AVINAS

Jie negali pakęsti neteisybės apraiškų aplink save. Šis Zodiako ženklas tiesiog gimęs ginti silpnesnius ir nuskriaustuosius. Avinai vengia asmenų, kurie kuria intrigas, kursto pykčius ir nori būti dėmesio centre. Taip pat juos gali įsiutinti tie, kurie nesilaiko planų, vėluoja, trukdo jiems atlikti tam tikrus darbus. Avinams nepakeliui ir su nuobodžiais žmonėmis, jie dievina dinamišką gyvenimo tempą, pokyčius ir aktyvų laisvalaikį.

JAUTIS

Šio Zodiako ženklo atstovai įširsta, kai aplinkui esantys žmonės kelia nepagrįstą triukšmą, labai stipriai reiškia jausmus ar nekantriai zuja aplinkui. Taip pat jie nelinkę bendrauti su tais, kurie yra labai netolerantiški, pasisako prieš kitos orientacijos ar tautos žmones. Tokia neteisybė juose pažadina pačius blogiausius jausmus.

DVYNIAI

Visi puikiai žino, kad po Dvynių ženklu gimę žmonės tiesiog pamišę dėl dėmesio, tad jie negali pakęsti, kai kažkas aplinkui bando iš jų tai atimti. Taip pat jie visada nori valdyti situaciją, tad kiti vadovai jiems nepriimtini. Dvyniai taip pat nemėgsta paslapčių ir kvailų žmonių. Dažniausiai jie tiesiog į akis rėžia, ką galvoja apie neprotingus ar įžeidžiančius kitų pasisakymus.

VĖŽYS

Jei esate linkę nusižengti taisyklėms, jums tikrai nepakeliui su Vėžiais. Šio Zodiako ženklo atstovai negali pakęsti, kai žmonės pažeidinėja tam tikras nuostatas, bando apgauti įstatymus. Jie net burbuliuoja, kai mato pro šalį dideliu greičiu lekiantį automobilį. Vėžiai griežtai kritikuoja ir tuos, kurie bando pažeisti jų privatumo zoną, pavyzdžiui, mėgsta glėbesčiuotis, per dažnai prašosi į svečius.

LIŪTAS

Tai vienas išdidžiausių ir labiausiai savimi pasitikinčių Zodiako ženklų, kurį erzina labai daug dalykų. Jie negali pakęsti tų, kurie labai daug dejuoja ir skundžiasi gyvenimu. Jų šūkis: mūsų nusiteikimas nulemia ir mūsų sėkmę. Taip pat jie negali artimai bičiuliautis su tais, kurie yra savanaudžiai ir visiškai nejaučia empatijos kitiems. Jei jūsų mylimasis Liūtas, jokiais būdais neatimkite iš jo laisvės, Liūtui tai brangiau už pačius didžiausius turtus.

MERGELĖ

Tai pats pedantiškiausias Zodiako ženklas, kuris nekenčia netvarkingų, apsileidusių žmonių. Jos negali bendrauti su tais, kurie turi problemų su asmenine higiena, ar su tais, kurių namuose amžina netvarka. Tai Zodiako ženklas, kuriam labai svarbu kokybė. Jas erzina pasakymas, kad egzistuoja kainos ir kokybės dermė, Mergelės mano, jog tik prabangūs daiktai gali ilgai tarnauti žmogui. Jei esate taupuolis ar šykštuolis, jūsų draugystė ilgai netruks.

SVARSTYKLĖS

Jiems svetima agresija, grubumas ir skandalai, tad jie labai nemėgsta tokių žmonių, kurie tai galėtų sukelti. Svarstyklės labai jautriai reaguoja į spaudimą arba prievartą rinktis tam tikrus dalykus. Jie iš tų, kurie viską daro atvirkščiai. Pavyzdžiui, jie geriau perka tuos produktus, kurių reklamos niekur nerasite, o ne tuos, kurie labai smarkiai brukami. Taip pat jos nemėgsta melagių ir apgavikų, jų beveik neįmanoma įkalbėti aferai.

SKORPIONAS

Tai labai tvirtai ant žemės stovintys žmonės, todėl jie smerkia tuos, kurie tarsi kažkur skrajoja. Jie nesutaria su menininkais, romantikais ar realybės nesuvokiančiais asmenimis. Skorpionai negali pakęsti tuščių kalbų ir neištesėtų pažadų. Jei davėte jiems žodį, turite jo ir laikytis, jei daug blaškysitės – tapsite šio Zodiako ženklo atstovo priešu.

ŠAULYS

Jie yra estetai ir meno mylėtojai, tad negali pakęsti žmonių, kurie, jų nuomone, yra riboti: nesidomi stiliaus naujienomis, grožio tendencijomis, nesilanko spektakliuose neskaito knygų... Dar labiau įsiutinsite Šaulį, jei bandysite apsimesti visažinių. Jie tvirtai tiki, kad kiekvienas žmogus yra savo specialybės ekspertas, tad kitas sritis reikėtų palikti jų žinovams.

OŽIARAGIS

Šio Zodiako ženklo vyrai ir moterys labai nemėgsta per didelės globos ir meilumo. Jie labai greitai atpažįsta žmones, kurie nenatūraliai bando įsiteikti, ir su jais nutraukia visus ryšius. Ožiaragis negali pakęsti tinginių, kurie išsisukinėja iš paprasčiausių darbų. Jei pasiskųsite, kad netekote darbo, vargu, ar jis jus paguos. Jis patars mažiau tuščiai plepėti, o daugiau skirti pastangų naujos veiklos paieškoms.

VANDENIS

Tai laisvos sielos žmonės, kurie negali pakęsti stagnacijos. Jie nori nuolatinių pasikeitimų, naujovių. Geriau nekritikuokite Vandenių, nes juos tai tik supykdys. Jie mano, kad daugeliu klausimu turi puikius atsakymus ir yra patys geriausi patarėjai patys sau. Atminkite, Vandenis niekada nesusitaikys su draugo ar mylimojo išdavyste. Principai ir savigarba visada paims viršų.

ŽUVYS

Iš pažiūros ramaus būdo Žuvis greičiausiai iš kantrybės išveda nedėkingumas. Jie mano, kad tiesiog privaloma už jų kiekviena krustelėjimą atsidėkoti. Šio Zodiako ženklo atstovai kritiškai vertina žalingus įpročius, o ir patys stengiasi į juos neįklimpti.