Mes linkusios nesureikšminti nesėkmių, nutikusių santykių pradžioje. Mes esame suaugę žmonės ir dažniausiai žinome, ką darome, ir kokios bus to pasekmės...

Taigi, 12 požymių, kad jums reikia kuo skubiau bėgti nuo tokio chamo.

Pirmojo pasimatymo metu jis sako: „Pasimylėkime"

Vyrai mylisi mintyse ir kartais jie negali nieko padaryti, tik išsakyti savo kūniškus ketinimus. Tai yra normalu: vyro išsakytas troškimas nuplėšti jūsų drabužius, gali net gi „užvesti" jus. Tačiau jei vienintelis dalykas, apie kurį jis kalba nuo pirmojo pasimatymo, yra tai, kaip  jus nusitemps į savo lovą  jis mano, kad esate pasileidusi mergužėlė. Kai pasiūlymą pasimylėti išgirstate dar prieš klausimą „Koks jūsų vardas?", tai akivaizdus ženklas, jog jis nori susipažinti su jumis tik seksualiai, o ne asmeniškai.

Būdama su juo, jūs nesijaučiate ypatinga

Jūsų draugas turi jus mylėti. Būdama su juo, turėtumėte jaustis pati gražiausia, protingiausia, nuostabiausia moteris pasaulyje. Jei kartu su juo nesijaučiate ypatinga, tai metas iš naujo įvertinti judviejų santykius.

Pasimatymai su juo  „netikėtas išdygimas prie durų vidury nakties"

Jūs nustebsite sužinojusi, kiek daug moterų supainioja naktinius kabinimus su tikrais santykiais. Turėtumėte žinoti, kad jei vaikinas tikrai domisi jumis, jis pakvies jus į tikrą pasimatymą, o ne šiaip ragins prisijungti prie jo ir jo draugų bare arba skambins po vidurnakčio tiesiog „paklausti, ką veiki". Ir jei viskas vyksta būtent taip, tuomet, mieloji, esate tiesiog paskutinė išeitis, kai jis nebegali susirasti kitos mergšės, kurią galėtų parsivesti namo.

Jis karštai pasakoja jums apie kitą moterį

Ar jis negali užsičiaupti ir nebepasakoti jums apie savo naują bendradarbę, jogos mokytoją arba numanomą „draugę"? Jei jūsų vaikinas nuolat pasakoja apie kitą moterį, jis gali jus emociškai apgaudinėti ir gali būti visai netoli nuo fizinio apgaudinėjimo. Jo susidomėjimas šia moterimi gali prasidėti nuo keleto trumpų užuominų ir pamažu pereiti prie ilgų pokalbių apie viską  nuo jos karjeros pasirinkimo iki mėgstamos kavos.

Nėra aišku, ką jis veikia su savo telefonu

Jeigu jam visada skambina viduryje nakties ir dėl šių pokalbių jis išeina į kitą kambarį arba griebia savo telefoną, kai tik jis suskamba, nes tikisi, kad jūs nepamatysite skambintojo vardo, tai, ko gero, jis nekalba su savo mama. Nepasitikėkite tokiais pasiteisinimais, pavyzdžiui, „Tai darbinis pokalbis" arba „Tai senas mokyklos laikų draugas", nes jis, tikriausiai, sako tą patį kitai moteriai, su kuria sėdi pasimatyme tuomet, kai skambinate jūs. Dažnai slaptų jo siunčiamų tekstinių žinučių kiekis yra tiesiogiai susijęs su meilužių kiekiu.

Jis kovoja nesąžiningai

Ar taip yra todėl, kad jūsų vaikinas yra įpratęs gintis, ar jis tiesiog pašlemėkas? Jei jis tampa pernelyg agresyvus, kai jūs ginčijatės, jis kovoja nesąžiningai  tai, ko gero, pati žalingiausia jo savybė arba jis nemoka reikšti jausmų. Vietoj to, kad kalbėtumėtės apie tai, kas svarbu dabar, jūsų vaikinas gindamasis dažnai kapstysis praeityje, taip bandydamas nukreipti pokalbį nuo savęs (o tai beveik visada reiškia, jog jis žino, kad padarė kažką blogo). Jūs niekada neturėtumėte taikstytis su tuo, kad jūsų draugas puola jus asmeniškai, o tai apima tokius posakius, kaip „tu visai kaip tavo motina".

Jis tingus lovoje

Vangus vaikinas visada užsisodins jus ant viršaus, kad jis galėtų sau gulėti, kol jūs atliksite visą darbą arba galėtų atsijungti po to, kai jūs patenkinsite jį oraliniu būdu, kad jam netektų atsimokėti tuo pačiu. Žinoma, reikia šiek tiek pastangų norint patenkinti merginą, bet jei jūs nuolat prašote vyro, kad jis jus kaip reikiant pamylėtų, o jis į tai tik atsidūsta ir be entuziazmo atsako „na, gerai"  jis tikrai tingus lovoje. Mums nemalonu tai sakyti, bet jei jūsų vyras nėra iniciatyvus lovoje, jis gali būti toks, kuris tikisi, jog visi kiti, ypač jūs, perims jo darbus ir kitose gyvenimo srityse.


Jis yra prielipa

Santykiams geriausia, kai du žmonės turi ir asmeninius gyvenimus, apart to, kuriuo jie dalijasi. Žmogui neturėtų reikėti, kad jus nuolat jį linksmintumėte ar su juo praleistumėte kiekvieną sekundę. Jūs sutarėte, kad būsite jo mergina, partnerė ar žmona, o ne jo apsauginė antklodė. Pagalvokite, ar jo prisirišimas yra toks todėl, kad jis mėgsta leisti laiką su jumis, ar todėl, kad jam reikia, jog jūs rodytumėte jam kelią kiekvieną dieną. Jeigu tai pastarasis variantas, tuomet jūs jam esate daugiau kompasas, nei kompanionė.

Jo niekada nėra šalia, kai jums jo labiausiai reikia

Vaikinukas, kuris nepalaiko jūsų, kai jums to tikrai reikia, tikrai nelaikys jūsų rankos gimstant jūsų kūdikiui, mirus jūsų tėvams ir nutikus bet kurioms kitoms stresinėms ar sielvarto situacijoms  būkite tuo tikra. Vienas iš ilgalaikių santykių privalumų yra tai, kad per gyvenimo pakilimus ir nuopuolius jūs neturite eiti viena. Jei jis pasiplauna, kai reikalai tampa rimti, verčiau per gyvenimą jums keliauti vienai.

Jis savo mamai pasakoja viską

Mamyčių sūneliai nuolat bendrauja su savo motinomis. Jūs galite to nesuvokti, bet jei su tokiu susitikinėjate, jo mama turbūt žino visas intymias jūsų santykių smulkmenas ir gali laisvai pateikti savo nuomonę dėl kiekvieno jūsų ginčo. Yra tikimybė, kad jums teks klausytis jos nuomonės, nes mamytės sūneliai drąsiai pareiškia, ką apie viską galvoja jų mamytė.

Jis šykšti informacijos apie save

Dauguma vyrų neišlies jums to, ką slepia savo širdyje, ir nekūkčios jums ant peties. Jie juk buvo mokomi tikėti, kad tikri vyrai neverkia. Ir nors jūsų draugo neprašome lieti ašarų priešais jus, tačiau būtų malonu, jei jis galėtų padėti išsiaiškinti, ką jis galvoja. Jei jūs susitikinėjate su vaikinu kelis mėnesius, tačiau vis dar nesate girdėjusi nieko apie jo vaikystės ar karjeros siekius - kažkas jūsų santykiuose yra negerai.

Jis yra teksto-holikas

Siunčiant elektroninius laiškus, rašant tekstines žinutes ir naudojantis „ Facebooku", yra žymiai lengviau išvengti tikros diskusijos. Mums suprantamas polinkis slėptis už elektronikos: taip lengviau pasakyti merginai kažką gėdingo, sukrečiančio arba dviprasmiško, juk nereikia žvelgti jai į veidą. Jei jūsų vaikinas nuolat aptaria rimtus santykių klausimus tokiais būdais  jis vengia tikros diskusijos.