I kraujo grupė. Karštas eržilas

Toks vyras paprastai apibūdinamas epitetais - Tarzanas, laukinis ir mačo. Jo gyslomis teka pirmykščio medžiotojo kraujas. Jis visur ir visada stengiasi būti lyderis ir pasiekti savo tikslo, todėl tokio vyro seksualumas liejasi per kraštus.

Lovoje jis geba daug. Tai tikras patinas, kuriam seksas - ne tik malonumas, bet ir siekis įrodyti savo viršenybę ir svarbumą. Šio tipo vyras apie seksą galvoja kas 5 minutes. Jį seksualiai sujaudina itin išryškinanti krūtis suknelė ar dailios moters kojos. Bet viskas neapsiriboja gėrėjimusi ir mintimis: jei pirmos kraujo grupės vyrui krito į akį moteris, tai jis tą pačią minutę paleis savo kerus, kad tik jos pasiektų - persekios kaip medžiotojas savo auką, kol ją turės.

Tačiau, kai moteris pasiduoda, šis vyrais akimirksniu praranda bet kokį interesą. Tokio tipo vyras sunkiai sutars su aktyvia moterimi, kurios kraujo grupė irgi tokia pat. Mačo tipo vyro tikrai nepavadinsi vienamyliu (kuriam užtenka vienos moters). Jam egzistuoja tiktai seksas, o ištikimybė lieka vertybių sąrašo gale.

II kraujo grupė. Kuklus inteligentas

Tai ištikimybės ir patikimumo įsikūnijimas, visiška priešingybė pirmos kraujo grupės atstovams. Vyras, kurio gyslomis teka antros grupės kraujas, yra ramus, savimi pasitikintis, bet ne įžūlus; jis džentelmeniškai mergina patikusią damą, o sugaištas laikas jam neturi jokios reikšmės. Juk jis ramus, jis niekur neskuba!

Šio tipo vyro seksualumas ne taip aiškiai išreikštas kaip Karšto eržilo, tačiau iš Kuklaus inteligento bent jau galima tikėtis pagarbaus elgesio su moterimi, romantiškų žygių. Lovoje jis - ne sekso gigantas, tačiau sugeba puikiai patenkinti moterį. Dažnai šio tipo vyras atranda savo laimę, būdamas brandaus amžiaus, kai jau pačios moterys ima ieškoti paprasto ir rimto gyvenimo partnerio. Būtent šie vyrai yra vienamyliai - myli vieną moterį visą gyvenimą.

III kraujo grupė. Bendravimo maniakas

Turi savo taktiką, kaip užkariauti moters širdį. Su tokiu vyru gerai sutaria beveik visos moterys: su juo lengva bendrauti, dalintis paslaptimis, jis tiesiog traukia moteris kaip magnetas sąvaržėles.

Seksas jam nėra pagrindinis bendravimo tikslas, jis vertina ir mėgsta patį bendravimą, pokalbius, atviravimus. Bendravimo maniakas turi daug draugių, tačiau nesugeba susitvarkyti savo asmeninio gyvenimo. Kartais netgi praranda domėjimąsi intymiu ryšiu su moterimi, nes niekaip nesugeba išreikšti savo seksualumo. O iš tiesų jis geras ir ištikimas vyras, visų draugijų siela, sėkmingai daro karjerą. Dar įdomiau - daugiausia milijonierių yra būtent trečios kraujo grupės vyrai.

IV kraujo grupė. Misteris Nuostabusis

Neryžtingumas - šio tipo vyro pagrindinis bruožas. Jis dažniau nei kitų kraujo grupių vyrai puola į stresą, jam būdinga nuotaikų kaita, emocijų svyravimai. Tačiau toks vyras apdovanotas talentu - jis be didelių pastangų sugeba sužavėti savo pašnekovą, moka paveikti aplinkinius. Deja, įsimylėjus ši savybė mistiškai dingsta.

Sekse jis išradingas, tačiau ne visada - viskas priklauso nuo dvasinės ir emocinės būsenos. Tiktai tikra meilė gali tapti gera dirva įvairiapusiam intymiam gyvenimui.