Pamišusios dėl santuokos

Pirmiausia reikia pažymėti, kad būtent tos moterys, kurios tiesiog yra apsėstos minties kuo greičiau ištekėti, dažniausiai ir atgraso stipriosios lyties atstovus, kurie tokiu atveju yra tarsi tam tikras laimikis ir, žinoma, dėl to jaučiasi ne geriausiai. Tokios moterys paprastai turi iki smulkmenų apgalvotą vestuvių iškilmių planą ir šiomis savo idėjomis nesigėdija dalintis su išrinktuoju.

Pernelyg emocingos damos

Vyrus gąsdina ir kaprizingos bei pernelyg išpaikintos ponios, kurios trykšta emocijomis – aistrų audros tokiose merginose dažniausiai atstumia vyrus, nes jiems tai yra itin didelis išbandymas.

Nelinkusios bendrauti ir uždaros

Dažniausiai neišteka tos moterys, kurios linkusios sėdėti namuose ir vengia bet kokių kompanijų. Bėgant laikui bet kokia pažintis su vyru joms tampa problema. Žema savivertė, nuolatinės abejonės dėl savo patrauklumo užkerta kelią galimai sėkmingai santuokai. Labai dažnai tokios moterys yra priklausomos nuo mamos, jos laukia, kada kas nors iš giminaičių pasiūlys joms tinkamą kandidatūrą į vyrus. Net ir po to jos nesiliauna visais klausimais prašyti motinos patarimo, aptaria su ja kiekvieną žingsnį ir poelgį. Vyras bijo susieti gyvenimą su tokia moterimi, nes ji ir po vestuvių nepasikeis. Neįmanoma visą laiką laukti, kad kažkas išspręs už jus visas jūsų problemas. Turite išmokti būti savarankiška.

Save įsimylėjusios moterys

Narciziškos moterys, kurios myli pirmiausia save, taip pat vyrų požiūriu yra ne geriausia kandidatūra į teisėtos žmonos vaidmenį. Kaip ir pernelyg savanaudiškos išrinktosios, taip pat feministinių pažiūrų merginos ir tos, kurios pasiryžusios mirti už lyčių lygybę.

Pernelyg paslaptingos, keistos ir nelogiškos

Dabar ji vienokia, o po minutės jau visiškai kitokia, didžiąją laiko dalį nepasižyminti nuoseklumu ir logika. Vyras lengvai pavargsta nuo nuolatinio neaiškumo ir neapibrėžtumo. Būdamas šalia tokios moters vyras jaučia įtampą ir tai išsekina jį ir fiziškai, ir emociškai.

Beveik šventa ir viską suprantanti

Ji viską supranta, atleidžia ir pateisina. Ji supranta, kodėl jis neskambina – užsiėmęs darbe. Ji supranta, kodėl jis jos nepalydi – jam rytoj anksti keltis. Ji supranta, kodėl jis jos neveda – juk jis neturi profesijos, buto, automobilio, tinkamos nuotaikos. Jo mama nusimins – ją reikia paruošti, o tai užtruks ne mažiau kaip metus. Jis dar neatsigavo nuo ankstesnės santuokos ir dar nežinia, kada įtampa atslūgs. Jis turi tiek daug pinigų, kad ima abejoti, ar ne iš išskaičiavimo ji su juo būna, todėl jam prireiks mažiausiai penkerių metų, kad įsitikintų jos nuoširdumu. Tokioms moterims dažniausiai pasitaiko vedę vyrai, kurie taip ir nepalieka žmonų. Jiems ir taip patogu – su žmona ir štai tokia viską atleidžiančia meiluže.