džemas

džemas

Džemas (angl. jam) – saldus želė konsistencijos vaisių ir uogų produktas, pagamintas iš cukraus bei vienos arba dviejų ar kelių rūšių vaisių minkštimo ir/ar tyrės.

Pyragėliai su džiovintomis spanguolėmis – labai trapūs ir gardūs

Tokius pyragėlius galima kepti šventėms, galima – kasdienai. Minkšti, purūs ir labai gardūs. O su slyvų džemu pyragėliai – nuostabūs.

Snaigė su apelsinu džemu – vienas už kitą įspūdingesni receptai

Snaigė su apelsinu džemu – skani kalėdinė dekoracija su apelsinais. Patiekite su vaniliniais ledais. Snaigė su apelsinu džemu pradžiugins ir...

Ekspertė papasakojo, kaip pasiruošti sveikesnių uogienių be pridėtinio cukraus Universalus receptas, kuris tinka visoms uogoms ir vaisiams

Vasarą ne tik mėgaujamės šviežiomis uogomis ir vaisiais, bet ir skubame pasiruošti atsargų žiemai. Vis dėlto dietologai perspėja: dėl didelio...

Itin lengvai pagaminamas svogūnų džemas – ypatingas šefo pagardas video receptas

Štai jums idėja artėjančių švenčių dovanai – pagaminkite svogūnų džemo , sudėkite jį į gražius uogienės stiklainiukus ir padovanokite...