Eksperimente dalyvavo skirtingo amžiaus ir tautybės moterys. Dalyvės visiškai nepakeitė savo mitybos įpročių. Moterys gyveno savo įprastinį gyvenimą, tik kas dieną turėdavo išgerti stiklinę pomidorų sulčių.

Po dviejų mėnesių rezultatais liko šokiruotos tiek eksperimento dalyvės, tiek patys mokslininkai. Moterys buvo netekusios daug svorio - nereikalingi riebalai stebuklingai ištirpo! Visos moterys atsikratė antsvorio. Skaičiai buvo stulbinantys. Per savaitę nieko ypatingo nedarydamos jos ištirpindavo apie kilogramą. Po dviejų mėnesių svarstyklės daugeliui jų rodė 10 kilogramų mažiau.

Tai - joks stebuklas. Pomidorų sultyse yra fermentų ir aminorūgščių, kurios aktyviai padeda skaidyti riebalus, o vitaminas B pagreitina medžiagų apykaitą. Sultys taip pat yra puikus diuretikas, nes šalina skysčių ir druskų perteklių iš organizmo. Pomidorų sultys taip pat labai naudingas odai.

Jei jūs taip pat norite sumažint savo apimtis, atgaivinti veido odą, rekomenduojame kasdien išgerti pomidorų sulčių stiklinę.
Pomidorų sultys

Kaip svorį tirpdančias sultis pasigaminti namuose? Išduodame jums receptą:

6 kg pomidorų
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai druskos

Kruopščiai nuplaukite pomidorus. Supjaustykite į 2 dalis. Sumalkite per mėsmalę arba sutrinkite elektrine sulčiaspaude.

Gautą masę užvirinkite. Atvėsus nukoškite per sietelį, kad pašalintumėte odeles ir sėklas.

Gautą masę virkite dar 10 minučių. Pridėkite cukraus ir druskos. Supilstykite sultis į sterilius stiklainius ir užsukite dangteliu. Laikykite vėsioje vietoje.