Jeigu esate susirūpinusios dėl savo kūno išvaizdos, esate mieguistos, galite nesitikėti, jog ir seksas bus puikus. Taigi paruošėme keletą svarbių patarimų, kurie padės kūną paruošti sekso malonumams.

Lavinkite kūno lankstumą
Joga gali pataisyti tavo sveikatą, padaryti tave lankstesne, pagerinti organizmo tonusą, padidinti darbingumą ir... pakelti tavo libido! Atliekant jogos pratimus, reikia kvėpuoti giliai, sąmoningai kontroliuoti įkvėpimus ir iškvėpimus. Tai padeda kūną geriau aprūpinti deguonimi, suteikia jam energijos, kurią vėliau bus galima panaudoti ir miegamajame. Taigi marš į jogos treniruotes arba išbandykite tai namuose.

Suteikite kūnui energijos
Jeigu nuo ryto jaučiate mieguistumą, silpnumą, pagalvokite apie savo mitybą. Jeigu norite gerai jaustis, privalote sveikai maitintis, valgyti daug daržovių ir vaisių. Taip pat būtina apsaugoti kūną nuo detoksikacijos, todėl gerkite mažiau kavos, ji tikrai nepadeda atsipalaiduoti lovoje. Geriausia būtų, jeigu gertumėte šviežiai spaustų vaisių arba daržovių sultis. Jose esantys vitaminai suteiks energijos, o kūnas bus aprūpintas skysčiais.

Ieškokite naujų pojūčių
Tikra moteris - ne ta, kuri stengiasi vien tik įtikti ir padaryti laimingą kitą žmogų, o ta, kuri pati būna laiminga. Ir mokosi, ieško, kas tos laimės jai suteikia. Masturbacija yra būtent tai, ko jums reikia, norint atrasti maloniausius taškus. Kai būsite viena, pamėginkite paeksperimentuoti su pirštais arba sekso žaisliukais. Kai kurie sveikatos specialistai masturbaciją netgi rekomenduoja, nes ji padeda sumažinti stresą ir išvengti depresijos.

Mylėkite savo kūną
Savikritikos moterims tikrai nestinga, ypač kalbant apie savo kūną. Tam, kad labiau savimi pasitikėtumėte, privalote mylėti save tokią, kokia esate. Nuoga apžiūrinėkite save veidrodyje, pamėginkite įžvelgti savo pliusus ir kartoti sau, kad esate graži. Tam, kad jaustumėtės dar nuostabesnė, įsigykite seksualius apatinius, kurie pabrėžia jūsų privalumus.

Shutterstock nuotr.