Būna, kad kartais labai greitai supykstame bei susierziname, trenkiame durimis ir pasiunčiame kitus labai labai toli... ten kur lokiai žiemoja. Būna, kad kelias paras verkiame įsikniaubę į pagalvę. Kartais tiesiog tylime, nors viduje sprogstame iš pykčio. 

O kaip jūs reaguojate, kai jus kažkas įžeidžia? Tegul Zodiako ženklai atsiskleidžia visą tiesą. 

AVINAS

Avinas įžeidimus priima kaip tikras raguotas gyvūnas  eina tvirtai, užsispyrusiai ir ryžtingai. Tačiau jūsų viduje verda tikras emocijų pliūpsnis: pyktis, keršto planai, keiksmai. Jūsų stiprybė – stoiškumas ir pasitikėjimas savo jėgomis. 

JAUTIS

Šis Zodiako ženklas ilgai ir nuobodžiai dejuos, kad buvo įžeistas, sutrypta jo savigarba. Gali būti, kad ir ašarą ne vieną išspaus, sukels skandalą, tačiau visas konfliktas baigsis tuo, jog Jautis įsižeis ir pademonstruos savo aroganciją. Su jį įžeidusiu jis daugiau nepalaikys jokių ryšių. 

DVYNYS

Tai vienas emocingiausių Zodiako ženklų, kuris nepriima jokios kritikos, o dar jautriau reaguoja į įžeidimus. Gali būti, kad sulauksite dvigubai daugiau blogų žodžių ir žiežirbų. Vėliau Dvyniai nusiramina ir atleidžia savo skriaudėjui. 

VĖŽYS

O kodėl jis buvo įžeistas? Šis Zodiako ženklas tol aiškinsis situaciją, kol gaus norimus atsakymus. Jis gali oponentą provokuoti ir bandyti paveikti gudrumu, tačiau kantriai sieks pakeisti jo nuomonę. Jei nepavyks, atsuks nugarą ir nueis. Ašarų ir atsiprašymų iš jo tikrai nesulauksite!

LIŪTAS

Šis Zodiako ženklas nebijo išgirsti blogų žodžių, jis tvirtai atremia įžeidimus ir su jais susitaiko. Jam būdinga aršus būdas, tačiau tai labai racionalūs žmonės. Liūtas įvertins, kokias klaidas padarė, atsiprašys, jei tikrai jausis kaltas, ir toliau bendraus su jį įžeidusiu žmogumi. 

MERGELĖ

Šis Zodiako ženklas žino tik vieną problemų sprendimo būdą  ašaras. Jis ilgai verks, dejuos, gali net panirti į depresijos liūną. Vėliau susiims, bandys pasikalbėti su įžeidusiu, jam bandyti įrodyti savo tiesą. Deja, vėliau dar ne kartą prisimins nuoskaudas. 

SVARSTYKLĖS

Tai labai karingas Zodiako ženklas, kuris kritiką ne priims, o pavers savo privalumu ir, tikėtina, tai įrodys oponentui. Jis pasistengs net didžiausią savo priešą prisijaukinti ir paversti draugu. Juk jam labai svarbu didelis ratas bičiulių, daug geros nuotaikos ir gera nuomonė apie jį. 

SKORPIONAS

Tai žmonės, kuriems intrigos, pykčiai ir santykių aiškinimaisi visai nerūpi. Jie tiesiog gali nepastebėti ar nesuprasti, kad buvo įžeisti. Tai meniškos sielos žmonės, kurių interesai visai kitokie, labiau dvasiniai, todėl iš konflikto pasitraukia patys pirmi. 

ŠAULYS

Šis Zodiako ženklas ilgai ir nuobodžiai svarstys, o kodėl jį apšaukė ir įžeidė? Gali būti, kad išspaus ašarą, tačiau vėliau ir vėl panirs į apmąstymus. Jei nuspręs, kad yra teisus, griežtai ir tvirtai apgins savo garbę bei nuomonę. Jei suvoks, kad klysta, ilgai tai įrodinės, bet pasieks savo. 

OŽIARAGIS

Ožiaragis nebejotinai atkeršys ir dėl to visai nesikrims. Jis padarys viską, kad jį įžeidęs žmogus dar tą pačią akimirką pasigailėtų savo poelgio. Norite gauti Ožiaragio atleidimą? Akivaizdu, kad šansų tam beveik nėra. Konflikto metu Ožiaragis yra labai aršus, ūmus ir nesustabdomas. 

VANDENIS

Šis Zodiako ženklas visada džiaugiasi gyvenimu ir jo skirtais išbandymais. Įžeistas Vandenis niekada nebūna, jis tą pačią akimirką užmirš visus blogus žodžius arba kritiką. Gyvenimas trumpas, tad reikia mėgautis kiekviena akimirka, o ne aiškintis santykius. 

ŽUVYS

Jos atsiriboja tylos ir abejingumo siena. Tai labai rafinuotas Zodiako ženklas, kuriam atrodo labai kvaila gilintis į kritiką. Jis puikiai žino savo vertę, todėl visada apsigina. Jei Žuvims pasakysite kažką labai nemalonaus, ji trenks durimis ir visiems laikams su jumis atsisveikins.