Tikrai nesiūlysiu jums kimšti pyragėlių ar saldainių, kad trumpam pasijustumėte laimingesnės, arba užsidaryti virtuvėje, kur, pasak vyrų, moterims ir vieta. Siūlau išbandyti sveikų maisto produktų sąrašą, kurie įvairių maistinių medžiagų, vitaminų ir kitų sudedamųjų dalių dėka pakelia nuotaiką, libido bei mažina stresą. Taigi, mielosios, valgykite ir šypsokitės!

Vanilė - produktai, kuriuose yra vanilės, pavyzdžiui, vaniliniai ledai pakelia mūsų libido. O tai puikiai praverčia miegamajame, todėl savaime pakelia ir nuotaiką.

Šparagai - puikus afrodiziakas, kuris padidina lytinį potraukį. Taip pat gerina imuninę sistemą ir apsaugo nuo ligų, kurios tikrai nedžiugina.

Šokoladas - stimuliuoja serotonino išsiskyrimą, todėl gerina nuotaiką. Žinoma, kalbame apie 70 procentų kakavos koncentracijos juodąjį šokoladą. Pieniškas šokoladas tokių stebuklingų galių neturi daug.

Moliūgų sėklos - jose esančios maistinės medžiagos mažina depresijos simptomus. Todėl pajutusios, kad jus ilgai slegia liūdesys, valgykite šį sveiką užkandį.

Skumbrė - šioje žuvyje gausu vitamino D, kuris paprastai gaminasi organizme gaudant saulės spindulius. Šis vitaminas labai svarbus gerai nuotaikai, todėl kai saulė nedžiugina, valgykite skumbrę.

Bananai - juose gausu laimės hormono, kuris sustabdo nuotaikų kaitą, ypač prieš menstruacijas.
Jie taip pat puikiai sumažina stresą, kurį slopina bananuose esantis kalis.

Lašiša - jei jus kankina nerimas, ši žuvis jums tikrai padės. Lašiša yra praturtinta Omega-3 riebalų rūgščių, kurios mažina depresiją ir dirglumą. "Paslapčių namų" gyventoja Avgustina prisipažino, kad lašiša - mėgiamiausias jos patiekalas. Gal dėl to mergina visuomet yra geros nuotaikos?

Pupelės - nepamainomas serotonino šaltinis, kuris pakelia nuotaiką ir padeda susidoroti su depresija.

Žalios lapinės salotos - žalios daržovės yra natūralus antidepresantas ir puikus folio rūgšties šaltinis. Todėl puikiai mažina nerimą dėl slegiančių rūpesčių.

Shutterstock nuotr.