Manėte, kad tvarkinga ir savo grožiu besirūpinanti moteris tiesiog privalo kiekvieną vakarą kruopščiai nusivalyti makiažą? Jūs klystate! Kim Kardashian griauna šią itin populiarią nuomonę, Ji dėl grožio gali VISKĄ... net miegoti pasidažiusi. 

Antradienio ryte Kim Kardashian Twitter ir Instagram socialiniuose puslapiuose pasidalino asmenuke tiesiai iš lovos. Nuotraukoje ji atrodo lyg iš vakarėlio: ryškios akys ir kiti makiažo atributai akivaizdžiai matomi. 

26,8 mln. jos sekėjų tikriausiai norėtų rytais taip pat tobulai atrodyti, tačiau realybė kiek kitokia: užtinusios akys, paburkusi oda... Ar tik Kim neapgaudinėja savo gerbėjų? 

Ugh I hate falling sleep with all of my make up on!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Calabasos mieste (Kalifornijoje) gyvenanti realybės šou garsenybė nevengia su gerbėjais dalintis savo gyvenimo detalėmis. Ji fotografuoja savo šeimos narius, dukrytę, siunčia linkėjimų tiesiai iš prabangiausių renginių ir nevengia samprotauti apie grožį, sveikatą ir tai, kaip turėtų atrodyti tobula moteris
Neprabėgo net valanda po jos rytinės nuotraukos, ji jau demonstruoja, kokius pusryčius valgo. Tenka pripažinti, kad Kim meniu skurdokas: tik arbata ir žalia varlytė-sausainis.

What morning tea at @khloekardashian 's house looks like! Lol 🐸☕️

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on