Taigi, astrologinė prognozė kiekvienam Zodiako ženklui: jūsų blogosios savybės.

AVINAS

Valdančios ir karingos planetos  Marso – energija neigiamai veikia Aviną, dažnai leidžia jam eikvoti savo pastangas bei galimybes, išsklaidyti energiją.

Taip pat Avinai itin ūmūs, jiems užtenka mažiausios žiežirbos, kad ilgam įsiliepsnotų. Taigi, jei jau kažkas jus smarkiai suerzino, pirma suskaičiuokite iki dešimt, o po to imkitės veiksmų.

Avinams pravartu saugotis didžiausios savo nuodėmės  egocentrizmo! Taip pat venkite egoizmo. Asmeniniuose santykiuose išmokite už meilę ir prieraišumą atsilyginti ne tik materialinėmis gėrybėmis, bet ir leiskite savo artimiesiems išlikti savimi, išsaugokite troškimus, svajones.

JAUTIS

Užsispyrimas, abejingumas, egoizmas  štai nuo to ir reikia pradėti, bet didžiausias Jaučio trūkumas  tai pataikavimas savo silpnybėms bei troškimams. Šie žmonės labai labai save myli. Kitas trūkumas  neregėtas atsargumas. Jeigu Jaučiui kažkas nepasiseka, tai dėl to, kad jis nepasitiki savimi ir nemoka pasinaudoti aplinkybėmis.

Asmeniniuose santykiuose dėl nesugebėjimo sujungti seksą su emocijomis Jaučiai pakliūna į keblias situacijas. Jie turėtų daugiau dėmesio skirti dvasiniam pasauliui, mažiau susikoncentruoti į kūniškus malonumus.

Jaučiams dažnai verta išklausyti kritikos, o ne atkakliai laikytis senų įpročių.

DVYNIAI

Dvyniai  labai chaotiškos ir sunkiai susikaupti sugebančios asmenybės. Jiems būtina atsikratyti neorganizuotumo, nemokėjimo susikaupti, išmokti pabaigti pradėtus darbus. Nešvaistykite savo energijos!

Taip pat jie turi polinkį visa siela pasinerti į darbus, todėl dažnai jaučiasi išsekę, pavargę ir nelaimingi. Nors smegenys reikalauja dirbti iki išnaktų, tačiau joms nepakluskite ir dovanokite sau ramybės bei susikaupimo minutėles. Nepamirškite kovoti su savo negatyviomis emocijomis.

Dvyniams reikėtų pasistengti dažniau užjausti kitus žmones: mylimuosius, draugus, šeimos narius, bendradarbius... Lėtumas labai erzina Dvynius, bet jie turi suvokti, kad mažai tokių greitų ir vikrių kaip jie  Merkurijaus vaikai. Ugdykite savo kantrybę!

VĖŽYS

Vėžiai dažnai kenčia nuo nepagrįstų baimių ir nerimo priepuolių. Jie įžvelgia priešus ten, kur jų net su žiburiu nerastum. Jiems tenka įveikti apribojimus, kuriuos patys sau susigalvoja. Daug jų nuogąstavimų ateina iš vaikystės ir jie nesugeba su jais susidoroti net brandžiame amžiuje.

Šio zodiako ženklo atstovai turi labai ydingą polinkį  mėgsta piktnaudžiauti alkoholiu ir maistu (juos dažnai kankina persivalgymo priepuoliai). Išmokite priimti kritiką, įsiklausyti į artimųjų pastabas ir patarimus, tvardykite savo nuotaikas.

Didelis Vėžių trūkumas  baimė įsiterpti į pokalbį, imtis darbo, jeigu yra nors menkiausia pralaimėjimo galimybė. Net jei suklydo, Vėžys bandys visais įmanomais būdais išsisukti, vengs atsakomybės, gali net meluoti ar apgaudinėti.

LIŪTAS

Tipiškas Liūtas  apdovanotas ne viena gera savybe, tačiau jis neturi tuo piktnaudžiauti ir leisti sau savivaliauti. Liūtai nori, kad žmonės padėtų jų siekiams, bet niekada nesuvokia, jog mažais kas pasirengęs atsisakyti savo vertybių ir įsitikinimų, kad kažkam (nors ir labai mylimam žmogui) įtiktų.

Liūtai gyvenime pasiektų daug daugiau, jei būtų demokratiškesni kitų teisėms ir siekiams. Šio zodiako ženklo atstovai trokšta, kad žmonės visada apie juos galvotų labai gerai, todėl tam iššvaisto daug savo jėgų ir laiko. Kartais dėl šio tikslo jie net užsideda doruolių kaukes, nors tokie tikrai nėra. 

MERGELĖ

Kartais šio zodiako ženklo atstovai tampa intelektualiniais snobais, nes puikiai pažįsta žmones ir sugeba jais manipuliuoti. Valdančioji Merkurijaus planeta juos apdovanoja analitiniais gabumais, bet jie turi nebūti pernelyg kritiški kitiems žmonėms. Ne kiekvienam patinka aštrūs jų pasakymai ir pastabos.

Mergelės  puikios darbuotojos, visa galva pasineriančios į tai, ką daro, tačiau dėl šios savybės labai kenčia šeima. Dėl to galite tiesiog nesusirasti antrosios pusės arba išardyti turimus santykius. Atminkite, materialinis pasaulis bei karjeros pasiekimai nekels jokio džiaugsmo, jei būsite vieniši ir visų apleisti.

Visus žavi nenuilstantis jūsų siekimas tobulėti, bet netapkite detalių vergais, nes taip kartais nepastebite labai svarbių dalykų, vykstančių jums panosėje. Būkite jautresni ir kantresni kitiems žmonėms.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklės dažnai pernelyg stengiasi kitiems įtikti, sukurti visiems patinkančią atmosferą, todėl neretai peržengia ribas, todėl praranda savo asmeninį gyvenimą ir individualumą. Ar nebūna taip, kad pasinėrę į artimųjų gyvenimus visai užmirštate tai, kas turėtų jums būti aktualu?

Svarstyklėms reikėtų tapti praktiškesnėmis, įkūnyti savo kūrybines idėjas, o ne šiaip svajoti.

Labiau vertinkite seksualinius santykius šeimoje, nes, užmiršdami juos, galite prarasti savo partnerį. Nepamirškite mažų staigmenų, gražių žodžių ir kitų malonių dalykų, kuriais galima savo antrajai pusei dovanoti labai daug džiaugsmo.

SKORPIONAS

Jūs visada bandote pagauti sėkmės ir laimės paukštę, bet tai jus išsekina ir fiziškai, ir morališkai. Atsipalaiduokite, nusiraminkite ir mėgaukitės tuo, ką turite šiandien. Priešingu atveju jūsų antroji pusė ir draugai gali pavargti nuo nuolatinių skundų, burbėjimo, neigiamų emocijų išliejimo. 

Skorpiono ženklo moteriai būdingas nepaprastas pavydumas ir savininkiškumo jausmas. Tokios žmonos  lyg sekliai, kurie stebi kiekvieną jų vyro žingsnį, reikalauja dažnų ataskaitų, neleidžia be jos leisti laisvalaikį. 

Skorpionai labai ilgai jaučiasi įskaudinti, griaužiasi dėl to, ką jiems padarė kiti žmonės. Jie gali būti labai kerštingi ir išradingi, galvodami apie bausmę juos įskaudinusiam žmogui.

ŠAULYS

Šio zodiako ženklo atstovai  tikri svajotojai, kuriems dažnai labai sunku nusileisti iš padebesių, kur dažnai klajoja jų mintys. Jie turėtų būti praktiškesnį ir tvirčiau stovėti ant žemės, išmokti skirti šiurkštumą nuo nuoširdumo. Taip pat  tam tikrose situacijose būti mažiau optimistiški, palikdami visus reikalus plaukti savo srove, neatlikdami nebaigtų darbų ir tikėdamiesi, kad jie savaime susitvarkys.

Nors jūs mėgstate klajoti, neįsipareigoti ir neprisirišti, tačiau aplinkiniams tai atrodo labai svetima bei keista. Šauliams kartais tiesiog būtina režimas, tvarka, dienotvarkė ir sustyguotas gyvenimas

OŽIARAGIS

Svarbiausias Ožiaragio trūkumas  polinkis į niūrumą ir melancholiją. Jis siu siaubu žvelgia į ateitį, o vertėtų prisiimti daugiau atsakomybės, mažiau pasiduoti neigiamų emocijų priepuoliams. Tikėkite, kad rytoj bus geriau nei šiandien. 

Neužmirškite ir Ožiaragių egoizmo, kuris gali versti kankintis ir juos pačius, ir jų artimuosius. Kelyje į sėkmę juos dažnai pristabdo nesantaikos su artimaisiais ir gilios depresijos laikotarpiai. Jei viskas, ką darote, nejuda į priekį, save padrąsinkite. Saturnas jums tikrai padės. Tačiau ši planeta skrieja labai lėtai, todėl Ožiaragiui teks priprasti prie jos ritmo. 

Atsikratykite įtarumo ir mažiau demonstruokite aršų savo charakterį. Neleiskite blogoms savo nuotaikoms visiems aplinkiniams gadinti gyvenimą. 

VANDENIS

Vandenis iš kitų reikalauja labai daug, ypač  intelektualumo, o, to neradęs, gali sumažinti reikalavimus ir tapti bandos dalimi. Geriau šio zodiako ženklo atstovams taip nesielgti, kovoti už savo interesus, nuomonę ir pažiūras. Jei ieškos, jis tikrai ras žmones, su kuriais galės visapusiškai atsiskleisti.

Didžiausias pavojus Vandenio sėkmei  jo polinkis eikvoti savo gabumus bandymams užimti svarią padėtį visuomenėje. Jūs dažnai labai daug kalbate apie ateitį, tačiau retai įgyvendinate puikias savo idėjas ir svajones. O dėl jūsų sieko daryti viską, ką tik norite, nepaisant kitų nuomonės, žmonės jus kartais vertina pagal išvaizdą ir negali įžvelgti jūsų nuoširdumo bei dorybių.

ŽUVYS

Didžiausias šio zodiako ženklo trūkumas  jų užsisklendimas savo prasimanytame pasaulyje ir nenoras akis į akį stoti prieš realybę. Jos per daug rūpinasi savimi, kad apsižvalgytų aplinkui, todėl jų artimieji ir draugai dažnai lieka antrame plane. 

Žuvys turėtų siekti stabilizuoti savo asmenybę ir atsispirti vėjams, blaškantiems jas į visas puses. Pasistenkite nebūti tokioms išsiblaškiusioms ir laikykitės konkrečios pozicijos, o ne mėtykitės nuo nuomonės prie nuomonės. Neryžtingumas  didžiausias trukdys šio zodiako ženklo atstovams kelyje į sėkmę.