Akių spalvą nulemia daugiau nei vienas genas, todėl jos jums gali pasakyti ne vieną faktą apie žmogaus asmenybę ir jo charakterį. Pasaulyje sukurta daugybė metodų, leidžiančių nustatyti žmogaus moralę, charakterį ir net sveikatą pagal fiziologinius duomenis. Tačiau ypatingą vietą tarp visų faktorių užima “sielos veidrodis” arba žmogaus akys.

Taigi sužinokite, ką apie jūsų arba jūsų partnerio asmenybę sako akių spalva.

Mėlynos

Žmonės, turintys mėlynas akis, yra valingi ir labai energingi, apdovanoti didžiule supratimo ir pastabumo dovana.

Mėlynakiai santykiuose yra patys pastoviausi. Jie yra natūraliai gražūs, puikiai bučiuojasi ir yra tikrai karšti lovoje. Linkę įsimylėti savo artimiausius draugus, kurie visada šalia ir kuriais jie pasitiki. Toks žmogus įsimyli beatodairiškai, o savo aistra uždega ir partnerį. Pasižymi geru humoro jausmu ir labai mėgsta dalyvauti vakarėliuose, trokšta būti dėmesio centre. Jie siejami ir su sniegynuose gyvenančių vilkų gimine, kurie turi mėlynas arba žydras akis, todėl tikima, kad mėlynakiai paveldi ir dalį vilkų taurumo.

Didžiausias jo trūkumas – arogancija ir puikybė. Mėlynakis žmogus konfliktiškas, mėgstantis skubinti įvykius, ginčytis.

Žalios

Turintieji žalias akis yra labai kūrybingi, dažnai užsiima labdaringa veikla. Žaliaakiai žmonės švelnūs, nuoširdūs, atsidavę ir ištikimi tiems, kuriuos pasirinko ir kuriuos myli.

Žaliaakiai į santykius su antrąja puse pasineria su didele aistra, jie yra sąžiningi ir verti pasitikėjimo ilgalaikių santykių kūrimui. Tokią akių spalvą turintys žmonės labai traukia priešingų lyčių atstovus, nes yra labai seksualūs. Tačiau neretai jie slepia tikruosius savo jausmus, bijo būti įskaudinti, nenori įsipareigoti. Bet jei pavyks pelnyti žaliaakio pasitikėjimą, jis bus šalia visą gyvenimą. 

Juos lydi sėkmė, stabilumas, jie turi gerą vaizduotę ir visų šių savybių dėka tampa puikiais vadovais.

Pilkos

Tokios spalvos akis turintys žmonės yra itin jautrios, smalsios asmenybės, kurios bet kam nedemonstruoja savo emocijų ir jausmų. Tačiau yra apdovanoti stipriu gebėjimu prisitaikyti prie nenumatytų aplinkybių, pokyčių. Tokias akis turi protingi ir ryžtingi žmonės, kurie, iškilus problemai, neslepia galvos smėlyje, o sprendžia jas kaip galima greičiau.

Jie yra labai mieli žmonės, kuriuos visuomet supa būrys draugų. Jiems nerūpi aplinkinių nuomonė, moka pastovėti už save, nes iš prigimties yra kovotojai. Todėl jeigu patinkantis žmogus pelno jo pasitikėjimą, pilkų akių savininkas itin ryžtingai sieks užkariauti savo simpatijos širdį.

Rudos

Rudakiai yra itin stiprios asmenybės, kurioms patinka būti nepriklausomoms ir nesuvaržytoms.

Mėgsta būti apsupti draugų, artimųjų. Santykiuose jie dažniausiai yra ištikimi partneriui, kadangi negali būti su žmogumi. kurio nemyli ar jausmai išblėsę. Jie yra labai seksualūs, žavūs ir karšti meilužiai. Stengiasi, kad jį supantys žmonės jaustųsi ypatingi, jiems yra geri ir mandagūs. Vienintelis trūkumas – nuotaikų kaita.

Shutterstock nuotr.