Tačiau šios pozos tiks, jei vyras, mylėdamas jus ir mamos maistą, kerta daugiau nei jaunystės metais, kol ta meilė ima išvirsti į gana solidų pilvuką. Jį dar vadina alaus, nors su alumi jis greičiausiai susijęs tik tuo, kad iš šono primena atsikišusią statinaitę (gerai, gerai – pusę statinaitės).

Taigi sekso pozos, skirtos mylėjimuisi, kai vyras nėščias. Į pagalbą skuba medinukai ir jų medinosutra!

Kryžminis atsuktuvas

Dvi laimės lemtingame susijungime – kas gali būti geriau? Taigi po tų cepelinų labai suima snaudulys. Dar padedate suplauti mamai indus ir nusliūkinate su vyru į kambariuką popiečio grožio miego. Juk užsitarnavote.

Ir pamiegate. Iš tikrųjų pamiegate kokias 30-40 minučių (tiek visai pakanka pailsėti) ir labai tingiai išnaudojate netyčia nuskilusį laiką be vaikų meilės žaidimams.

Atsigulkite kaip L raidė (kojos lygiagrečiai lovos kraštui), o vyras tegu atsiklaupia, pasidėjęs pagalvių, ir prisitraukia jūsų užpakaliuką. Aktyvi galite būti tiek jūs, tiek vyras.
Ta poza tinka ir ant stalo, tik tada vyras stovi.

Pati pandiškiausia ši poza, kai vyras guli jums iš nugaros, o jūs atkišusi užpakaliuką taip, kaip rodo medinukai - išlaužiate L raidės formą.

Stačias šuniukas

Atrodo taip, lyg kojas būtų sutraukęs mėšlungis (ne medinosutra, o medinosutrauka kažkokia), tačiau taip nėra – tiesiog aistra taip suvarė kraują į ten, kur reikia, kad kojos liko tarsi ištiktos stabo.

Jūs esate pasilenkusi prie lovos ar fotelio, atsiremiate rankų delnais į lovą (dar geriau - alkūnėmis).

Prasižergiate ir leidžiate vyrui įeiti. Jeigu reikia tvirtumo ir gilesnio įėjimo, vyras išskečia kojas plačiau. Savo kojas. Malonumo jums suteikia, kai glamonėja jūsų užpakaliuko kepaliukus. Nesidrovėkite vyro paprašyti.

Galite šitą pozą patobulinti. Pati atsigulate, o kad su vyru būtų lygybė pilvybė, po pilvu pasikišate keletą pagalvių (dar ir užklotą galite prigriebti). Ant lovos – tik jūsų galva ir rankos. O vyro rankos – ant jūsų liemens, kurį prisitraukia ritmingai ir žiebia malonumo žiežirbas.

Ant eržilo!

Josite taip prigludusi, lyg kažkas jus norėtų išversti iš balno. Priglusti verta dėl dviejų dalykų: pirma, taip vyro įnagis geriau jaudrins jūsų G tašką, o antra, vyrui su pilvu bus patogiau į jus įsiskverbti. Iš esmės – jūs klūpite šuniuku, tik tas šuniukas vizgina uodega vyro panosėj.

Moters kojos turėtų būti labiau sulenktos, bet ko norėti iš nepaslankių medinukų... Tačiau, tikiuosi, pozos esmę supratote. Jūs klūpite, užpakaliuką atstačiusi taip, kad vyrui būtų visai nesudėtinga į jus įeiti.

Čia dirbsite jūs, todėl vyras galės pailsėti, pakaifuoti (ir pavirškinti cepelinus). Turėsite visišką proceso kontrolę, galėsite reguliuoti judėjimo dažnį bei įsiskverbimo gylį. Svarbiausia – neskubėkite. Netgi iki mylėjimosi iš pradžių įsileiskite penį į makšties prieangį, suspauskite ir pasukite ratus, judindama dubenį. Judėti pradėkite pamažu, nepanardinkite penio giliai. Leiskite jam skverbtis vis giliau ir giliau, ritmingai judėdama vis greičiau ir greičiau.

M. Jurkutės nuotr.

***

Na, o po viso šito turėtų užplūsti palaima – išeiti visi cepelinai. Juokauju. Iš esmės niekas nesimyli iškart pavalgęs. Be to, nelabai ir išeitų, nes organizmas visą energiją skiria maisto virškinimui - sudėtinga būtų kalbėti apie kokį geismą ir priplūstantį kraują į organus. Visos šios pozos yra subalansuotos, kai po valgio vėl pajuntate jėgų antplūdį.

P. S. Dėl to vyro pilvo. Nei čia trūkumas, nei privalumas. Kaip ir moters nėštumas - ir tada galima surasti atsargių ir malonių pozų susiliejimui. Šiaip kiekviena pora atranda savo mylėjimosi būdą. kai myli, viskas įmanoma. Tikiu, jog kiekvienoje situacijoje rasite jus abu tenkinančią išeitį. Tačiau geriau jau ieškokite išeičių, o ne išeičių :)