Kiekviena moteris išreikšti savo pakylėtą, niūrią ar kitokią nuotaiką dažnai renkasi per išvaizdą. O plati pasirinkimų galimybė leidžia šiuos pasikeitimus keisti taip dažnai, kaip keičiasi moteriška nuotaika.

Atsakymas į prieš tai užduotą klausimą – taip! Nagučiai „saldžiai“ atrodyti gali nulakuoti Gabriella Salvete „Sugar Enamel“ nagų laku, kurio sudėtyje esantys balti taškeliai linksmais ir spalvingais padaro tiek nagus, tiek visą moters dieną. Lyg į cukrų pamirkyti nagučiai – skanūs ir išraiškingi. Kiekviena moteris unikali – dėl to šį nagų laką galite rinktis iš šešių skirtingų atspalvių.

Kuo norėsite būti šiandien? Spalvą pasirinkite pagal nuotaiką, progą, aprangą. Princesiškai nuotaikai, tiulio sijonėliui ir rožiniam kaspinėliui pagyvinti, manikiūrui rinkitės romantišką rožinį „Sweetheart“ atspalvį, švelniai violetinį „Farfalla“ ar skaidraus geltonio „Sandstorm“. Mieliau šiandien būsite fatališka moteris ir gundysite raudonu manikiūru? Rinkitės raudoną „Passione“ arba burgundišką vyno elegancijos „True Love“. Jei šiandien jaučiatės lyg svajoklė, skraidanti padebesiais, „Galaxy Sugar Enamel“ – jūsų pasirinkimas.

Kiekvienu nagų lako šepetėlio brūkštelėjimu moterys priartėja prie savo vidinės karalienės. Tos, kurią norisi išreikšti paprasčiausiais būdais. Manikiūro pasirinkimas – vienas jų. Su Gabriella Salvete tai – paprasčiau nei paprasta: nagų laką „Sugar Enamel“ aplikuojant keliais sluoksniais, „cukruotos“ detalės bus vis ryškesnės. Patogus užtepti šepetėlis šį procesą padaro maloniu, o greitai džiūstanti formulė – neerzinančiu ir greitu.

Koks saldus gali būti rankos mostas ar prisilietimas! Su Gabriella Salvete atskleiskite saldžią ir skanią savo vidinę „aš“.