Kasdieniai serialai ir televizijos laidos, netgi žurnalai su garsių žmonių istorijomis apie turtuolius normaliam statistiniam vyrui varo neviltį - prieš „šių laikų herojus" jie jaučiasi nevykėliais. O moterys, prisiskaičiusios apie svetimų porų kuršavelius ir tenerifes, ima savęs gailėtis ir mintyse nekęsti vyro už tai, kad štai jai, vertesnei didesnių dalykų gyvenime, tenka gyventi štai su tokiu varguoliško mąstymo patinu.

Štai vienoms vyrai dovanoja briliantus, audinių kailinius ir automobilius, o jai - orchidėją dėžutėje. Geriausia paguoda - tikėti, kad turtuoliai irgi verkia, kad nėra toks jau saldus jų gyvenimas.

Tačiau iš esmės, jei norite jaustis laimingos, reikėtų tik pakeisti savo matymo kampą, pataria limon.ee. Kokie žmonės domisi svetimų žmonių gyvenimais ir jiems pavydi? Tie, kurie patys nuvertina save, savo būtį, nejaučia, kad jų gyvenimas gal net įdomesnis nei tų, apie kuriuos rašoma. Kai nieko nevyksta tavo paties gyvenime, tada pasidaro labai smalsu žvilgtelėti pro rakto skylutę.

O ar pagalvojote, kad tos turtuolių istorijos - tai tik patraukliai pateiktos detalės, gražiai įpakuota dovanėlė? Jie lygiai taip pat kartais suvalgo šaltą dešrelę iš šaldytuvo, jiems lygiai taip pat nauji batai pritrina pūslę ir lygiai taip pat ryte skauda galvą po triukšmingo vakarėlio.

Moterys dabar kelia labai didelius reikalavimus vyrui. Joms reikia iš karto sėkmingo. Su pinigais, su automobiliu ir gyvenamuoju plotu. Įžvelgti smegeningame studente perspektyvų verslininką sugeba ne kiekviena mergina. Ne kiekviena nori padėti, dalyvauti tokio žmogaus gyvenime ir palaikyti, kai jam sunku, o ne tik džiaugtis tada, kai šiam sekasi.

Labai išvešėjęs „skink dieną", „gyvenk čia ir dabar" nebeaugina asmenybės, nebemoko kurti santykių, nebeugdo kantrybės ir supratimo, atjautos. Patiko - esame kartu, nepatiko - ate.

Tačiau ar tikrai turtingas gyvenimas yra laimingas? Kaip išmokti pažvelgti į savo mylimą vyrą, nors ir ne milijonus uždirbantį mylimąjį kitaip? Gal verta pagaliau į jį pažvelgti ne kaip į neišsipildžiusią prestižinio rajono gyventojo versiją, o kaip į labai originalų, išskirtinį ir nepakartojamą vyrą, kurio privalumus lemta patirti tik jums vienai? Galite maloniai nustebti, kiek rasite pliusų!

Sutarkime, kad varguoliu laikysime vyrą, kuris negali pasigirti didžiuliais materialiais turtais. Tačiau jis ne alkoholikas, ne tinginys, ne veltėdis. Neturtingas - visai nereiškia, kad jis yra elgeta.

Tai žmogus, kuris uždirba vidutiniškus pinigus, neturi nuosavos gamyklos, tačiau ir neprašinėjantis kolegų pinigų, likus savaitei iki algos. Žodžiu, tai vidutinis statistinis vyras.

Kuo neturtingas vyras geriau už turtuolį?

Neturtingi vyrai dažnai būna netgi dosnesni nei turtuoliai. Dosnumas - tai ne paaukotų ar išleistų pinigų kiekis. Tai vyro nusistatymas ir pasiruošimas padaryti mylimajai staigmeną, net nesusimąsčius, ar ji to „nusipelnė". Tiesiog jausmų išraiška ir noras pamaloninti savo išrinktąją.

Tai gali būti paprastą dieną moteriai įteikta rožė ir širdies formos šokoladas - „vien dėl to, kad aš tave myliu!", tai gali būti sūnaus gimtadienio proga žmonai padovanotas laikrodis - priminimas, kaip vyras brangina laiką su ja, su savo šeima.
O dabar įsivaizduokite, kaip turtingas vyras net menkiausia proga giriasi, kad savo bobai įtaisė automobilį. Ir kiekviena proga tai jai primena kaip didžiausią savo nuopelną. Jam visai nerūpi, ar moteris išvis norėjo to automobilio, jam svarbu pasipuikuoti, kad jis TAI gali leisti.

Su neturtingu vyru nesijausi kaip paukštytė auksiniame narvelyje. Pirma, tokiam narvui jam paprasčiausiai neužteks pinigų. Antra, varguolis niekada nuoskaudos akimirką jums neišrėš: „išlaikytinė", „ubagė", „esi niekas be manęs", „namų šeimininkė silikoniniais papais".
Auksinis narvelis - parduota laisvė ir siela už gerą gyvenimą. Gyvenimas pagal primestas taisykles (kas kita, jei moteris pati taip nori ir yra laiminga).

Neturtingas vyras niekada nepagalvos, kad susitikinėji (gyveni) su juo tik dėl pinigų. O štai turtuoliai kiekvieną moterį, rodančią bet kokį susidomėjimą jais, linkę vertinti kaip plėšrūnę, besitaikančią į milijonus. O neturtingas vyras šiuo atžvilgiu gali būti ramus, kad moteris su juo - ne dėl jo turtų.
Todėl tiek nemažai prikurta kino filmų, kaip turtuoliai apsimeta eiliniais vyrais ir neišsiduoda patikusiai merginai apie savo materialinę padėtį. Po velnių, jie irgi nori jaustis mylimi!

Aplink turtingą vyrą visuomet sukiojasi barakudos. Ir kuo jis turtingesnis ir žavingesnis, tuo jos gražesnės ir gudresnės. Taigi net ir atviroje jūroje, plaukiodama jacha su savo mylimuoju, negalėsite būti rami ir tikra, kad krante nesistaipys dailesnė stirna, kuri visaip nersis iš kailio, kad atkreiptų jūsų mylimojo dėmesį.

Be to, kieno rankose pinigai, tas ir vadovauja paradui. Negalėsite būti tikra, kad vieną dieną turtuolis neišspirs jūsų iš namų. Juk dabar madinga keisti moterį į jaunesnę, dailesnę, kaip sakant, kraujui atšviežinti. O ką? Jis turtingas, jis gali. O štai neturtingam vyrui toks polėkis rečiau šauna į galvą. Jei ir šauna, tiesiog jis lengviau susitvarko su vidutinio amžiaus krize.

Neturtingi vyrai, remiantis statistika, yra geresni lovoje. Tik nelabai aišku, kas tą statistiką surašinėjo... Tiesiog mąstykime logiškai: neturtingi patiria mažiau streso nei dėdės su milijonais. Be to, vargingieji turi daugiau laiko seksui, mažiau persisotinimo moterimis, tačiau daugiau noro suteikti mylimai moteriai pasitenkinimo. Be to, turtingi vyrai mąsto pagal save - kad viską galima nupirkti, o dažnai nesupranta, kad šalia jo esančiai moteriai reikia paprastų dalykų: dėmesio, romantikos, žavėjimosi ja, laikymo lygiaverte partnere. Kas iš tų briliantų ir prabangių rankinių ar batelių, jei dažnai esi viena, o visas dėmesys matuojamas ir išreiškiamas daiktais?

Neturtingas mylintis vyras dažniau kažką daro DRAUGE su žmona. Jie abu eina į kiną, drauge daro buto remontą, drauge perka didžiulius pirkinius, drauge važiuoja atostogauti. Paradoksas, tačiau: neturtingi vyrai turi mažiau pinigų ir galimybių, tačiau daugiau LAIKO ir NORO tas galimybes realizuoti.

Gyvendama su turtuoliu, niekada neturėsi savo nuomonės. Kieno vežime sėdi, to ir giesmę giedi. Auksinis narvelis - tai garantuotas aprūpintas gyvenimas, tačiau su išlyga - kol įtiksi ir būsi patogi tokiam vyrui. Galimybė naudotis jo sukurtu gėriu tik tuo atveju, kol esi su juo. Jei išeisi, visos gėrybės iš tavęs bus atimtos.

Pagaliau, neturtingas vyras nereiškia, kad jis be perspektyvos. Neturtingi, tačiau kryptingai siekiantys asmeninio ir profesinio tobulėjimo, dažnai pasiekia daugiau nei jaunieji milijonieriai, paveldėję savo tėvų turtus. O argi nemalonu, patyrus visus vargus ir rūpesčius drauge, pagaliau džiaugtis susikurtu gėriu?
Tik štai - vyras taps turtingu, ir jo mąstymas gali pasikeisti. Gali prasidėti tie dalykai, kaip ir visiems, pajutusiems savo įtaką ir galią: noras keisti žmoną, leisti pinigus savo malonumui, pirkti, mėgautis, pramogauti... O paskui suvokti: kodėl ta jauniklė su manimi? Dėl pinigų? O juk žmona tuos kelis dešimtmečius buvo ištikima bendrakeleivė ir be jų... Tik jau čia - kita tema rašiniui.