Vienas užsienio portalas apklausė 1000 moterų, ko jos iš tiesų trokšta iš vyrų miegamajame. Respondentės atsakė sąžiningai ir nesidrovėdamos.

10. Nurenk ją lėtai

„Noriu, kad mane nurengtų lėtai, tarsi išvyniotų dovaną“, – Debbie B.

„Jis turėtų mane glamonėti ilgai, kol aš jau pati netversiu. Turiu matyti, kaip stipriai jis manęs nori, tai mane veda iš proto“, – Michelle S.

Labai dažnai poros reikalo imasi iškart. Ir nors daugeliu atveju tai pasiteisina, nes veikia gryna aistra, kartais reikėtų išmėginti ir lėtą, neskubų vienas kito viliojimą. Nurenk ją lėtai, lai tavo akys ir rankos mėgaujasi, glosto, ir glamonėja tas vietas, kurias labai greit liesi liežuviu.

Išvada: malonumo laukimas yra ne mažiau jaudinantis nei pats malonumas, tad jį galima ištęsti.

9. Seksas viešumoje

„Mane nepaprastai jaudina tikimybė, kad mus pastebės. Mums nebūtina pasiekti visiško įsiskverbimo, bet jei prie jo artėjame, pametu galvą. Pradėjau vaikščioti be kelnaičių, kad jis galėtų pradėti šį žaidimą kur bebūtume“, – Erika D.

Moteris nebūtinai nori tikro sekso viešoje vietoje (nemalonu, kai tave areštuoja), bet tikimybė, kad tave gali pamatyti, jaudina daugelį moterų. Juk vienas iš didžiausių džiaugsmų paauglystėje – kad tavęs nepagautų darant ... kažką. Kodėl tai turėtų pasikeisti, kai suaugame?

O vyrukui, kuris mano, kad jo mergina „tikrai ne tokia“, drąsiai sakome: taip, tavo mergina būtent tokia.

Nuotr. Shutterstock

8. Leisk jai vadovauti paradui

„Man labai patinka imtis iniciatyvos. Ne visada, bet kartais tikrai patinka. Nenoriu jo skaudinti, atvirkščiai, noriu, kad jam būtų gera ir malonu. Tačiau suteikdama jam malonumą, neleidžiu pamiršti, kad vadovauju aš, o ne jis“, – Karen W.

Galios pojūtis ir vyrams, ir moterims dažnai yra stiprus afrodiziakas. Dauguma moterų nenori visuomet likti pasyvios, jos nori pačios imtis iniciatyvos ir kontroliuoti veiksmą. Nebūtina visuomet žaisti dominavimo ir paklusnumo ar sadizmo mazochizmo žaidimą. Daugiau nei pusė (53 proc.) apklaustų moterų prisipažino svajojančios, kad jų vyriškis bent kartą pajustų, ką reiškia paklusti – svajoja jį surišti, pliaukštelėti jam, daryti su juo ką nori. Jau nekalbant apie tai, kad dauguma moterų nori atsidurti ir viršuje, ne tik apačioje.

Išvada: jos geismas ne mažesnis nei tavo, ir ji trokšta, kad suteiktum jai galimybę jį pademonstruoti.

Nuotr. Shutterstock

7. Vaidmenų žaidimai

„Dievinu, kai jis apsirengia savo seną jūrų laivyno uniformą. Nepažinojau jo anuomet, tad jaučiuosi kaip su nepažįstamu, o vyrai su uniformomis mane visada jaudino“, – Jessie L.

„Mano vyras yra kojų fetišistas. Kai būnu su kojinėmis ir aviu aukštakulnius, jis pameta galvą“, – Erica M.

„Gal esu beprotė, bet man patinka žaisti, kad esu išdykusi mokinukė (su kasytėmis!), o jis – mokytojas, kuris baudžia mane už tai, kad neatlikau namų darbų“, – Hanna R.

Įsijautę į vaidmenį, jaučiamės laisviau, ir leidžiame sau galvoti ir veikti drąsiau, nei realybėje. Kai persirengiame ar tiesiog įsivaizduojame, kad esame veikėjai, atsikratome drovumo ir nesaugumo, kurie dažnai užkerta kelią tikrajam malonumui.

Išvada: Vaidmenų žaidimai gali ne tik paįvairinti poros seksualinį gyvenimą, bet ir padėti atsikratyti susikaustymo, ir tuo pačiu pakeisti santykių dinamiką.

6. Judėjimo ir judesių įvairovė

„Kartais man norisi, kad jis judėtų lėtai – švelniai ir su meile. Bet būna, kad aš noriu greito, šiurkštaus, gilaus ir agresyvaus sekso!“ – Paula B.

„Aš noriu, kad jis pakaitom įsiskverbtų ir išeitų iš manęs, judėdamas pagal laikrodžio rodyklę. Taip jis liečia ir mano klitorį, ir aš greičiau patiriu kulminaciją“, – Shanna E.

„Noriu, kad jis neatitrauktų nuo manęs rankų, kad jis mane liestų net būdamas manyje“, – Penni J.

Daugiau nei 80 proc. respondenčių atsakė, kad dauguma jų sutiktų vyrų mylėdamiesi juda vienu greičiu, kelios paminėjo, kad ritmiškai tai atrodo daugmaž taip: „BAM–BAM–BAM–BAMBAMBAM!“ (Taip, jos taip ir parašė). Daugumai moterų patinka ne tik pozų, glamonių ir prisilietimų, bet ir judėjimo greičio įvairovė. Jos nori, kad vyrai jas liestų ir glamonėtų rankomis, burna ir liežuviu.  

Išvada: tyrinėti moters kūną be galo malonu. Eksperimentuok ir išbandyk naujus dalykus tiek, kiek ji leidžia. Vėliau ji tau padėkos.

5. Leisk jai pasijusti ypatinga

„Nieko nėra geriau už nugaros masažą, kai jo rankos lėtai juda pagal laikrodžio rodyklę arba prieš, o ypač sutirpstu nuo visų kojų masažo, naudojant masažinį aliejų“, – Yolanda K.

„Man patinka, kai jis daro viską, kad pasiekčiau orgazmą. Jį patiriu gan greit, bet mane vis vien labai jaudina, kad jis taip siekia mano kulminacijos“ , – Fran U.

„Mane jaudina, kad jam rūpi, kas man patinka, o kas ne. Man gana sunku pasiekti orgazmą, o jis labai kantrus ir dėmesingas“ , – Donna J.

„Noriu, kad jis į mane žiūrėtų, tiesiai į akis, ypač kai į mane įsiskverbia. O Dieve“ , – Samantha D.
Ji nori jaustis ypatinga. Nori jaustis geidžiama. Galbūt ir lepinama. Nepamiršk, kad ji įsileidžia kitą žmogišką būtybę į savo kūną, ir ši patirtis susijusi su komfortu, paklusnumu ir pasitikėjimu.
Išvada: leisk jai pasijusti ypatinga, ir ji tau labiau atsivers. Tavo pastangos atsipirks su kaupu.

4. Oralinis seksas

„Man labai patinka, kai jis mane laižo ir bučiuoja TEN. Jei apogėjų pasiekiu pirma, TAAAIP atsipalaiduoju ir pajuntu TOOOKĮ orgazmą. Po to jau jis gali daryti su manim ką nori“ , – Joanne S.

„Oralinis seksas yra labai asmeninis dalykas. Jei jam leidžiu tai daryti, jis pasiekia mano gelmes“ , – Kat H.

„Man patinka, kai jis tai daro, bet jis būtinai to nori norėti pats. Tai, kad jis nori manęs paragauti, mane labai jaudina“ , – Anna G.

„Noriu, kad jis mane laižytų, įsiskverbtų liežuviu į mane ir judėtų ratu“ , – Consuela H.

Įvairių tyrimų duomenimis, apytikriai 75 proc. moterų nepatiria orgazmo vien tik sueities metu. Tai reiškia, kad jei nepatenkinsi jos oraliniu būdu, ji vargu ar pajus apogėjų. Jei ji leidžia tau liestis prie intymiausios savo kūno vietos, tu turi ne tik tai vertinti, bet ir žinoti, ką daryti, o tai reiškia – taip, kaip, kada ir kaip dažnai jai patinka.

Oralinis seksas yra ypatingas intymumo lygmuo. Tam, kad leistum taip artimai liestis prie tavo kūno, reikia pasitikėjimo, o pasitikėjimas ir atsidavimas leidžia pasiekti neįtikėtinas fizinio ir emocinio atsipalaidavimo bei malonumo gelmes.

Išvada: tenkink ją oraliniu būdu (ką čia dar pridursi?) 

Nuotr. Shutterstock

3. Imkis iniciatyvos

„Nenorėk, kad visuomet vadovaučiau aš. Nori manęs? Ateik ir paimk“, – Lina T.

„Norėčiau, kad jis būtų kiek šiurkštesnis. Noriu pajusti, kad jis manęs nori. Kad prispaustų mane prie sienos ir pakeltų suknelę“ , – Gina D.

„Man patinka, kai jis naudoja jėgą. Dievinu, kai jis užlaužia man rankas ir paima mane“ , – Shawn E.

„Man LABAI patinka, kai jis čiumpa mane už plaukų. Noriu jausti, kad jis valdo padėtį“ , – Kris R.

91 proc. respondenčių aiškiai prisipažino norinčios, kad miegamajame iniciatyvos imtųsi vyras. Šį atsakymą rinkosi įvairaus amžiaus moterys iš įvairių sričių: mažus vaikus namie auginančios mamos, advokatės, dvidešimtmetės, trisdešimtmetės... žodžiu, visos. O priežastis labai paprasta: tai pirmykštis instinktas. Heteroseksualios moterys nori patirti malonumą savimi pasitikinčio, pajėgaus ir aistringo vyro rankose. Trumpiau tariant, ji nori, kad pasiduotum instinktui. Ji nori pasitikėti, atsipalaiduoti ir tiesiog būti seksuali, jausminga ir moteriška. Ji nori atsiduoti vyrui, kuris nepanaudos savo jėgos prieš ją.

Išvada: moteris, norinti, kad miegamajame būtų vyro valia, yra neįkainojama dovana. Ji patiki jam save, leidžia jam ją paimti. Ji trokšta vyro, kuris yra žavus, pasitikintis savimi, viliojantis, paslaptingas ir šiek tiek blogas – ir tuo pačiu galvojantis apie ją, kuriam rūpi jos savigarba, ir kuris nemano, kad gali ją kontroliuoti realiame gyvenime.

Pastaba: „kontroliuojantis“ ir „šiurkštus“ nereiškia „piktas“ ar „smurtaujantis“. Prieš išbandydamas kažką naujo, šiurkštaus ir grubaus, aptark su ja ribas.  

2. Reikia įžangos, kuri turi prasidėti dar už miegamojo ribų

„Mes įeiname į miegamąjį ir jis tikisi, kad iškart nuvirsiu ant nugaros, automatiškai sudrėksiu ir būsiu pasiruošusi įsiskverbimui“, – Monica F.

„Nesu kištukinis lizdas, į kurį reikia įkišti šakutę“, – Deb G.

„Priversk mane tavęs norėti“, – Fran T.

„Mane labiausiai jaudina vyro protas“, – Juanita G.

Kai kurie vyrai pripažįsta tik dvi įžangas – kai jį liečia, ir kai jis laukia, kad jį paliestų. Jie nesuvokia, kad jų įžangos versija atvirkščiai proporcinga jautriausiai moters erogeninei zonai – jos protui. Nėra labiau jaudinančios įžangos už proto stimuliavimą ir protingą pokalbį.

Moteris susižadina daug anksčiau, nei sąmoningai suvokia, kas vyksta. Ją gali sujaudinti žvilgsnis, žodis, sąmojis ar net jo gebėjimas išklausyti jos neteisiant. Viliojimas yra menas, reikalaujantis pastangų. Reikia susikoncentruoti į ją, kad ji pasijustų ypatinga. Ji nori būti tau svarbi, ji nori jaustis geidžiama.

Išvada: jautriausia moters erogeninė zona yra jos protas, o geriausia įžanga karštam seksui yra tinkami vaikino žodžiai ir veiksmai už miegamojo ribų.

Nuotr. Shutterstock

1. Išmok ją bučiuoti

„Noriu, kad jis mane bučiuotų jausmingai. Lėtai. Noriu jausti, kad jis mane myli ir manęs nori“, – Marta L.

„Kartais noriu, kad bučiuodamas jis man krimsteltų. Jis turi man parodyti, kad geidžia manęs“, – Faith V.

„Bučiuok mano lūpas! Bučiuok vidinę šlaunų pusę! Bučiuok kaklą! Bučiuok ranką! Ir prašau... bučiuok mane, kai įeini į mane ir mes mylimės“, – Michelle N.

„Man patinka, kai jis mane bučiuoja viešumoje. Nesu ekshibicionistė, bet man patinka, kai jis visiems demonstruoja, kad mane myli“, – Betty C.

Bučiniai yra labai intymus dalykas. Jie suartina, padeda išreikšti aistrą, intymumą ir labai daug kitų dalykų, nuo pat pirmojo bučinio.

Paprastas bučinys dažnai yra pradinis kriterijus, padedantis nuspręsti, ar santykiai klostysis sėkmingai. 

Bučinius tiriantys mokslininkai teigia, kad per bučinį galima akimirksniu suprasti, kad asmuo potencialiai tinka į gyvenimo partnerius.

Štai kaip reikia ją bučiuoti. Pradėk lėtai, jausmingai, liesk ją lūpomis, kiek tik ji leidžia, bet reaguok į jos atsaką. Bučiuodamas švelniai glostyk jai skruostus, kaklą, nugarą, nes šios sritys dažniausiai ignoruojamos (bent jau pradžioje). Pačioje pradžioje rekomenduojamos švelnios glamonės, paglostymai, vėliau prisilietimai gali būti drąsesni. Svarbiausia – užtektinai laiko. Pradėk iš lėto, ir bučiuok lėtai, kad galėtum stebėti jos signalus, kurie tau parodys, ar gali pareiti prie drąsesnių veiksmų. Bučiuok jos lūpas, skruostus, akių vokus, kaklą, kol ji visa ištirps.

Bučiuok ją prie sienos, ant priekinės automobilio sėdynės, duše... tiesiog bučiuok. Bučiuok ne tik lūpas – kaklo linkį, kulkšnis, riešus. Bučiuok lėtai ir jausmingai ir pažadinsi joje aistrą.

Nuotr. Shutterstock