Jei nesate vieno stiliaus gerbėja, išsirinkite keletą. Galėsite sužinoti, ką jūsų avalynė signalizuoja aplinkiniams, ko jie iš jūsų tikisi.

Aukštakulniai

Dama, avinti batelius su špilka, mėgsta būti dėmesio centre. Visas gyvenimas  teatras, o ji jame –lyg pagrindinė aktorė.

Ji kaprizinga ir šiek šiek išpaikinta, dažnai naudojasi savo moteriškumu, kad pasiektų norimo tikslo. Tokia moteris retai abejoja savo pasiekimais ir seksualumu. Dar daugiau  ji įsitikinusi, kad vyrai sukurti tam, kad pultų jai po kojomis. Troškimas nepriekaištingai atrodyti yra stipresnis nei asmeninis komfortas. Aukštakulnių gerbėja dažnai atrodo paviršutiniška, nors iš tiesų  tai sąmoningas jos pasirinkimas vaidinti tokį vaidmenį, kad pasiektų savo tikslą. 

Nuotr. ASOS / Ltd (asos.com)

Balerinų bateliai

Moteris yra draugiška, miela, šiek tiek nuobodi, širdies gilumoje vis dar nesiryžtanti pripažinti, kad vaikystė baigėsi. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo atvira, komunikabili, tačiau svetimų žmonių arti neprisileidžia. Jei mėginsite su tokia moterimi kalbėti atviriau, nuoširdžiau, pamatysite, kaip greitai ji ima kalbėti bendromis frazėmis, nusuka kalbą mažiau pavojingomis temomis.

Ji nutuokia apie madą, mėgsta dizainerių drabužius. Ji dėmesinga, dosni ir labai dažnai vyruose pažadina vieną esminių instinktų  tokią moterį norisi apginti.

Nuotr. Shutterstock

Kerzai

Kareiviškus, grubius batus avinti moteris yra uždara ir šiek tiek egocentriška. Ji ne itin pasitiki žmonėmis ir pagalbos prašo tik tuo atveju, jei pati su tuo nesusidoroja. O šiaip laikosi nuomonės, kad geriau viską daryti pačiai. 

Jos intelektualios ir dvasingos, ilgai išgyvena dėl nepavykusių (ar neaiškių, komplikuotų) santykių.
Nors moteris suaugusi, ją vis dar nuoširdžiai stebina, kokie aplinkiniai gali būti nepadorūs ir taip negražiai elgtis.

Nuotr. ASOS / Ltd (asos.com)

Sportbačiai

Juos dėvinti moteris visada turi labai daug idėjų. Ji yra kūrybinga asmenybė, mėgstanti keliauti. Ilgas užsisėdėjimas vienoje vietoje ją verčia nuobodžiauti. Jai ypač sunku gyventi be draugų, artimųjų glėbio, palaikymo  tokia moteris tiesiog ima vysti akyse.

Jos nuomone, ne tik avalynė, bet ir visas gyvenimas turi būti patogus ir jaukus.

Nuotr. Shutterstock

Platformos

Labai dažnai kenčia dėl to, kad nesugeba pasirinkti, nuolat abejoja ir svyruoja. Ji nori suspėti visur, viską turėti vienu metu, tačiau ne visuomet jai tai pavyksta. Ji tiesmuka, savimi pasitikinti, mėgstanti įsakinėti, gana praktiška ir besididžiuojanti savo laimėjimais. 

Nuotr. ASOS / Ltd (asos.com)

Aukštakulniai su dirželiu

Gerbėja labai jautriai reaguoja į kritiką, tačiau beveik niekada nepraleidžia progos pamokyti kitus. Ji jaučiasi dvasiškai ramiau, kai yra geranoriškoje aplinkoje, kai jos banko sąskaitoje yra pinigų juodai dienai. Nelygios drabužių siūlės, kadaruojančios sagos ar nekokybiškai atliktas buto remontas (pavyzdžiui, plytelės nelygiai sudėtos) ją išmuša iš vėžių labiau nei kitas moteris.

Ji tvirtai stovi ant žemės, yra praktiška, sumani, laiminga būna su vyru, kuriam reikia rūpesčio ir švelnumo.

Nuotr. Shutterstock