Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

KAIP APSKAIČIUOTI LIKIMO SKAIČIŲ?

Užsirašykite vardą. Raidės turi jas atitinkančius skaičius. Skaičiai yra sumuojami ir skaidomi į vienaženklius, kad galiausiai sužinotumėte savo galutinį Likimo skaičių.

Skaičių paskirstymas

1= A, J, S

2= B, K, T

3= C, L, U

4= D, M, V

5= E, Ė, N, W

6= F, O, X

7= G, P, Y

8= H, Z, Ž, Q

9= I, R

Kaip sužinoti jūsų Likimo skaičių

1. Užsirašykite savo pilną vardą (pirmą, vidurinį ir paskutinį). Tai yra jūsų vardas, kurį jūs gavote gimdama, o ne pasikeitusi po santuokos ir pan.

2. Pasinaudodama aukščiau esančia lentele, kiekviename varde užsirašykite skaičius, kurie priskirti kiekvienai raidei (t.y., LIUCIJA = 3, 9, 3, 3, 9, 1, 1).

3. Sudėkite kiekvieno vardo raides (t.y. 3+9+3+3+9+1+1=29).

4. Ko gero, kiekvieno vardo suma bus dviženklis skaičius. Suskaidykite kiekvieną dviženklį skaičių ir sudėkite pirmąjį skaitmenį su antruoju, kad gautumėte vienaženklį skaičių (t.y. šiuo atveju skaičių 29 išskaidome ir gauname 2+9, o tai yra 11, 1+1= 2, kuris yra mano pirmojo vardo skaičius).

5. Jeigu turite daugiau vardų negu vieną, galutinius skaičius, kuriuos gausite iš kiekvieno vardo, sudėkite. (Pavyzdžiui, jei vidurinio vardo skaičius yra 8, o paskutiniojo vardo skaičius 10, tad 2+8+10 = 20).

6. Dar kartą, išskaidykite bet kokį dviženklį skaičių į vienaženklius, juos sudėkite ir gausite jūsų Likimo skaičių (t.y. 20 išskaidome, sudedame 2+0 ir gauname 2, kuris yra LIUCIJOS Likimo skaičius).

Nuotr. Shutterstock

Suderinamumas pagal Likimo skaičius:

1 ir 1

Ši sąjunga galbūt yra net per gera, nes šie žmonės turi labai daug bendro: tiek jų vertybės, tiek jų ambicijos dažniausiai sutampa. Jeigu jie gali išvengti tarpusavio varžymosi, tokių žmonių santykiai gali pasiekti tikrų aukštumų. Kita vertus, daug romantikos tokioje sąjungoje nebus, kaip ir verslo partnerių.

1 ir 2 

Tokie santykiai  jaukūs, bet ne aistringi. Pasitikėjimas, parama, fizinis potraukis, emocinis saugumas  žodžiai, puikiai apibūdinantys šį derinį. 1 ir 2 sąjunga  tai vyras ir žmona arba viršininkas ir sekretorė.

1 ir 3 

Šie du žmonės  vienas kito vaizduotės varikliai. Dažniausiai tokia kombinacija žada emocingus, gyvus santykius, ilgalaikę sąjungą. Taip pat tai puikus derinys verslui, meilei ir draugystei.

1 ir 4 

Šie du skaičiai sunkiai suderinami. Jie nuolatos varžysis, kad būtent vieno jų sprendimas nulemtų ginčų ar sprendimų baigtį. Ypatingai nesuderinama sąjunga kalbant apie verslą ir meilę.

1 ir 5 

Toks derinys žada itin romantiškus santykius, kita vertus, sąjungą gali sudrumsti priekabumas, pavydas ir priklausomybė vienas nuo kito  tai dažnai prislopina tiek entuziazmą, tiek aistras.

1 ir 6 

Šiems dviems žmonėms lemta susikurti finansinę gerovę. Tai puiki kombinacija ieškant verslo partnerio.

1 ir 7

Tai geras derinys platoniškiems, visą gyvenimą trunkantiems santykiams. Šie du žmonės ras daug bendro: meilę kultūrai, istorijai ir linksmybėms.

1 ir 8 

Ši sąjunga tinkama tiek verslui, tiek santuokai. Abu žmonės yra materialistai, tad juos jungtų bendros ambicijos ir noras susikurti finansinę gerovę.

1 ir 9 

Ši sąjunga dažniausiai baigiasi sudaužyta širdimi. Abu skaičiai simbolizuoja nepastovumą, tad ypač versle toks derinys nerekomenduojamas.

1 ir 11

Toks derinys itin sėkmingas. Strateginiai 11 sugebėjimai papildo 1 ambicijas. Tai tinkama sąjunga tiek meilei, tiek verslui, tiek kūrybai.

1 ir 22

Šie santykiai dažniausiai būna itin skausmingi 1, kurio ego yra sutrypiamas. Sąjunga nėra rekomenduojama nei meilei, nei verslui, nei draugystei.

1 ir 33

Šie du žmonės yra tokie skirtingi, kad vargu, ar vienas kitą pastebėtų gatvėje. Kita vertus, tokia sąjunga gali duoti naudos  33 iš 1 „išmuša" materialistines vertybes ir pakeičia jo požiūrį į gyvenimą. Kitais atvejais šis derinys nerekomenduojamas.

Nuotr. Shutterstock

2 ir 2 

Nors iš pradžių žavisi bendrumais, šie du žmonės galiausiai patirs emocinę krizę, nes pradės vienas kitą matyti kaip savęs „pratęsimą". Nerekomenduojamas derinys nei verslui, nei santykiams.

2 ir 3 

Šie du žmonės visiškai netoleruoja vienas kito keistenybių ir įpročių, todėl jų sąjunga  tikras emocinis karas. Negatyvus derinys bet kurioje gyvenimo sferoje, ypač šeimoje.

2 ir 4

Šie du žmonės gali daug ką vienas kitam pasiūlyti: tiek emocinį, tiek finansinį stabilumą. Bėdos prasidės tuomet, kai 2 nusibos 4 propaguojama rutina. Kita vertus, tai puiki verslo sąjunga bei neblogas derinys šeimai.

2 ir 5 

Toks derinys  pats tikriausias „priešingybės traukia" pavyzdys. Tokioje sąjungoje partneriai gerbia vienas kitą, tad gali būti tiek geri draugai, tiek mylimieji, tiek verslo partneriai.

2 ir 6

Šie du žmonės vienas kitam daug duos, bet jų santykius gali sugadinti pavydas ir savininkiškumo jausmas. Kad sąjunga egzistuotų, būtina asmeninė erdvė. Tai puikus derinys draugystei bei neblogas šeimai ir verslui.

2 ir 7 

Tokia sąjunga turi puikią ateitį, ypač jei partneriai nebijo pradėti verslo ar užsiimti kokia nors veikla kartu.

2 ir 8

Tai vienas geriausių suderinamumų numerologijoje. Tokie santykiai žydės, nesvarbu, ar šiuos žmones sieja meilė, draugystė, ar verslas.

2 ir 9 

Susitikus šių skaičių atstovams, kambarį užpildo šaltukas. Jie įkūnija vienas kito nemėgstamiausias savybes. Nė vienoje srityje nerekomenduojama sąjunga.

2 ir 11 

Šie santykiai  tai mokytojo ir mokinio santykiai. Jie klesti iki tol, kol 2 nesugalvoja perspjauti nuostabiojo 11.

2 ir 22 

Tai gali būti gera sąjunga verslui, jeigu 2 yra linkęs nusileisti 22. Jeigu tai meilės ryšys, geriau būtų, jeigu vienas partneris būtų daug vyresnis už kitą. Tai ideali kombinacija tėvo ir vaiko santykiams.

2 ir 33

2 vengia 33 kaip maro, o 33 visada suras būdą, kaip suerzinti 2. Nė vienai sričiai nerekomenduojama sąjunga.

Nuotr. Shutterstock

3 ir 3

Chaosas ir linksmybės. Santykiuose du trejetai dažnai užsimiršta ir skraido padebesiais, tad jiems geriau būti draugais negu mylimaisiais ar verslo partneriais. Tai ideali kombinacija anūkui ir seneliui, garantuojanti itin artimą ryšį.

3 ir 4

Šiems santykiams nelemta klestėti. Jie nepasieks nei verslo, nei meilės aukštumų.

3 ir 5 

Šie žmonės vienas kito atžvilgiu yra itin entuziastingi. Tai puikūs draugai. Kita vertus, meilės liepsnos tokioje santuokoje greitai užgesta. Kadangi vienas į kitą rimtai nežiūri, šie du žmonės negalėtų būti nei sutuoktiniai, nei verslo partneriai.

3 ir 6

Tai kombinacija, skirta šeima. Bet ją gali sudrumsti lojalumo problemos, mat vienas partneris gali „dusinti" kitą. Beje, šis derinys itin tinka ir verslui.

3 ir 7

Šie du individai įprastai nesuderinami. Juos traukti gali tik vienas kito skirtumai, bet ne daugiau. Tad tokia sąjunga ilgai netruks.

3 ir 8

Tai puikūs meilužiai, bet ne mylimieji ar verslo partneriai. Toks derinys  tai trumpalaikiai santykiai, dažniausiai besibaigiantys nelinksmai.

3 ir 9

Abu skaičiai siekia būti dėmesio centre. Tokia sąjunga gyvuos, kol šie žmonės sutiks dalintis raudonuoju kilimu. Tai gera kombinacija tiek meilei, tiek verslui. Kita vertus, jei tai tėvas ir sūnus, motina ir dukra, jiems gali kilti problemų dėl nuolatinio varžymosi tarpusavyje.

3 ir 11

Ši sąjunga veikia kaip vadovo ir pavaldinio santykiai, kai 11 tarnauja 3. Šie du žmonės bus geresni draugai negu mylimieji. Kartais įmanoma ir puikūs verslo santykiai.

3 ir 22

Tai nepakeičiama sąjunga verslui. Vienas įgyvendintojas, kitas  idėjų genreatorius. Kita vertus, nerekomenduojama nukrypti nuo profesinių santykių.

3 ir 33

3 yra vienintelis skaičius, kuriam reikalinga 33 išmintis ir pamokymai. Jie gali būti artimi draugai, bet meilė tokioje sąjungoje ilgai netruks, nes galiausiai 3 pasirodys, kad 33 yra šaltas ir abejingas žmogus.

Nuotr. Fotolia

4 ir 4

Tai labai geras derinys tiek verslo, tiek gyvenimo partneriams, kadangi abiejų vertybės ir tikslai sutampa. Kita vertus, laikas nuo laiko vienas kitam jie gali pademonstruoti ragučius.

4 ir 5 

Šie du skaičiai reprezentuoja absoliučiai skirtingus temperamentus, todėl tokia sąjunga jokioje srityje nerekomenduojama.

4 ir 6 

Tai tvirti, abipusiu pasitikėjimu ir vienodomis vertybėmis pagrįsti santykiai, kuriems lemta neiširti visą gyvenimą. Itin rekomenduojamas derinys santuokai.

4 ir 7 

Jie linkę vienas kitą varyti į depresiją  energijos bangos susidūrus šiems dviems skaičiams tiesiog išnyksta. Nerekomenduojama sąjunga.

4 ir 8

Nesvarbu, ko šie du žmonės imsis  didelio verslo kūrimo kartu, ar nuspręs susilaukti tunto vaikų  jiems garantuota sėkmė.

4 ir 9

Absoliučiai nieko bendro tarpusavyje neturintys žmonės. Nerekomenduojama sąjunga jokioje srityje.

4 ir 11 

Pirmąjį išgąsdins antrojo dvasingumas. 11 niekada nesupras 4 tvirto stovėjimo ant žemės. Ne itin rekomenduojama sąjunga.

4 ir 22 

Kadangi 4 yra tikri darboholikai, jų ir 22 sąjunga versle turės garantuotą sėkmę. Tai tikri studento  mokytojo ir tėvo  vaiko santykiai.

4 ir 33

Savo klausimais apie gyvenimo prasmę ir vertybes, 33 dažniausiai išprovokuoja 4 nesaugumą ir paranoją. Nerekomenduojama sąjunga.

Nuotr. Shutterstock

5 ir 5 

Abu juos jungia meilė kelionėms, įspūdžiams ir nuotykiams. Kadangi abu jie supranta ir gerbia vienas kito poreikį laisvei, tai dažniausiai garantuoja tvirtą sąjungą tiek versle, tiek santykiuose, tiek draugystėje.

5 ir 6 

Ši sąjunga išgyvens tik tuomet, jeigu abu partneriai bus nusiteikę kompromisams. Kitais atvejais tai nerekomenduojamas derinys nei santuokai, nei verslui.

5 ir 7

Tai giminingos sielos, tad ši sąjunga gali būti sėkminga visose gyvenimo ir bendradarbiavimo srityse.

5 ir 8

Kartą susitikę, jie niekada neišsiskirs. Ši sąjunga padeda atskleisti geriausias abiejų savybes, garantuoja stiprų dvasinį ryšį. Idealus derinys visoms gyvenimo sritims.

5 ir 9

Tik sudėk šiuos du į krūvą ir jie sugebės prasimanyti pinigų žaisdami pavojingus žaidimus. Kita vertus, iš jų išeitų prasti verslo ar gyvenimo partneriai.

5 ir 22

Abipuse pagarba pagrįsta sąjunga. Pats geriausias derinys verslui, ypač jei vadovas yra 22.

5 ir 33

Kadangi 5 sutaria su bet kuo, jų nė kiek netrikdys 33 ekscentriškumas bei neįprastas elgesys. Jiems tinkamiausia sąjunga  studento ir mokytojo, nors meilužiai jie taip pat galėtų būti.

Nuotr. Shutterstock

6 ir 6

Šie du žmonės gali būti ir puikūs kolegos, ir geri draugai. Jiems sektųsi, jei kartu imtųsi labdaringos veiklos. Nors didelės fizinės traukos vienas kitam jie nejaus, šeimai tai puikus derinys, nes šie du žmonės visada bus linkę vienas su kitu bendradarbiauti ir gerbs kito nuomonę.

6 ir 7

Tai sudėtingi santykiai, kurie iš abięjų pusių pareikalaus labai daug kompromisų. Kadangi jiedu sunkiai vienas kitą toleruoja, tokia sąjunga išvis nerekomenduojama.

6 ir 8

Tai jauki kombinacija, itin rekomenduojama santykiams ir vedyboms. Jeigu tai verslo partneriai, būtų nenuostabu, jei jie sukurtų verslo imperiją.

6 ir 9

Nesvarbu, ar šie santykiai draugiški, romantiški ar versliniai, juose vyrauja stiprus dvasinis ryšys. Susitikus šiems dviems žmonėms, dažniausiai gimsta kažkas, kas trunka visą gyvenimą.

6 ir 11 

Šie du turi mažai ką bendro, todėl stengiasi vienas kito vengti. Ne itin rekomenduojama sąjunga.

6 ir 22

Tai daug finansinės ir moralinės naudos atnešanti sąjunga, itin tinkanti darbiniams ryšiams. Ypatingai, jei 22 užima vadovaujančias pareigas.

6 ir 33

Į darbą ir materialius dalykus linkusiam 6 net sėdėjimas viename kambaryje į šiuos dalykus visiškai neorientuotu 33 atrodytų kaip bausmė. Jokiems santykiams nerekomenduojama sąjunga.

Nuotr. Shutterstock

7 ir 7

Šie du žmonės vienas kitam negailės kritikos. Kadangi 7 yra linkę manyti, jog yra tokie vieninteliai pasaulyje, jie negali pakęsti minties apie savo sielos dvynius. Jokiems santykiams nerekomenduojama sąjunga.

7 ir 8

Šis derinys turi labai stiprų potencialų verslo sąjungai. Kita vertus, joje bus mažai emocijų, tad meilužiai ar draugai iš šių žmonių kažin, ar išeis.

7 ir 9

Tai tikri sielos draugai. Jie vertina vienas kitą, nes yra siejami ne tik aistros, bet ir dvasinio ryšio. Šiai sąjungai žadama sėkmė tiek santuokoje, tiek draugystėje, tiek kuriant verslo imperiją.

7 ir 11

Šiuos du skaičius sieja noras išgarsėti, domėjimasis metafizika bei nepažintais reiškiniais. Jie bus puikūs draugai ar meilužiai, bet ne sutuoktiniai ar verslo partneriai.

7 ir 22 

Kadangi 7 nepaklūsta jokiai tvarkai ar taisyklėms, jis taps tikru košmaru 22. Ši sąjunga nerekomenduojama jokioms sferoms.

7 ir 33

Jautrusis ir lengvai pažeidžiamas 7 gali pasiduoti 33 įtakai ir visiškai „pamesti" save: kadangi yra linkęs į kitų žmonių kopijavimą, 7 stengsis pakartoti 33 poelgius ir taip išklys iš savo kelio. Emociškai sekinanti sąjunga.

Nuotr. Shutterstock

8 ir 8

Jiems abiems svarbu būti sėkmingiems, tad jie vienas kitą supras ir palaikys bet kokiame projekte: tiek kuriant šeimą, tiek verslą.

8 ir 9

Kartu jie  lyg muzika. Kita vertus, abu jie pakankamai neatsargūs su pinigais, tad jiems geriau rekomenduojama būti draugais ar meilužiais, o ne verslo partneriais ar sutuoktiniais.

8 ir 11

Nors ir neturi daug bendro, 11 gali tapti 8 patikėtiniu ar patarėju. Idealiausias variantas  gydytojas ir pacientas. Be to, jie gali tapti puikiais draugais, bet ne daugiau  8 manys, kad 11 bendram verslui yra per daug nerimtas.

8 ir 22

Tai dinamiškas duetas, kuris kartu gali daug pasiekti tiek versle, tiek santuokoje. Šis derinys tobulas santykiams per atstumą, mat abu žmonės nebijo partneriui suteikti laisvės ir erdvės.

8 ir 33

Šis derinys itin tinkamas verslui. 8 dažniausiai tampa 33 mecenatu, mat pastarajam reikia kapitalo, kad galėtų skelbti savo idėjas pasauliui.

Nuotr. Shutterstock

9 ir 9

Tai labai artimas ryšys. Toks derinys vykęs tiek santuokoje, tiek draugystėje, tiek versle. Nors dažniausiai apima visas tris sritis.

11 ir 22

Jie itin vertina ir gerbia vienas kito talentus ir polėkį. Kita vertus, ilgainiui 22 gali pabosti 11 polinkis nuolat kartoti tas pačias klaidas ir gyventi vizijomis. Šia du žmonės galėtų būti geriausiais draugais arba mokytoju ir mokiniu.

11 ir 33

Ši kombinacija žada karštą seksualinį ryšį, mat jie abu pasižymi spirgančia erotine vaizduote. Tai mokytojo ir mokytojo santykiai, taip pat žadantys tvirtą draugystę.

22 ir 33

Daugiausiai potencialo ši sąjunga turi kaip platoniška draugystė. Vargu, ar tarp jų užsimegs kažkas intymesnio ar rimtesnio, mat jų prioritetai gan skirtingi. Kita vertus, 22 bus linkęs finansiškai paremti 33 idėjas.