Geriau laikykitės kuo toliau nuo įvairiausių įvykių, dažniau būkite namuose, giminių ir artimųjų draugijoje. Sunkiausi išbandymai laukia Ugnies ženklo atstovių. Jų gali laukti pats didžiausias nusivylimas, būsite itin pažeidžiamos emociškai.

Pinigai šią savaitę lengvai ateis, tačiau lengvai ir išeis.

AVINAS

Keista emocinė būsena, kai jaučiatės nei paleista, nei pakarta. Gausite kažkokią žinią, kuri gali jus nuvesti į akligatvį. Jūs visiškai nesuvoksite, kaip elgtis, todėl geriau pabūti šešėlyje ir išlaukti. Neverta pačiai pirmai skambinti ar rašyti.

Geriau susitelkite ties savirealizacija  čia jūsų laukia visai neblogos perspektyvos. Galite uždirbti nemenką pinigų sumelę, tik paskui naudingai investuokite. Būsite itin praktiška, kas paprastai jums nebūdinga.

JAUTIS

Jūs paprastai menkai kreipiate dėmesį į apmaudžias smulkmenas bei emocinius įvykius, tačiau šiuo metu esate pažeidžiamesnė. Bet kokį neapgalvotai pasakytą žodį priimsite asmeniškai ir jautriai, o tai, be abejo, veiks jūsų nuotaiką ir savijautą.

Jaučiui sunku palaikyti santykius  tiek su mylimuoju, tiek su kolegomis darbe. Tačiau aplankys mintys kai ką pakeisti savo išvaizdoje, galbūt susirasti naują kosmetologą ar kirpėją. Būtent tam bus skirta didžioji dalis išlaidų. Tačiau pavasario nuotaikos jus veiks gana palankiai.

DVYNIAI

Jaučiatės nuostabiai! Nusimetusi žiemos nuovargį ir pasyvumą, jūs pasirengusi pradėti naują nuotykį ar projektą. Jei dažniau eisite į svečius, sutiksite įdomų nepažįstamąjį.

O štai darbe tyko kažkokie nesusipratimai. Greičiausiai nesusidorosite su paskirta užduotimi, o tai išaiškės labai greitai. Tačiau jokiu būdu nekeiskite darbovietės  tai neišeis jums į naudą. O būtent šią savaitę tokių pasiūlymų galite sulaukti.

Savaitės pabaigoje gali kilti problemų kelyje  už vairo geriau nesėskite.

VĖŽYS

Šią savaitę rekomenduojama panirti į studijas ir darbus. Panašu, kad ir pati jaučiate, jog virš jūsų galvos susikaupė tamsūs debesys. Būtų labai gerai, jeigu apsaugotumėte save nuo pavojaus.
Asmeninio gyvenimo įvykiai jus atitrauks nuo šių problemų, tačiau nepasiduokite visokio plauko provokacijoms. Mažiau svečiuokitės, laikinai pamirškite pasilinksminimus. Be to, tai padės sutaupyti pinigų, kurie ėmė tirpti įtartinai greitai.

Šiuo metu esate nuolaidi ir lojali, su jumis lengva susitarti. Jūs mažiau emocionali, nei įprastai, tačiau tai jums tik išeis į naudą.

LIŪTAS

Pamirškite savo egoizmą ir būkite visų nuskriaustųjų užtarėja. Į jus dažnai kreipiasi pagalbos, jūs padedate, net jeigu reikalai susiję su situacija dėl materialinės paramos. Liūto dosnumas niekuomet neturėjo ribų, tačiau šiuo metu jūs galite pranokti pati save. 

Asmeniniuose santykiuose esate pažeidžiamesnė nei įprastai. Galite ilgai prisiminti nuoskaudas ir kurti keršto planus ne vieną mėnesį. Tačiau jei dalį energijos skirtumėte mėgiamam darbui, tai dėl to tik išloštumėte.
Sudėtingiausia savaitės diena  ketvirtadienis, o štai šeštadienį jau atsipeikėsite, atstatysite pusiausvyrą ir puikiai praleisite savaitgalį.

MERGELĖ

Labiau susirūpinkite sveikata. Tai padaryti jums nebus sudėtinga  visuomet stengėtės savijautai skirti laiko. Susikaupė nuovargis, pavasaris jūsų visai nedžiugina, norisi daugiau laiko būti namuose  aktyvumo lygis nulinis.

Galite jausti galvos skausmus, turėti problemų dėl kraujospūdžio. Praverstų vitaminų dozės.
Antra savaitės pusė jums palankesnė: galite gauti naujienų, kurios pakels jums nuotaiką.
Verta eiti į pasimatymą, kurti ilgalaikius planus. Materialiai Mergelė apsirūpinusi, turi santaupų, kurias mielai leidžia.

SVARSTYKLĖS

Išpuls nelengva savaitė vien dėl to, kad jums teks rinktis, o būtent šito jūs nemėgstate! Jūsų abejonės gali peržengti visas proto ribas. Iš esmės tai pasakytina tik apie asmeninį gyvenimą. Ji klostosi nelengvai, negalite nuspręsti, kaip reikėtų jums elgtis. Kai kurios Svarstyklės netgi pasiryžusios nutraukti santykius, kurie joms nusibodo, tačiau paskui jaus didžiulį gailestį.

Su darbo reikalais tvarkytis seksis paprasčiau, pareigos paprastos, su jomis lengvai susitvarkysite. Piniginių problemų galite sulaukti penktadienį, tačiau rasite labai netikėtą išeitį iš susidariusios situacijos.

SKORPIONAS

Metas imtis rimtų reikalų, kuriuos seniai suplanavote. Jei to nepadarysite dabar, tai situacija taps nekontroliuojama, o dėl to būsite ne itin geros nuotaikos. Galite tikėtis pagalbos iš šalies, todėl nesidrovėdama pirmiausia kreipkitės jos į draugus. Nepatartina sėdėti namie, slėptis nuo gresiančių įvykių  tai suprasite dar savaitės pradžioje.

Trečiadienį skirkite pirkiniams, jie suteiks jums daug malonumo. O štai savaitės pabaigą geriau leisti už miesto  kompaniją jums palaikys visai įdomūs žmonės. 

Galite turėti problemų dėl vaikų. Jie šią savaitę nebus itin paklusnūs.

ŠAULYS

O štai kam derėtų suvaldyti savo aktyvumą ir pasislėpti, tai Šauliui. Jūs nesate įpratusi taip nuobodžiai gyventi, tačiau jeigu taip nesielgsite, tai nemalonumai pasipils iš visų pusių. Užimkite laukimo poziciją  geriausia būtų pasiimti atostogų, kurios jums išeis į naudą. 

Jūsų materialinės problemos paaštrės ketvirtadienį, dėl to būsite nusiminusi. Tikėtina, kad teks skolintis pinigų, tačiau nesutikite su dideliais procentais, kuriuos jums siūlys. 

Nesate pasirengusi permainoms, tačiau jų galite sulaukti asmeniniame gyvenime. Naujienos, kurių sulauksite, nebus jums mielos.

OŽIARAGIS

Paprastai esate susitvardžiusi ir flegmatiška, tačiau savaitės pradžioje imsite jausti nerimą, kurio niekaip negalėsite paaiškinti. Tačiau vėliau suvoksite, jog tą būseną sukėlė kažkokia problema, susijusi su jūsų asmeniniais išgyvenimais. Imate suvokti, kad jus kažkas apgaudinėja, ir mėginate prisikapstyti iki tiesos. Geriau to nedarykite  tik susigadinsite nuotaiką.

Jei nerimas nepraeina, geriau susitelkite į namų reikalus  juos kaip tik spręsite sklandžiai. Pinigų sulauksite tik savaitės gale  jų stygius jus nervina.

VANDENIS

Esate apimta romantiškų jausmų, todėl nepastebite, kas dedasi aplinkui. Jums atrodo, kad problemų tiesiog nėra! Jūs kažkuo susižavėjusi tikrai ne juokais ir suvokiate, jog tai gali būti esminis pokytis jūsų gyvenime. Visą savaitę vaikščiosite į pasimatymus ir pamiršite, kad turite ir kitokios veiklos.

Darbe problemų gali kilti ketvirtadienį  viskas dėl projekto, kurio taip ir nesugebate pabaigti. Būsite susikrimtusi, tačiau per poilsio dienas nuotaika pasitaisys. Galbūt eisite į vakarėlį, kuris ištrins visas jūsų problemas.

ŽUVYS

Puikiai praleisite savaitę, išvengsite problemų, kurios persekioja visus kitus Zodiako ženklus. Jūs atvira, draugiška, daug bendraujate, esate nuoširdi. Namuose beveik nebūsite. Jums patinka vaikščioti po parduotuves ir save kuo nors pradžiuginti.

Trečiadienį pas jus gali atvažiuoti artimų giminaičių su naujienomis, kurias reikės greitai spręsti.
Užgims minčių judėti visiškai nauja kryptimi, ypač jei turite nuosavą verslą. Sekmadienį vertėtų praleisti ramiai  surikiuokite mintis.