Džemas (angl. jam) – saldus želė konsistencijos vaisių ir uogų produktas, pagamintas iš cukraus bei vienos arba dviejų ar kelių rūšių vaisių minkštimo ir/ar tyrės.
Tokius pyragėlius galima kepti šventėms, galima – kasdienai. Minkšti, purūs ir labai gardūs. O su slyvų džemu pyragėliai – nuostabūs.
Snaigė su apelsinu džemu – skani kalėdinė dekoracija su apelsinais. Patiekite su vaniliniais ledais. Snaigė su apelsinu džemu pradžiugins ir...
Vasarą ne tik mėgaujamės šviežiomis uogomis ir vaisiais, bet ir skubame pasiruošti atsargų žiemai. Vis dėlto dietologai perspėja: dėl didelio...
Štai jums idėja artėjančių švenčių dovanai – pagaminkite svogūnų džemo , sudėkite jį į gražius uogienės stiklainiukus ir padovanokite...