Veganų mitybą propaguojanti mergina pati save pristato kaip Bananų mergaitę, kuri išgarsėjo savo „gebėjimais“ suvalgyti daugiau nei 50 bananų.

Bananų mergaitė sugalvojo dietą, kurios šūkis - „Valgyk vaisius į sveikatą!“. Ji sukūrė savo puslapį, kuriame publikuoja savo pačios nuotraukas, aprašo dietos privalumus, esmines taisykles ir t.t. Turbūt sunku patikėti, bet merginos istorija įkvėpė daugiau nei 10 tūkstančių gerbėjų laikytis bananų dietos. Visi jie įtemptai laikosi nurodytų reikalavimų, publikuoja nuotraukas, kuriose matomi rezultatai prieš pradedant laikytis dietos ir po jos.

Mergina tikina, kad per dieną suvalgyti 50 bananų yra vieni niekai, o kai atsirado kritikų, netikinčių merginos pasakojimu, ji paviešino vaizdo įrašą, kuriame matoma kaip ji valgo bananus. 20 bananų pusryčiams, 10 - pietums ir dar 20 vakarienei – tai bananų mergaitei nėra iššūkis, o kasdienybė. Žinoma, ji juos susiplaka su kokosų pienu, kad būtų lengviau suvartoti tokį kiekį.

Verta paminėti, kad viename banane yra maždaug 100 kalorijų, todėl kad ir kaip beskaičiuotume – 50 bananų per dieną yra tikra kalorijų bomba.
Nepaisant to, mergina tikina, kad taip maitinantis kelis kartus per savaitę galima sėkmingai išsivalyti organizmą. Tiesa, pradžioje ji siūlo mažesnį kiekį – 30 bananų per dieną.

Nežinau ar atsiras norinčių išbandyti šią dietą Lietuvoje, nes bananai čia nėra pigūs, bet jei pasiryšite – būtinai informuokite mūsų redakciją. Būtų tikrai įdomu išgirsti atsiliepimus ir tautiečių lūpų :)