Nuomonių būta įvairiausių – nuo kojos pirštų iki ausų spenelių. Tiesa, leidinio DailyMail žurnalistams ne viena mergina užsiminė, kad ji visgi negali atitraukti akių nuo įdegusių ir tvirtų savo mylimojo pečių. Tokios nuomonės laikosi ne tik merginos! Vaikinų širdys taip pat suspurda pamačius grakščią, įdubusią, nuo pečių iki kaklo vedančią merginų T liniją. Ypatingai vasarą, kai pečiai vis dažniau būna apnuoginami ir matomas blizgus, šokoladinis, saulės nubučiuotas įdegis... 

Kodėl vis tik verta stiprinti ir tvirtinti savo pečius?

1. Vienu metu nuo mašinos iki namų galėsite nusinešti visus pirkinių krepšius (ar bent daugiau, nei įprasta).

2. Suknelės be petnešėlių jums tiks dar labiau – atrodysite lyg meksikietiškų serialų žvaigždė.

3. Grakštės jūsų laikysena, tvirtės lygsvara.

4. Atliekant taisyklingus pratimus, jūs taip pat stiprinsite ir savo nugarą. Tai svarbu tiems, kurie dažnai susiduria su nugaros patempimais bei skausmu.

Norint išryškinti tam tikras kūno vietas, reikia nepamiršti į treniruotes įtraukti ir kardio pratimus bei suderinti mitybą. Degdami riebalai atidengs vis daugiau raumenų, kas reikš matomus rezultatus ir dar didesnę motyvaciją. Svarbiausia tvirto ir gražaus kūno paslaptis – vidinis savęs puoselėjimas. Tiek maistu, tiek teigiamomis mintimis. Būkime sveiki, stiprūs ir gražūs!

Video nuoroda treniruotei pečiams namų sąlygomis:

Daugiau motyvacinių, sporto ir mitybos patarimų rasite „Sveikos gyvensenos dienoraštis“.