Reikės (16 vnt.):

1 kg sluoksniuotos tešlos,

400 g džiovintų vaisių asorti (abrikosų, vyšnių, razinų ir kt.),

2 apelsinų (ir žievelės, ir sulčių),

6–8 šaukštų abrikosų džemo,

kelių šaukštelių cukraus pudros.

Gaminimas:

Sumaišykite džiovintų vaisių asorti su apelsinų sultimis, įtarkuokite apelsino žievelės. Palikite pusvalandžiui, kad sultys įsigertų ir suminkštintų vaisius. Tešlą išminkykite ir supjaustykite į 16 stačiakampių. Su džemu ištepkite tešlą taip, kad liktų nepadengti 1 cm pločio kiekvieno gabaliuko kraštai. Vaisius nusausinkite ir sumaišykite su smulkiai sutarkuotais marcipanais. Šį mišinį paskirstykite ant kiekvieno tešlos gabalėlio. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 20–25 min. Atvėsusius pyragėlius apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!