Britų žiniasklaidoje netyla kalbos, kad Kembridžo hercogienę pradėjo kamuoti pilvo skausmai. Aišku, jauna mamytė dėl to labai sunerimo, nes karališkosios šeimos istorijoje ne kartą pasitaikė toks atvejis, kai moterys pagimdydavo anksčiau, nes jausdavo labai didelį visuomenės dėmesį ir žiniasklaidos spaudimą.

Kaip žinia, dėl įvairiausių sveikatos problemų Kate nėštumo metu jau antrą kartą priversta kreiptis į medikus. Pačioje nėštumo pradžioje ją kamavo labai stiprus pykinimas. Kaip ir tą kartą, princo Williamo žmonai medikai nenustatė nieko labai pavojingo. Paaiškėjo, kad tai paruošiamieji sąrėmiai, kurie labai panašūs į tikrus ir gali suklaidinti būsimą mamą. 

Star Magazine praneša, kad situacija pačiai Katei atrodė labai gąsdinanti, ji net puolė į paniką. Tuo metu namuose nebuvo Williamo, tad ji savo asistentų paprašė kuo skubiau kviesti greitąją pagalbą. Ji, kaip pranešama, per naktį buvo atidžiai stebima gydytojų, bet jos simptomai palaipsniui išnyko ir maždaug po 24 valandų Kate išlydėta į namus.

Mes labai džiaugiamės, kad tai buvo netikras pavojaus signalas! Leidinio šaltiniai, labai artimi karališkajai šeimai, praneša, kad būsima mamytė likusį nėštumo laiką žada mažiau dėmesio skirti visuomeniniams renginiams, o daugiau ilsėtis ir ramiai ruoštis šeimos pagausėjimui.