AVINAS

Avinai iš prigimties yra tikri nuotykių ieškotojai. Taip yra todėl, nes, pasirodo, jog jie nebijo jokių kliūčių, kurios gali atsirasti jų kelyje. Jie tampa puikiais lyderiais ir jie puikiai motyvuoja kitus. Pastebėsite, kad dauguma Avinų yra įtakingi chirurgai, nes juos traukia visi medicinos aspektai ir tai, ką ji gali padaryti, kad padėtų kitiems. Jie taip pat tampa nuostabiais inžinieriais ir dailidėmis, be to, jie mėgsta viską, kas yra susiję su fizine veikla, metalu ir mechanizmais.

Stiprybės: protingi, užsispyrę, linkę rizikuoti.

Silpnybės: pernelyg dideli egoistai, kerštingi, sunkiai besidalinantys.

JAUTIS

Tikras Jautis iš prigimties turi aštrius jutimus ir vertina visokių formų grožį bei malonumus. Jie žino daiktų vertę, tad dėl šios savybės jie tampa patyrusiais pinigų „prižiūrėtojais“ ir gerais prekių kokybės vertintojais. Galbūt todėl daugelio finansinių institucijų vadovai ir yra Jaučiai. Jie puikiai tvarkosi su visokiausiomis verslo formomis ir ypatingai gerai nusimano apie madą ar interjero dizainą. Daugelis Jaučių yra dainininkai ir labai gabūs ūkininkai, sodininkai ir gėlių dizaineriai.

Stiprybės: darbštūs, sąžiningi, drąsūs.

Silpnybės: trumparegiai, nenusileidžiantys, mokantys manipuliuoti.

DVYNIAI

Dvyniai turi Dievo duotą gebėjimą ir troškimą vienu metu daryti keletą dalykų. Jie domisi bet kuo ir viskuo, be to, jiems lengvai viskas nusibosta, tad jie beveik niekada negali atsispirti pagundai keliauti prie kito dalyko. Dėl šių savybių jie atrodo paviršutiniški ir nepastovūs, tačiau tai visiškai neatitinka tiesos. Dėl jų nenuvargstančios prigimties, jie tampa puikiais žurnalistais, redaktoriais ir bet kuo kitu, kas yra susiję su rašymu ir leidyba. Jie yra labai gabūs bendrauti su visų tipų žmonėmis ir tvarkytis su visokiausiomis situacijomis, tad jie tampa puikiais pardavėjais arba puikiai susitvarko su bet kokiais darbais, kuriuose reikia lankstumo ir bendravimo.

Stiprybės: sąmoningi, šnekūs, lankstūs.

Silpnybės: nepastovūs, trūksta atsidavimo, tariamai paviršutiniški.

VĖŽYS

Vėžiai turi sugebėjimą pajusti kitų žmonių poreikius, todėl jie yra užjaučiantys ir globėjiški, be to, jie dažnai yra gražūs ir su jais lengva sutarti. Jie trokšta saugumo, tad dažnai dėl to užsisklendžia savyje, kad išvengtų kritikos. Jie labai mėgsta maistą, štai todėl daugelį Vėžių traukia tokia profesinė veikla, kurioje būtų maisto gamyba ir aprūpinimas maistu. Dėl savo įvairiapusiškos vaizduotės jie taip pat tampa nuostabiais rašytojais bei jautriais jaunų ir senų žmonių slaugytojais. Bet kokia šeimyninė profesinė veikla yra tobula Vėžių natūrai, nes jie yra nepaprastai į kraštutinumus linkę žmonės.

Stiprybės: intuityvūs, ugdantys, motiniški.

Silpnybės: valdingi, mėgstantys nurodinėti, mokantys manipuliuoti.

LIŪTAS

Dauguma Liūtų tiki, kad jie nusipelnė geriausio, ir būtent šis tikėjimas dažnai jiems pritraukia gerus dalykus. Vidutiniškas Liūtas kuria didesnius ir ryškesnius planus, nei tai daro kitų zodiako ženklų atstovai. Net gi jei šie planai ir nebūna įgyvendinami, Liūtai gali labai paprastai pažvelgti į šviesiąją situacijos pusę, kartais į tai, kad planai buvo nerealistiški, ir štai todėl juos traukia tokios profesinės veiklos kaip scenos meno rūšys bei pramogos, nepaisant tikimybių, kad tokioje veikloje juos gali pranokti kiti. grožis ir kosmetika yra jų aistra, be to, jie labai gabūs menuose. Jie labai daug investuoja į savo išvaizdą ir mėgsta bet kokios formos lošimus. 

Stiprybės: sąžiningi, drąsūs, pasitikintys savimi. 

Silpnybės: savanaudiški, nepaprastai egoistiški, dominuojantys.

MERGELĖ

Iš visų zodiako ženklų Mergelės milijonieriais tampa žymiai dažniau nei kitų zodiako ženklų atstovai. Taip nutinka dėl stipraus jų verslo pojūčio. Jie yra apsėsti smulkmenų ir gerai jaučiasi viską analizuodami. Jie iš prigimties yra protingi ir nepaprastai daug dirba. Tarsi visai be pastangų jie susitvarko su sudėtingomis užduotimis, nes jie yra lankstūs ir geri organizuotojai. Jie taip pat gali būti perfekcionistai ir jaudinasi, kai projektai ir situacijos neatitinka jų aukštų lūkesčių, be to, jie yra nuolankūs. Bet kas, kas yra susiję su paslaugų, sveikatos ir mitybos pramone, sekretoriavimas ar įmonės administravimas puikiausiai tiks Mergelėms. Jos taip pat tampa nuostabiomis mokytojomis ir nuostabiomis redaktorėmis.

Stiprybės: produktyvūs, organizuoti, pedantiški.

Silpnybės: sarkastiški, nervingi, pernelyg kritiški. 

SVARSTYKLĖS

Svarstyklės mielai imasi vadovavimo, tačiau jų poreikis būti teisingiems ir visiems vienodai įtikti kartais gali apsunkinti jų sprendimų priėmimą. Jie yra patyrę taikdariai ir diplomatai, kurie visose situacijose trokšta pusiausvyros ir harmonijos, tad padarys beveik viską, kad tik išvengtų konfrontacijų ir streso. Svarstyklėms puikiai sekasi bet kokiose su teise ir teisingumu susijusiose profesijose. Jie taip pat yra stiprūs politikai ir iš prigimties talentingi menuose ar dizaine. Dėl savo pomėgio padėti žmonėms, jie yra linkę rinktis psichologiją ir patarėjų veiklą.

Stiprybės: žavingi, mėgstantys grožį, diplomatiški.

Silpnybės: neapsisprendžiantys, narciziški, depresyvūs.

SKORPIONAS

Skorpionai turi stiprias lyderio savybes, aštrius analitinius gebėjimus, energiją ir finansinio saugumo troškimą, o tai juos gali paversti motyvuotais karjeristais. Taip pat daugelis Skorpionų mėgsta flirtuoti su pavojais, tad save ir sau artimus žmones įstumia į kritines situacijas. Tradiciškai su Skorpionais siejamos profesijos apima kriminalistiką, teisėsaugą arba detektyvų darbą, karines profesijas, mediciną, psichologiją, astrologiją ir dvasininkiją.

Stiprybės: intensyvūs, besikeičiantys, galingi.

Silpnybės: pavydūs, šėlstantys, despotiški.

ŠAULYS

Šauliams kategoriškai nepatinka būti suvaržytiems, nes jie nuolat siekia pokyčių, ypatingai keliaudami. Jie reikalauja minčių ir idėjų laisvės, tačiau šiaip yra linkę būti gana tradiciški ir gerbia tradicijas. Tradiciškai su Šauliais siejamos profesijos apima mokymą, teisę, bet ką, susijusio su medicina, importą ir eksportą, mažmeninį pardavimą arba kitas veiklas, susijusias su užsienio valstybėmis ir leidyba.

Stiprybės: optimistiški, dosnūs, toliaregiški.

Silpnybės: ignoruojantys smulkmenas, netolerantiški, šventeiviški.

OŽIARAGIS

Ožiaragiai labai gerbia jėgą, valdžią, struktūras ir tradicijas. Jie taip pat yra nepaprastai ambicingi, tad paprastai jie nėra patenkinti tol, kol nepasiekia tam tikro galios ir valdžios lygio. Jiems labai reikia saugumo, ypatingai finansinio, tad dažnai jie labai sunkiai dirba, kad taptų turtingi. Ožiaragiams puikiai sekasi bet kokioje jų pasirinktoje profesinėje veikloje ir gana dažnai jie tampa įmonių vadovais arba užima kitas svarbias pozicijas.

Stiprybės: disciplinuoti, kantrūs, struktūriški.

Silpnybės: uždari, nelankstūs, dažnai depresyvūs.

VANDENIS

Manoma, kad Vandeniai turi žaibiškai greitą intuityvią įžvalgą ir gali greitai suprasti bet kokias abstrakčias koncepcijas. Su Vandeniais siejamos profesijos apima išradimus, tyrimus, socialinį organizavimą arba aktyvumą, astrologiją, komunikacijas, kompiuterių mokslus ir elektroniką. Vandeniai tampa puikiais verslininkais ir dažnai būna patys sau vadovai.

Stiprybės: modernūs, analitiški, humaniški.

Silpnybės: nepatikimi asmeniniuose reikaluose, ekstremistiški, chaotiški.

ŽUVYS

Nėra paslaptis, kad žmonės, gimę po Žuvų ženklų, gana dažnai yra siejami su muzikiniais gebėjimais, filmais, šokiais ir kitomis meno rūšimis. Jie labai gerai jaučiasi dirbdami labdaringą darbą, būdami patarėjais bei visuose darbuose, susijusiuose su vandeniu, chemikalais, aliejumi, vaistais, slaugymu ir dvasininkija. Žuvys yra gana pažeidžiamos, tačiau jos greitai adaptuojasi ir gali dirbti sudėtingose situacijose.

Stiprybės: idealistiški, dvasingi, transcendentiški.

Silpnybės: atitrūkę nuo tikrovės, save apgaudinėjantys, gyvenantys fantazijų arba svajonių pasaulyje.