33 metų dainininkė praėjusią savaitę viename savo koncertinio turo „Piece Of Me show“ pasirodymų atskleidė daugiau nei norėjo. Scenoje atsisegė jos kostiumėlis, iškrito plaukai, pynėsi kojos... Panašiai, kaip ir visai neseniai nutiko scenos karalienei Madonnai. Šias dvi garsenybes jau nuo seno lydi panašumai, o ir pati Britney ne kartą pripažino, kad vyresnioji dainininkė yra jos mūza ir įkvėpimo šaltinis. 

Gerbėjai nusivylę, mat skandalingoji šviesiaplaukė visai neprimena tos gražuolės, kurią kadaise dievino ir mažos mergaitės, mėgdžiodamos jos šokių judesius, ir vyresnė karta. Tačiau būtent pati Britney ir sugriovė savo gera įvaizdį. Skandalas po skandalo ir ji nusirito ten, iš kur pakilti darosi labai sunku.

Bene labiausiai popmuzikos atlikėja kritikuojama dėl išvaizdos. Panašu, kad elegantiškai ir patraukliai ji atrodo tik per pačios kurtų apatinių drabužių pristatymus ir jų reklamose (aišku, jos smarkiai patobulintos kompiuterinėmis programomis). Paparacai labiau džiaugiasi tais kadrais, kur Britney Spears pagauta gatvėje, mat mergina kasdien labai mažai dėmesio skiria išvaizdai ir stiliui.

Vasario 27 dieną vykusio koncerto metu ji taip pat nepasivargino pasistengti dėl savo įvaizdžio. Drabužiai nelabai tiko jos figūrai, nes pabrėžė akivaizdžius trūkumus, o plaukai išsisklaidė po visą sceną. 

Jei galvojate apie plaukų priauginimą, B. Spears pavyzdys – kaip nereikia daryti. Specialistai sako, kad atlikėjos plaukai prastai atrodė ir todėl, kad ji nemokėjo jų prižiūrėti. Juk nededate  kašmyro megztuko į skalbimo mašiną, o nusipirkę automobilį karts nuo karto vežate jį į automobilių servisą.

Nors plaukai mėtėsi ant scenos, bet Britney turėjo tęsti pasirodymą. Jos gerbėjai jau daug matė, tačiau šį kartą dainininkė ir vėl juos sugebėjo šokiruoti...

ČIA galite pamatyti vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota atlikėjos nesėkmė.