Amerikos gėrimų asociacijos ekspertai atliko išsamų tyrimą, kurio metu nustatė, kad alkoholinius gėrimus moterys renkasi ne tik pagal skonį. Jie dažnai atitinka ir charakterį, požiūrį bei elgesį.

Pasitikrink, ką tavo mėgstamiausias gėrimas sako apie tave.

Šampanas. Šis gėrimas labiausiai patinka koketėms ir kvatoklėms, kurios neretai neturi nieko prieš santuoką su žymiai vyresniu vyru. Tokios moterys linkusios į neištikimybę ir apsvaigsta beveik akimirksniu.

Degtinę  geria tvirto charakterio, stiprios, valingos moterys. Jos dažniausiai elgiasi kiek tiesmukai, neslepia savo norų ir apsvaigsta labai lėtai.

Konjakas  - pusamžių moterų gėrimas. Joms reikia daug šilumos, rūpesčio ir  švelnumo. Tereikia jai skirti kiek daugiau dėmesio, pasistengti suprasti ir ji mylės jus amžinai. Apsvaigsta tokios moterys gana greitai.

Viskį  geria savimi pasitikinčios moterys be kompleksų. Išgėrusios jos gali būti nenuspėjamos ir net kiek patrakusios. Apsvaigsta greitai, tačiau kitą rytą nemėgsta prisiminti, kas buvo vakarą prieš tai, kadangi dažnai pridirba įvairių nesamonių.

Tekila  - ekstravagantiškų, greitai užsiplieskiančių moterų gėrimas. Išgėrusios jos gali tapti nenuspėjamomis ir net pavojingomis, nors išgėrusios vos kelias gėrimo porcijas, iš karto „atsijungia".

Romo ir kolos kokteiliai - mėgstamiausias moterų, mėgstančių eksperimentuoti, gėrimas. Jos išsiblaivo dar nespėjusios kaip reikiant apsvaigti ir dažnai išeina net neatsisveikinusios. Kitaip tariant, su tokiomis moterimis liūdna nebūna niekada.

Džino ir toniko kokteiliai - tokios moterys mažai apie ką nutuokia, dažnai kalba apie tokius dalykus, kurių visiškai nesupranta. Apsvaigsta jos greitai, o kitą rytą paprastai negali prisiminti, kas vyko praeitą vakarą.

Raudoną vyną mėgsta emocionalios, aistringos asmenybės. Iš šalies jos gali atrodyti kiek santūrios, tačiau viduje tiesiog virte virti. Apsvaigsta greitai, o tuomet tampa labai plepiomis.

Baltas vynas - santūrių, žinančių savo vertę, šaltokų ir apdairių moterų gėrimas. Jos visada lieka blaivios ir elgiasi be galo atsargiai.

Likerį  mėgsta „saldžios" moterys, kurioms mieliausia laiką leisti namie. Jos dažniausiai moka skaniai gaminti, tvarkyti buitį ir mėgsta brangias dovanas.

Alus  - moterų „be pretenzijų" gėrimas. Jos moka būti geru draugu, patarti visais gyvenimo klausimais.