LIETINGOMS DIENOMS

Plastikiniai lietpalčiai vėl madingi, tiek netradiciniai perregimi, tiek ryškūs ar blizgūs. Metalizuoto efekto striukės tiks laisvalaikiui, o vienspalvis ar perregimas plastikas gali atrodyti net elegantiškai.

Vida Press nuotr.

Lietpalčiai iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

Anksčiau buvę neįprasti odiniai drabužiai šiandien sparčiai populiarėja, tai ne tik kelnės, sijonai, bet ir lietpalčiai. Madingiausi siūti iš lakuotos arba verstos odos, bet neatsilieka ir egzotiškesni variantai, pavyzdžiui, krokodilų ar gyvačių oda bei jų imitacijos. Naujove galima įvardyti „oversized“ odinius lietpalčius ir sudurtus iš mažyčių odos skiaučių.

AP, Sipa Press/Scanpix nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

VĖSIOMS DIENOMS

Šį sezoną negalėtume nuošalyje palikti klasikinio stiliaus lietpalčių, jie madingi jau kelis dešimtmečius. Elegantiški, dažnai sujuosiami diržu, dideliais ar mažesniais atlapais klasikiniai lietpalčiai atrodo subtiliai. Tačiau tokį galite drąsiai derinti ir prie sportinio stiliaus aprangos.

Vida Press nuotr.

Lietpalčiai iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

Plazdančius iš lengvesnio audinio siūtus lietpalčius galima vadinti laisvesne klasikinių variacija. Pavasarį grįžta pastelinių atspalvių tendencija, tad ir besiplaikstantys lietpalčiai lai būna švelnių ir šviesesnių spalvų.

Vida Press nuotr.

Lietpalčiai iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

LINKSMESNI VARIANTAI

Toms, kurioms patinka valiūkiškas įvaizdis – sportinio stiliaus lietpalčiai. Dažnai jie siuvami iš neperšlampančio audinio, spalvoti, raštuoti, suteikiantys įvaizdžiui žaismingumo. Prie tokio lietpalčio puikiai tiks lietaus batai, spalvingas skėtis ir stilinga kuprinė.

Lietpalčiai iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

Lietpalčiai iš asos.com - Ltd, gamintojų ir Vida Press nuotr.

Nors minėjome pastelinių tonų tendenciją, tarp madingųjų ir gyvybingos sodrios spalvos. Nebijančioms dėmesio siūloma rinktis ryškiaspalvius: citrinų geltonio, vaiskiai raudonus, žolės žalumos, vyšninius, ultramarino ar jūros mėlynumo. Vilkėdama tokį lietpaltį net ir niūrią dieną jausitės pakylėta.

Sipa Press/Scanpix, Vida Press nuotr.