Žinoma, tam gali būti įvairiausių būdų. Jis tikrai jūsų nepamirš, jei apipilsite sultimis marškinius, pervažiuosite dviračiu (tikrai netyčia!) jo šuniui leteną arba kliudysite vakar už paskolą nusipirktą prabangų automobilį.

Dažnas leitmotyvas serialuose bei filmuose: vyro ir moters konfliktas, priešingos barikadų pusės, aršūs ginčai, savo pozicijų gynimas, o paskui – susižavėjimas ir įsimylėjimas. Kažkas įvyksta, patraukia ne vien žmogaus išvaizda. To, apie ką rašysiu, neturi gražutės mergytės, klapsinčios prilipintomis blakstienomis, važinėjančios turtingų dėdžių nupirktais automobiliais ir gyvenančios meilužių nupirktuose butuose. Tokios lėlytės beveik neturi šansų palikti gilų įspaudą vyro gyvenime, nes neturi tų savybių. Vyras prisimena tik statistiką: sudėjo papus, per metus „ant jos" išleido tiek babkių, mėtėsi su ja kelerius metelius.

O štai moteris, kuri įsirėžia į vyro galvą, pasižymi visai kitomis savybėmis bei sukelia visai kitokius jausmus. Ji sugeba vyrui sužadinti smegenų orgazmą! Kadangi šiandien tokia diena, tai apie tai ir pakalbėsiu.

Vyrai myli akimis. Tai iš dalies tiesa. Jie įsimyli, jų dėmesį iš tiesų iš pradžių patraukia vaizdas. Gražus vaizdas. Kad jausmai rusentų, kad ta vidinė ugnis įsiliepsnotų ir degtų, ją reikia nuolat kurstyti. Todėl kiekvienas susitikimas su moterimi – tai pažintis su kažkuo nauju, netikėtu, nematytu ir nepajaustu. Tai vis nauja mįslė, naujas darbas akims, smegenis ir ausims!

Vyrai tik juodai juokauja, sakydami, jog ideali moteris - akla, kurčia ir nebylė. Jei taip būtų, fabrikai nespėtų gaminti pripučiamų lėlių. Iš tiesų, be dailios ir tvarkingos moters išvaizdos, vyrai vertina moters gebėjimą būti lygiaverte partnere. Viskas slypi moters elgesyje, kurį diktuoja jos erudicija, apsiskaitymas, humoro jausmas, temperamentas ir kitos asmeninės savybės, stilius.

Originaliai sureagavai į pokštą – pliusas; pati mestelėjai įžvalgų komentarą, pagavai žodžių žaismą – dar vienas pliusas; nepabūgai šokiruojančio vyro prisipažinimo, drąsiai atrėmei kritiką –dar vienas taškas tavo naudai. Visa tai, kaip tu bendrauji, kartu su neverbalinėmis priemonės labai veiksmingai sužadina vyro smegenų žievę. Tu tampi jo protiniu dirgikliu. Jam tos smegenis išjudinančios veiklos reikia vis daugiau ir daugiau...

Todėl visai nesistebėkite ir nebevadinkite banaliais filmų siužetų, kuomet moteris, kuri iš pradžių visai nepatinka vyrui, užvaldo jo mintis. Ir įvyksta smegenų orgazmas. Ta moteris, kuri, regis nepasižymi įspūdingomis kūno formomis, vyrą traukia ir intriguoja.

Dailios lėlytės patenkina tik žemiausius instinktus: vyrui gražu pažiūrėti ir tiek. Kai nieko naujo ir intriguojančio nebevyksta vyro gyvenime, jis ieško kitokių jaudinančių objektų. Kuo nustebins lėlytė? Dar viena nauja poza? Dar vienu patobulintu kūno lopinėliu? Tai visai ne tai, ko vyras ilgisi (šiuo atveju sakydama „vyras", turiu galvoje brandžią asmenybę).

Todėl, kai sakome, moteris turi išlikti paslaptinga, yra kuo gryniausias jos patrauklumo receptas. Neišbaigtas moters įvaizdis – kaip nepabaigtas dailininko kūrinys. Vaizduotė kiekvienam leidžia pripiešti tai, ko trūksta, ir suteikti naują prasmę. Besimainančiomis makiažo spalvomis ir skirtingais drabužiais nesukursi šito efekto. Tos išorinės priemonės praverčia tik pažinties pradžioje, o paskui nueina į antrą planą. Į pirmąjį iškyla moters charakteris, būdas, manieros, įpročiai, reakcijos.

Kurti ir pateikti save taip, kad vyras neprarastų domėjimosi tavimi, jau reikia proto aštrumo, išmintingumo, lankstumo ir kūrybiškumo. Talentingos, žavios moterys neapsileidžia: jos nuolat save tobulina (protiškai ir dvasiškai), todėl visuomet atrodo gyvybingos, energingos, besidžiaugiančios gyvenimu, smalsios ir šiuolaikiškos. Jose verda tikras gyvenimas, pilnas naujovių, todėl su jomis vyrui įdomu. Vyrą žavi mokėjimas analizuoti, pastebėti smulkmenas, pateikti „be ryšio" klausimus ir imti kalbėtis tema, kuri visai nesisuko ant liežuvio pastaruoju metu. Tas spontaniškumas, gilios įžvalgos ir naivumas viename sukuria labai intymią atmosferą ir išskirtinį dialogą su vyru.

Žaismingai pateikiamos nešvankybės, dviprasmiški juokeliai, reakcija į aplinkos reiškinius, (ne)kaltos užuominos gali labai įkaitinti atmosferą. Vyras numeta frazę, moteris sumaniai pagauna ir pratęsia, vyrui blizga akys, jis žavisi moters fantazija, daugialypiškumu ir vis spėlioja, kokių ji dar turi paslapčių, kokių pamėtės užuominų ir kaip nustebins jį, pati netgi to nesiekdama.

Vyro smegenys gyvybingos, pilkosios ląstelės dirba, jis nori prilygti moteriai, tampa iškalbus, netgi prabunda miegojęs humoro jausmas. Moteris pažadina jame medžiotoją. Ir jei vyras sumanus ir brandus, jis taikysis sumedžioti subtiliai, grakščiai ir išradingai. Moteris šiuo atveju netgi ne auka, o labai geidžiama gyvenimo partnerė.

Ir štai tada įvyksta stebuklas: moters išorė harmoningai žaidžia su jos vidumi. Moteris spindi visomis spalvomis ir pati netgi stebisi, jog gali būti tokia pastabi, įžvalgi, kerinti ir labai moteriška.

Beje, tam būtina sąlyga – lygiavertis vyras. Moteris perlų kiaulėms nebarstys, ji žydės tada, kai galės pasitikėti ir saugiai jaustis su vyru, su kuriuo bendrauja.

Moteris tampa patraukli ir fatališka dievybė, kai nebijo žodžiu ar elgesiu prarasti vyro. Ji yra spontaniška, gyvybinga ir natūrali. Tikra. Nes bet kokia baimė sukausto protą, jis netenka lankstumo, aštrumo bei gebėjimo generuoti idėjas, naujas mintis, taigi moteris negalės įžiebti liepsnelės ir vyro smegenyse. Nieko neįvyksta. Tokia moteris laive domins tik jungą, o kapitonas kuo ramiausiai trauks pypkę savo bokštelyje ir dairysis horizonte įdomesnės moters. Tikėtina, kad pirmiausia jam į akis kris dailutės. O kai sutiks savęs vertą moterį, daugelis nustebs ir sakys: „O, kaip jis apsigavo, juk tokios gražios sukinėjosi visą laiką aplink jį, tiek jų turėjo, o susirado štai kokią neišvaizdžią".

Tai aplinkiniams ji tokia. Ir tik vienas vyras žino savo moters, kuriai pasiryžo įsipareigoti, vertę. O tikras vyras neprivalo atsiskaityti ir pasakoti, kokią neįtikėtinai žavią asmenybę sutiko. Tiksliau, kaip jis buvo pamalonintas, kad ta nepamirštama moteris sutiko už jo, tokio nevykusio ir netobulo, tekėti.

Laivo kapitonas kažkur jūsų laukia. Intriga prasideda. Sėkmės lipdant geidžiamos, išdidžios ir vertingos moters portretą.