Paprastai siūloma Naujuosius metus sutikti pasipuošus naujo metų globėjo spalva. 2015 metai priklauso melsvai žaliai Ožkai, todėl ir šventiniai drabužiai ar aksesuarai turėtų būti šios spalvos. Tačiau melsvai žalia spalva nėra dažna ir tokių drabužių ar aksesuarų rasti sunku. Todėl tiks ir kiti jos atspalviai – smaragdinė žalia, turkio mėlyna, šviesiai mėlyna, šviesiai žalia. Ožka – pagyrūniškas ir ekstravagantiškas gyvūnas, todėl tiks visi ryškūs žalios ir mėlynos spalvų tonai.
Jessica Biel
Metus globoja ne tik Ožka, bet ir dar vienas gyvūnas – Avis. Ji – žavinga, bet gana paviršutiniška, todėl nėra būtina persistengti renkantis ir derinant drabužius. Tiks patogūs, jaukūs ir šilti drabužiai. Jie turėtų būti švelnaus, minkšto ir , svarbiausia, natūralaus audinio – sintetika Avį suerzins. Moterims tiks megztos suknelės pastelinių žemės spalvų: smėlio, dramblio kaulo, gelsvai ruda ar žalsva. Vyrams astrologai rekomenduoja vilkėti kašmyro vilnos megztinius ramių rudų atspalvių spalvų.
Keira Knightley

Puoštis patariama bent jau Naujųjų metų naktį mediniais papuošalais. Tačiau jei tokių neturite ir nemėgstate, puikiai tiks auksas, sidabras ar gintaro papuošalai. Pastarieji itin tiks prie žemės tonų drabužių, o auksas su sidabru prie žalių ir mėlynų. Kitais metais sėkmę neš papuošalai su melsvai žalios spalvos brangakmeniais: topazais, akvamarinais, smaragdais.

Jei norite prišaukti ne tik sėkmę, bet ir pasipuikuoti geru stiliumi, rinkitės šventinių drabužių spalvą pagal „Pantone“ spalvų instituto išrinktą 2015 metų spalvų paletę. Pati madingiausia kitų metų spalva bus rudai vyšninė („Pantone“ spalvų instituto paskelbtoje paletėje vadinama „Marsala“).
Blake Lively