AVINAS

Jūsų charakteris itin audringas ir veržlus, ir šios savybės Ožkos metais dar labiau suaktyvės, todėl rekomenduojama rinktis violetinius ir mėlynus atspalvius. Šios spalvos jums padės nusiraminti, atsiriboti nuo chaoso ir netinkamų žmonių, surasti dvasios ramybę. 

Rinkitės baltos ir žalios spalvos drabužius, jos simbolizuoja taiką bei draugiškumą. Jums 2015-aisiais labai norėsis aplink save matyti nuoširdžius ir draugiškus veidus, o šios spalvos gali tai garantuoti. 

JAUTIS

Jei kitiems Zodiako ženklams patartina vengti labai ryškių ir akį rėžiančių spalvų, Jautis gali puoštis ir dabintis ryškiai raudona, purpurine, auksine spalvomis. Ugnies spalvos jums suteiks daugiau energijos ir pasitikėjimo savo jėgomis. Jei aprangoje visada turėsite kažką raudono, jums viskas labai gerai seksi, užsitarnausite jums svarbių žmonių pasitikėjimą ir pagarbą. 

Purpurinės detalės pabrėš jūsų asmeninį žavesį ir labai trauks priešingos lyties asmenis. 2015-aisiais prie jūsų rikiuosis eilės gerbėjų. 


DVYNYS

Esate ryški, stilinga ir visų pastebima asmenybė, tai jums 2015-aisiais padės pabrėžti ryškios spalvos, jų turi netrūkti nei jūsų aprangoje, nei įvairiuose aksesuaruose. Tamsios ir niūrios spalvos privalo pasitraukti iš jūsų gyvenimo! Ryškiai rožinė, oranžinė, salotinė pabrėš jūsų žavesį ir geriausias charakterio savybes: komunikabilumą, patrauklumą, inteligenciją. 

Jūsų metų paletėje turėtų dominuoti saulę ir šviesą primenančios spalvos, jos padės sėkmingai žengti per visus Ožkos metus. 

VĖŽYS

Atminkite, kad geltona spalva pati savaime spinduliuoja šilumą ir gėrį, tad nebijokite jos savo aprangoje bei namų dekoravime. Pamatysite, kaip ir jausitės geriau, ir jėgų atsiras daugiau, ir aplinkiniai šalia jūsų jaus didesnį komfortą

LIŪTAS

Jums šie metai bus labai sėkmingi, o jūsų ryžtingumą ir energiją sustiprins oranžinės spalvos apdarai. Jie aplinkiniam iš tolo signalizuos apie jūsų ambicingumą. Venkite niūrių spalvų (juodos, pilkos, rudos), stenkitės aplink save puoselėti pastelinius atspalvius, jie atneš harmonijos ir ramybės, kai jos prireiks. 

MERGELĖ

Jums 2015-aisiais sėkmę neš šaltesni atspalviai: mėlyna, violetinė, žalia. Šios spalvos į jūsų gyvenimą atneš rimties, stabilumo, susikaupimo ir ramybės. Savo drabužinėje ir namų interjere stenkitės nepiktnaudžiauti akį veriančiomis, iššaukiančiomis spalvomis, jos į jūsų gyvenimą gali įnešti nepageidaujamų aistrų, meilės intrigų ir neteisingų sprendimų. 

SVARSTYKLĖS

Juoda elegancija jus lydėjo šiais metais, todėl niekaip jos negalėsite paleisti ir 2015-aisiais. Nors ši spalva turi daug neigiamų reikšmių, tačiau jūsų asmenybei ji puikiai tinka. Aišku, svarbu nepamiršti saiko jausmo ir ja nepiktnaudžiauti. Jei norėsite į savo gyvenimą įnešti daugiau ramybės ir harmonijos, rinkitės šviesesnius atspalvius, jums sėkmę atneš dangaus mėlynumo atspalvis. Panaudokite jį namų dekoravimui ir puošybai.  

SKORPIONAS

Jūsų atidumą, dėmesį ir pastabumą skatins geltona, oranžinė ir turkio spalvos. Jos ryškios, atkreipiančios dėmesį ir labai išskiriančios iš pilkos minios. O jums tai labai patinka! Nevenkite ir šilumą skleidžiančių spalvų, pavyzdžiui, rožinės ar persikinės. Atsiminkite paprastą taisyklę: 2015-aisiais būtina objektyviai reaguoti į esamą situaciją: jei tai pokalbis dėl darbo  rinkitės vienas spalvas, jei pasimatymas  kitas. 

ŠAULYS

Esate trapi, elegantiška ir romantiška asmenybė, todėl jums būtinos balta, švelniai rožinė, mėlyna, žalia spalvos. Jos slopina neigiamas emocijas, leidžia lengviau susikoncentruoti į savo tikslus bei norus ir leidžia atskleisti žmogaus meniškas savybes. Su šių spalvų drabužiais jausitės savimi, labai patogiai ir lengviau galėsite bendrauti su kitais žmonėmis. 

Jūsų jausmingumą ir eleganciją ypač pabrėš balta spalva, dekoruokite ja savo valgomojo stalą, garderobą, namus. Jums, tvarką ir švarą mėgstančioms asmenybėms, tai pats geriausias būdas akcentuoti tai, kokia esate. Taip pat  tai jūsų pergalės spalva. 

OŽIARAGIS

Violetinė, žydra ir mėlyna  spalvos, kurios jums neš sėkmę ir leis pakreipti likimą norimą kryptimi. Jei 2015-ieji atneš neramumų jūsų asmeniniam santykiams, savo aprangoje rinkitės kuo daugiau mėlynos spalvos ir jos atspalvių. Tai intymaus ryšio, meilės ir stiprių emocinių ryškių simbolis. Jei norėsite pakilti karjeros laiptais, arčiau savęs glauskite purpurinės spalvos daiktus (ypač rekomenduojama turėti šios spalvos daiktų namuose ir darbe). 

VANDENIS

2015-aisiais jūsų gyvenime netrūks pikantiškų spalvų: šokoladinės, vyšninės, aristokratiškosios tamsiai mėlynos. Ši aistringa spalvų gama leis pabrėžti jūsų patrauklumą, vidinį žavesį ir optimistišką požiūrį į gyvenimą. 

Šios spalvos jums padės susikaupti ir daugiau dėmesio skirti sau, mažiau gyventi kitų žmonių gyvenimus ir racionaliau žvelgti į esamą situaciją.  

ŽUVYS

Jautriai ir trapiai Žuvų asmenybei būtina rinktis kuo daugiau pastelinių, ramių tonų. Jums ramybės ir atsipalaidavimo suteiks žemės tonai: ruda, pilka, samanų atspalvis. Daug lemsiantiems įvykiams, svarbiems susitikimams rinkitės smėlio, pieno, šviesiai rudus atspalvius. Jie suteiks jūsų įvaizdžiui rimtumo ir elegancijos. 

Jei piktnaudžiausite ryškiomis spalvomis, greitai galite sulaukti bėdų, neramumų, į kuriuos įsivelsite dėl aršaus charakterio, nuolatinio skubėjimo.