KONKURSĄ laimėjo:

Naujausių FROOSH vaisių kokteilių dėžę - Dalia Razmantienė;

VITAMIN WELL vitaminų gėrimų dėžę - Laimonas Segzda;

Natūralių FROOSH vaisių kokteilių dėžę - Gabrielė Sičiūnaitė.

Dėl laimėjimo parašykite mums laišką el. paštu: info@5braskes.lt

_______________________________________________________________________________________-

LINKSMAS PRABUDIMAS

Dienos pasveikinimas turi būti malonus, todėl nubusk skambant ne žadintuvui, o mylimai muzikai. Ir geriausia tai daryti, pasilikus 1520 minučių rezervą, kad pasilepintum tingiai lovoje. Joje pasirąžykite  kaip katės. Tai padės organizmui nubusti. Atsargiai patampyk ausies lezgelius, po to prispausk delnus prie ausų ir atlikite sukamuosius judesius  penkis kartus pagal laikrodžio rodyklę ir tiek pat  prieš. Dabar vienu metu paspausk visų dešimties rankų pirštų pagalvėles. Pirštų galiukuose yra begalė nervų galūnių. Tai paprastas masažas, kurį galima padaryti ir neatmerkus akių, o jo poveikis yra tiesiog stebuklingas. Dabar gali atsikloti bei energingai ore papurtyti kojas ir rankų riešus. Plačiai sau nusišypsok ir linksmai pradėk rytą

GERI PUSRYČIAI  PUIKI DIENOS PRADŽIA

Tegul pusryčiai būna skanūs. Jei turi galimybę išsispausti apelsinų sulčių  puiku. Jei nori kiaušinienės su kumpiu arba gabalėlio torto desertui  labai gerai. Valgyk viską, ko nori, tačiau nepersivalgyk. Pusryčiams pasirink ryškesnius indus  oranžinius, geltonus, ryškiai žalius. Šios spalvos džiugina akį ir dovanoja gerą nuotaiką. Puikiai nubusti padeda ką tik išvirtos kavos su kardamonu arba arbatos su citrina kvapas. Jei valgai košę, įberk į ją oranžinių džiovintų abrikosų ir gintarinių razinų. Ir tiesiog puiku, jei mėgsti lašišą. Sumuštinis su lašiša  Omega-3 riebiųjų rūgščių šaltinis, kurios yra natūralus antidepresantas.

Nuotr. Shuttertock

ATRASK SVEIKUS GĖRIMUS 

Nori sveikiau gyventi? Jei gersi daugiau skysčių, būsi sveikesnė, todėl šiemet pasistenk padidinti suvartojamų skysčių kiekį. Sakydami „skysčiai“, mes turime omenyje vandenį ir sveikus gėrimus, tokius kaip VITAMIN WELL vitaminų gėrimus ar natūralius FROOSH vaisių kokteilius (pasirinkimas toks įvairus, kad tiks kiekvienam skoniui). Jei nori įgyvendinti savo pažadą – sulieknėti, tavo rankose turi nelikti gazuotų, saldžių ir kaloringų gėrimų. 

Nuotr. Shuttertock

NEBIJOK KEISTIS IR EKSPERIMENTUOTI

Eksperimentuok su įvaizdžiu – būtinai rasi tai, kas tau tinka. Mados tendencijas pritaikyk savo kūno sudėjimui. Vaikščiok po parduotuves, kad reguliariai atnaujintum garderobą. Seno modelio drabužiai nenuims metų. Pavasaris idealiai tinka ir šukuosenos atsinaujinimui. Plaukai atauga – toks dėsnis. Nueik ir atnaujink spalvą, kirpimą. Beje, šviesi plaukų spalva jaunina: veidas atrodo gaivesnis, neišryškėja taip labai raukšlelės, pabrinkimas, paakių ratilai.

KASDIEN SUTEIK SAU DŽIAUGSMO

Gebėjimas džiaugtis nugyventu gyvenimu reiškia gyventi dukart. Atmink šią tiesą! Todėl mėgaukis sportu, skaniu maistu, pasivaikščiojimais gryname ore. Pokalbis iki ryto, geras detektyvas, laisvadienis, kurį skyrei tik sau – tai iš tiesų mieli dalykai, kurie padės jausti gyvenimo pulsą. 

Nuotr. Shuttertock

DAUGIAU JUDĖK IR SPORTUOK

Jei nori būti laiminga, turi būti patenkinta savo kūnu. Pavasaris puiki proga pažadinti organizmą ir sąstingio. Pradėk daugiau vaikščioti (mobiliajame telefone gali atsisiųsti programėlę, kuri skaičiuos tavo žingsnius), atrask bėgiojimo džiaugsmą, jei turi laiko, pradėk lankyti sporto klubą. Profesionalūs treneriai tau geriausiai galės patarti, kas tavo organizmui naudinga, kaip teisingai sportuoti

SUMAŽINK PIETŲ IR VAKARIENĖS PORCIJAS

Užuot drastiškai sumažinusi per parą suvalgomų kalorijų kiekį, geriau atsisakyk bent 100 kcal. Staigus apribojimas paskatins neigiamą organizmo reakciją: jis priešinsis, juk jam nedavė jo porcijos. Nuo šitos dienos organizmas pradės kaupti kalorijas (juodai dienai, kai jam apskritai nieko neduos). Dar viena priežastis, kodėl nereikia taip daryti: staigus kalorijų sumažėjimas – tai ir energijos sumažėjimas. Moteris tiesiog nesugebės nieko daryti nei namuose, nei darbe. Jei atsisakysi 100 kcal per dieną, galėsi prarasti daugiau svorio per metus nei maksimaliai vieną kartą sumažinusi kalorijų. Patikėk, jei turėsi kantrybės ir užsispyrimo, vasarą galėsi džiaugtis lieknesnėmis kūno formomis. 


DALYVAUK IR LAIMĖK
 
 Konkursas vyks iki gegužės 12 dienos. Tris laimėtojus išrinksime burtų keliu ir paskelbsime šiame puslapyje.   

KONKURSO TAISYKLĖS:
žemiau esančioje anketoje įrašyk, kuris iš šių įpročių tau atrodo svarbiausias, ir laimėk vieną iš 3 sveikuoliškų gėrimų dėžių.