Orgazmo intensyvumas bei dažnumas priklauso nuo moters libido. Žinau, kad yra moterų, kurios susijaudina (ir makštis sudrėksta) vos prie jų prisilietus. Užtenka pabučiuoti kur į paausį ar pakramtyti sprandą, ir moteris patiria orgazmą (cha cha, aš kaip tik iš tokių).

Tačiau tokių moterų nėra tiek, kad galėtum jas sustatyti prie Didžiosios kinų sienos (o šios ilgis daugiau kaip 8 800 km). Daugiau pasaulyje tokių moterų, kurios pasiekia orgazmą be seksualinio kontakto kitaip - užtenka joms glamonėti krūtis. Tos, kurios patiria tokio pobūdžio palaimą, prisipažįsta, kad labiausiai susijaudina, kai stimuliuojami krūtų speneliai.

Neseniai buvo atlikti tyrinėjimai, kurių rezultatai parodė, kad kai moteris susijaudina, jos krūtinė paburksta, padidėja net 25 procentais, o to pasekmė - jautresnė ši moters kūno vieta.

Tyrimų metu nustatyta, kad spenelių stimuliacija siunčia į moters smegenis tokius pačius signalus, kaip ir jaudinant klitorį ar makštį, todėl logiška, kad moters patiriamos emocijos yra tokios pačios.

Taigi visiškai nenuostabu, kad dauguma moterų, kuomet stimuliuojami jų speneliai, pasiekia susijaudinimo piką, o kai kurioms laimingosioms pavyksta patirti ir orgazmą.

Susijaudinus krūtų speneliai keičia spalvą, kraujo priplūdimas smarkiai padidėja.

Moterys, kurios sugeba patirti orgazmą be lytinių organų stimuliacijos, pažymi, kad jų pojūčiai labai panašūs į tuos, kurie jas užplūsta lytinio akto metu.

Tik gaila, kad vyrai nepelnytai pamiršę tuos rojaus obuoliukus, o eina tiesiai prie klitorio ir slėpiningųjų vartų... Jei skirtų daugiau laiko glamonėms, jautrių vietų paieškai, moteris greičiau sunoktų lytiniam aktui. Gal net nereikėtų jokių lubrikantų...

Moterys, pasisakykite, kokiai preliudijai teikiate pirmenybę.