, mat šiuo laikotarpiu daug kas atrodo sutirštintomis spalvomis. Įžvelkite šviesesnę ateities perspektyvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)