AVINAS

Astrologinės spalvos: avietinė, raudona, aukso geltonumo, blizgantys atspalviai.

Įvaizdžio taisyklės: visada nori išsiskirti iš pilkos masės, todėl nebijai ekspresyvių, ryškių ir dėmesį atkreipiančių drabužių. Po Avino ženklu gimusios moterys dievina ilgas žemę šluojančias sukneles, kombinezonus, plačiakraštes skrybėles, batelius su labai aukštais kulnais.

Aksesuaras: brangūs ir masyvūs kaklo papuošalai, grandinėlės, dideli žiedai.

Nuotr. Asos. com / Ltd

JAUTIS

Astrologinės spalvos: visos pavasario spalvos - gelsva, balta, žalia ir alyvinė.

Įvaizdžio taisyklės: tau patinka klasikinis stilius, ramūs tonai, padorūs ilgiai. Nemėgsti eksperimentuoti ir dažnai keisti savo stilių, tačiau vertini kokybę. Renkiesi laiko patikrintų ženklų drabužius, mėgsti klasikines sukneles ir kelnes, įvairius marškinėlius. Pirmenybę teiki basutėms be kulno ar platformos, nes jos garantuoja patogumą.

Aksesuaras: renkiesi dirbinius iš natūralių medžiagų, kuklius auskarus, nedideles delninukes.

Nuotr. Asos. com / Ltd

DVYNIAI

Astrologinės spalvos: oranžinė, geltona, pilkšvai žydra, violetinė ir rožinė.

Įvaizdžio taisyklės: Dvyniai dievina spalvas, grožį, estetiką ir viską, kas ryšku. Jiems sunku surasti savo stilių, nes jie mėgsta absoliučiai viską, o jų drabužinėje visada vyrauja chaosas ir netvarka. Apranga jiems - tarsi būdas įsikūnyti vis į kitą vaidmenį. Jų mėgstamiausias drabužis - suknelės (įvairaus ilgio ir modelio).

Aksesuaras: svarbiausia - originalių formų, masyvūs, atkreipiantys dėmesį. Dvyniai nepraleis progos pasipuošti žaisminga rankine ar išskirtiniu plaukų aksesuaru.

Nuotr. Asos. com / Ltd

VĖŽYS

Astrologinės spalvos: blyški alyvinė, sidabrinė, žalių žirnelių, pastelinė oranžinė.

Įvaizdžio taisyklės: Vėžiai vertina natūralumą ir originalumą. Jie dėvi kelis drabužių sluoksnius, mėgsta laisvus, judesių nevaržančius drabužius. Gamtos motyvai, įvairiausi printai ir įdomios dekoracijos tik pagyvina jų įvaizdį. Jos dažnai renkasi taškuotus, dvispalvius drabužius. Šio ženklo atstovės mėgsta patogią, tačiau išskirtinę avalynę.

Aksesuaras: simbolinės įvaizdžio detalės - maži kaklo papuošalai, kuklios gėlytės, romantiškos apyrankės, suderintos su minimalistiniais laikrodukais.

Nuotr. Asos. com / Ltd

LIŪTAS

Astrologinės spalvos: ryškiai raudona, gelsvai ruda, purpurinė ir juoda.

Įvaizdžio taisyklės: Liūtams svarbiausia prabanga ir kokybė. Jie pasižymi ypatingu stiliaus pojūčių, rafinuotumu ir elegancija. Po šiuo ženklu gimusios moterys mėgsta gėlėtas, ryškias sukneles, nebijo trumpučių sijonų, palaidinių su ryškiomis, vienetinėmis detalėmis. Liūtė visada su savimi nešiojasi didelę rankinę, kurioje telpa pusė jos pasaulio. Taip pat ji nevengia ypač aukštų batelių, siekiančių 15 centimetrų.

Aksesuaras: prabangios detalės, skrybėlės, skarelės, išskirtiniai (dažniausiai vienetiniai) papuošalai.

Nuotr. Asos. com / Ltd

MERGELĖ

Astrologinės spalvos: balta, šviesiai žydra ir žalia.

Įvaizdžio taisyklės: jautrumas ir romantika vienareikšmiškai negali būti atsieti nuo šio zodiako ženklo. Lengvi audiniai, paprasti kirpimai, trumpi ilgiai, daug gėlių ir pan. Visi žinome, kad Mergelės - pedantės, todėl joms labai svarbu, jog aprangoje nebūtų chaoso, neaiškių raštų. Joms patinka įvairūs piešinėliai, iliustracijos, todėl kartais jų stilius atrodo kiek vaikiškas.

Aksesuaras: Mergelės yra pragmatiškos, todėl visur ieško daugiafunkciškumo. Joms idealiai tiks laikrodis-apyrankė, rankinė, su kuria galėtų eiti ir į darbą, ir į vakarėlį. 

Nuotr. Asos. com / Ltd

SVARSTYKLĖS

Astrologinės spalvos: mėlyna, purpurinė ir jūros bangų atspalvio.

Įvaizdžio taisyklės: šio zodiako ženklo atstovės mėgsta gundyti ir intriguoti, joms patinka, kai aprangoje dominuoja seksualumas. Tačiau Svarstyklės gudrios, todėl visada išlaiko intrigą. Jos dievina marinistinį stilių, lengvus vasariškus audinius, vėjyje plazdančias sukneles ir sijonus. Svarstyklės dažniausiai renkasi patogią avalynę, pavyzdžiui, batus su platforma.

Aksesuaras: skarelės, iš kurių galima ir susikurti šukuoseną, ir elegantiškai papuošti kaklą. 

Nuotr. Asos. com / Ltd

SKORPIONAS

Astrologinės spalvos: raudona it kraujas, skaisčiai raudona, avietinė ir visos ugnies spalvos.

Įvaizdžio taisyklės: ugninės moterys nori visada būti pastebėtos, todėl joms svarbu kiekviena išvaizdos detalė. Skorpionės tiesiog pulsuoja seksualumu: mėgsta gilias iškirptes, trumpus sijonus ir šortukus, labai aukštus batelius. Rankines renkasi itin mažas, kad jos neužgožtų jų moteriškumo.

Aksesuaras: į akį krentančios detalės: ispaniško tipo gėlės plaukuose, didžiuliai vėriniai, auksiniai, masyvūs žiedai.

Nuotr. Asos. com / Ltd

ŠAULYS

Astrologinės spalvos: rožinė, purpurinė, violetinė, pastelinė gelsva ir tamsiai mėlyna.

Įvaizdžio taisyklės: tai parduotuvių maniakės, kurioms būtina turėti pačius madingiausius drabužėlius. Jos mėgsta gamtos spalvų drabužius, derina nesuderinamą ir džiaugiasi puikiu rezultatu. Šaulės rengiasi bohemiškai, apsikrauna papuošalais ir detalėmis, mėgsta paprastą džinsų ir madingų marškinėlių derinuką.

Aksesuaras: nedidelė skrybėlė, milžiniškas krepšys ir, svarbiausia, dideli akiniai nuo saulės.

Nuotr. Asos. com / Ltd

OŽIARAGIS

Astrologinės spalvos: juoda, tamsiai ruda, pelenų pilka, mėlyna ir blyškiai geltona.

Įvaizdžio taisyklės: dalykinis kostiumėlis - tarsi antroji Ožiaragių oda. Elegantiški bateliai, mažai detalių, lagaminėlį primenanti rankinė ir dailus švarkelis. Tiek užtenka, kad šio horoskopo ženklo atstovės jaustųsi tarsi žuvys vandenyje. Svarbiausia taisyklė - tvarkingumas ir saiko jausmas (jokių nereikalingų detalių ir drastiškų spalvų derinimų).

Aksesuaras: Ožiaragiai mano, kad neverta turėti bereikšmių aksesuarų, todėl jie dažniausiai renkasi tai, kas būtina, pavyzdžiui, kuklius perlų tipo auskarus, kuriuos padovanojo tėvai, ar vestuvinį žiedą.

Nuotr. Asos. com / Ltd

VANDENIS

Astrologinės spalvos: turkio, citrinos, ultramarininė ir violetinė.

Įvaizdžio taisyklės: Vandeniai linkę rinktis tai, kas kitiems atrodo kičas ar beskonybė. Jiems labai svarbu išreikšti savo individualumą, visam pasauliui pademonstruoti unikalų ir savitą stilių. Kartais šio zodiako ženklo atstovai atrodo lyg visiški neformalai, tačiau tai ir žavi. Jie nebijo derinti spalvų, skirtingų stilių aprangos.

Aksesuaras: skrybėlės, kepurės, daug įvairiausių ir keisčiausių papuošalų, plaukų aksesuarų. 

Nuotr. Asos. com / Ltd

ŽUVYS

Astrologinės spalvos: ryškiai geltona, blyškiai violetinė, mėlyna, plieninė.

Įvaizdžio taisyklės: šio zodiako ženklo atstovės - tikros damutės, vertinančios moteriškumą ir romantiką. Jos dažnai renkasi ypač aptemptus drabužius, trumpas sukneles, nėrinius. Žuvys neabejingos vintažiniam stiliui. Kartais atrodo, kad tai ne moterys, o lėlės, kurios nuo galvos iki kojų pirštų atrodo gražiai ir gundančiai. Vyrai tokias moteris dažnai palydi žvilgsniais.

Aksesuaras: Žuvys mėgsta kaspinus, segtukus ir gėles plaukuose. Jos neabejingos mažoms, spalvotoms rankinėms.