Be to, kaip gali ieškoti to, ko nesi pametusi? Nors, kaip sakoma, net ir neieškančiąsias pats likimas už pečiaus susiranda. Tačiau, jei nori laimėti loterijoje, praverstų įsigyti bent jau loterijos bilietą. Tad, jei tu vis dar vieniša, pagalvok: galbūt verta paįvairinti įgrisusį maršrutą „namai - darbas" bei pasidairyti vyro aplinkui? Kaip atostogoms nebūna blogo oro, taip ir pažinčiai - blogos vietos. Susipažinti galima visur! Klausimas tik - ar tikrai tas sutiktasis pasirodys TAS?

Restoranas

Viena tradiciškiausių pažinčių vietų. Ir visiems tinkama. Tiesiog atsisakyk pietų valgykloje su kolegomis ir pamiršk namuose indelį su neišvaizdžia garuose virta vištienos krūtinėle. Eik pietauti į kokią nors simpatišką vietelę - bent kartą ar du per savaitę, jei leidžia finansinės galimybės. Pietų metu ten susirenka begalė viengungių, kuriems niekas pietums neįdeda bulvių košės bei dviejų naminių kotletukų. Dauguma čia pat aptaria ir verslo reikalus.

Rinkis restoraną pagal tai, su kuo nori susipažinti. Visiškai akivaizdu, kad į blyninę vargu ar užsuks jaunas simpatiškas sėkmingas verslininkas. Lygiai kaip ir į aukštesnio lygio restoraną, ko gero, neužsuks eilinis produkto vadybininkas - jam tai tiesiog ne pagal kišenę.

Ką daryti? Atrodyti vertai šimto balų, mėgautis pietumis ir gera knyga ar pokalbiu su drauge. Suteikti vyrui galimybę įvertinti tave ir tavo puikias manieras bei pačiam prie tavęs prieiti.

Ko nedaryti? Neimti kartu tunto garsiakalbių draugių. Nelakstyti po salę akimis, ieškant paties perspektyviausio kavalieriaus - veido išraiška „Atkreipkite į mane dėmesį nors kas nors!" puikiai žinoma bet kuriam stipriosios lyties atstovui ir sukelia panikos priepuolį bei begalinį norą pasprukti. Patraukti į save dėmesį skandalu su padavėju arba „netikėtai" išpilta sriubos lėkšte taip pat neverta.

Internetas

Šiuolaikiškas ir pats paprasčiausias būdas susipažinti su žmogumi. Ir tam visai nereikia eiti į pažinčių portalą, tiesiog užtenka aktyvaus socialinio gyvenimo: bendrauti forumuose, rašyti tinklaraštį, bendrauti socialiniuose tinkluose.
Pliusas - čia galima sutikti ką tik panorėjus. Ir pabendrauti galima iš karto. Na, o minusas, žinoma, toks, kad galiausiai gali paaiškėti, jog žmogus visai nėra tas, kas teigė esąs. Tačiau to jau nenuspėsi. Užtat bandymų kiekis yra neribotas!

Ką daryti? Bendrauti taip pat, kaip ir gyvenime. Jei viskas vyksta puikiai ir žmogus tau iš tiesų yra įdomus, esant progai, pasistengti perkelti bendravimą iš tinklo į tikrąjį gyvenimą.

Ko nedaryti? Neapsimesti kita mergina, nesiųsti svetimų ir erotinio pobūdžio nuotraukų, neviešinti savo adreso, paso ir banko duomenų.

Sporto baras

Krepšinio čempionato, olimpiados ar atsakingų futbolo varžybų metu sporto baruose susirenka sirgaliai. Belieka tik įsilieti į aistringų rėkautojų gretas ir užmegzti kalbą apie komandas ar žaidėjus, o gal ir nevykusį teisėjavimą. Tikiu, kad visuomet galima numesti kokią repliką, kuri vyrų neliks nepastebėta.

Ką daryti? Neveidmainiauti ir neapsimesti aistringa sirgale, jei tokia nesi, tačiau žuvies akimis stebėti žaidimą - irgi nėra geras variantas. Nuoširdus susidomėjimas žaidimu būtų geriausias žingsnis. Jei ir nesusirasi viso gyvenimo meilės, tai galimybė atrasti naują pomėgį tikrai yra. Svarbiausia, sirgti garbingai ir neįžeidinėti komandos, už kurią serga naujasis pažįstamas, žaidėjų.

Ko nedaryti? Nesistenk rodyti savo pranašumo, žaidimo taisyklių žinojimo ir nesivelk į ginčus. Jei tavo temperamentas ugningas, geriau tai daryk šmaikščiai, su flirto atspalviu. Keistai atrodysi, jei bare būsi vienintelė, šūkaliojanti už savo komandą.

Sporto klubas

Ten renkasi vyrai, besirūpinantys savo sveikata bei išvaizda. O tu irgi nesi apkiautelė. Net jei neužsimegs jokia pažintis, nuveiksti daug savo sveikatos ir grožio labui!

Ką daryti? Laikytis trenerio nurodymų, daryti paskirtus pratimus. Jei kas neaišku, pasiklausti vyrų, kad jie primintų, tačiau teirautis neįkyriai.

Ko nedaryti? Nesibrauti į vyrų kampą - iš tolo jie turės geresnių galimybių tave apžiūrėti ir įvertinti. Nevaizduoti sporto asės, kuri po penkių atsilenkimų jau šluostosi prakaitą ir geria vandenį. Neprisidažyti kaip Barbei - atrodysi juokingai. Pirtyje ar sūkurinėje vonioje nelaidyti jokių erotinių strėlyčių!

Specializuota parduotuvė

Jei nori, kad tavo ir vyro interesai bei pomėgiai sutaptų, būtų logiška jo ieškoti ten, kur ir tu lankaisi. Pavyzdžiui, jei mėgsti važinėtis riedučiais, vyro ekstremalo vertėtų ieškoti riedutininkų klube, parke ar užsukti į sporto prekių parduotuvę. Žinoma, tai nesuveiks, jei tau patinka nerti vąšeliu...

Ką daryti? Susidomėjusi apžiūrinėk, kas yra parduodama. Apie riedučius bei apsaugas gali pasiteirauti ir konsultanto, ir vyrų, užsukusių ieškoti riedučių. Bet dar geriau, kad patys vyrai norėtų tau padėti. Besikabinėjanti prie kiekvieno tu gali atrodyti kaip ligonė.

Ko nedaryti? Neapsimesk didele žinove ir nebijok klausti patarimo.

Transporto spūstis

Gyvenam ne tik namuose, darbe, bet ir kelyje. Įžvalgiausios jau seniai pavertė automobilį savo buto filialu ir gyvena jame visavertį gyvenimą, nepaleisdamos vairo. Transporto spūstyse skambiname klientams, mokomės kalbų, daromės makiažą, aptariame mergaitiškus reikalus... O jei visa tai atidėtum ir apsidairytum aplinkui?

Ką daryti? Šypsotis!

Ko nedaryti? Neatblokuok durų ir visiškai neatidaryk lango. Pažintys lieka pažintimis, o saugumo ir atsargumo taisyklės dar tikrai nebuvo atšauktos. Ir dar - nerenk kelyje greičio varžybų. Pavojinga.

Lėktuvas/traukinys

Visiems žinomas pakeleivio efektas, kai su atsitiktiniais pažįstamais aptari tai, ko nepasakysi artimiausiems draugams. Tai gali tau padėti, jei traukinyje arba lėktuve atsidurs malonus ir simpatiškas, o svarbiausia, visiškai laisvas nepažįstamasis. Tai tas atvejis, kai galima nebijoti pasirodyti blogesnei, nei esate. Nereikia stengtis sužavėti, nereikia flirtuoti. Jei pažintis pasirodys netinkama, jūs kiekvienas pasuksite savo keliu, kai tik atsidursite ten, kur keliavote. Tad jei mėgsti keliauti arba daug važinėji darbiniais reikalais, visiškai įmanoma, kad šitas pažinčių būdas tau tiks.

Ką daryti? Atsipalaiduoti ir mėgautis bendravimu. Manyk, kad skaitai naują knygą, kurios siužetas yra ganėtinai įtraukiantis.

Ko nedaryti? Nepalikti namų adreso.

Dabar, kai jau nusipirkai loterijos bilietą arba gal netgi pradėjai juos pirkti reguliariai (baras, parkas, parduotuvė), svarbiausia nepamiršti, kad visa tai - ne siaubingai rimtas reikalas, kuriam būtina susikaupti. Žvelk į savo nuotykius, į vyro paiešką su humoru ir mėgaukis pačiu procesu. Nebūtinai pirma pažintis bus būtent „ta tikroji": juk nori sutikti ne šiaip kokį nors stipriosios lyties atstovą, o (nei daugiau, nei mažiau) svajonių vyrą.

O jei jo nesutiksi? Ką gi, tada puikiai pasilinksminsi ir neabejotinai sužinosi ką nors naujo. Taigi jau vien dėl to verta sutrikdyti įprastą gyvenimo ritmą...