Tyrimo metu buvo įrodyta, kad moterys, oralinio sekso metu praryjančios spermą, yra protingesnės!

Pasirodo, jeigu moteris reguliariai ryja vyrišką spermą, jos protiniai gebėjimai tobulėja.

Oslo Nacionaliniame medicinos centre Reprodukcijos laboratorijoje, vadovaujamoje profesoriaus Sveno Norbergo, daugiau nei metus buvo vykdomi eksperimentai. Kiekvieną dieną 1500 moterų savanorių rijo patikrintą šviežią ir kokybišką spermą, kurią kitame kabinete „gamino" jų vyrai arba meilužiai. Spermos praryjama būdavo lygiai 5 mililitrai (tai yra standartinė vyriško išsiliejimo norma orgazmo metu).

Žinoma, eksperimentą buvo galima atlikti ir namuose darant minetą, tačiau dėl tyrimo aiškumo rodmenys turėjo būti griežtai fiksuoti. O tai namų sąlygomis padaryti nelabai įmanoma.

Vieša paslaptis, kad dauguma vyrų eina iš proto dėl mineto, kaip ir kažkuri (greičiausiai nedidelė) dalis moterų. Tačiau didžioji dalis dailiosios lyties atstovių bjaurisi nuryti partnerio spermą. Pasirodo, veltui!

Spermoje esantys vyriški baltymai turi stebuklingų galių. Joje yra hormonų prostoglandinų, kurie stimuliuoja moters organizme esančių estrogenų gamybą. Dėl to medžiagų apykaita vyksta greičiau, sumažėja odos ligų tikimybė bei padidėja krūtys. Maža to, rydama spermą, moteris gauna tam tikrą savo vyro DNR, o tai padeda lengviau pastoti. Tačiau ir tai dar ne viskas!

Viename grožio konkurse tik 5 moterys iš 300 stulbino savo protiniais sugebėjimais. Sakysite, nieko keisto, kad gražuolės nėra itin protingos? Nė velnio! Šios penkios moterys savo anketoje pažymėjo, kad savo lytiniame gyvenime nevengia oralinio sekso, mėgaujasi juo ir nevengia nuryti spermos.

Internetiniame puslapyje suaugusiems.lt paskelbti tyrimo duomenys stulbina dar labiau - moterų, kurių IQ itin aukštas, smegenys buvo skenuojamos ir atrasta, kad hematoencefalinis barjeras (savotiškas filtras tarp kraujo ir nervinės sistemos) ne toks skvarbus nei kitų moterų.

Hematoencefalinis barjeras apsaugo smegenis nuo toksinų, mikrobų ir cholesterolio pertekliaus. Tai reiškia, kad tokioms „pirmūnėms" negresia Alzheimerio liga, senatvės silpnaprotystė arba insultas. Bet pagrindinis dalykas: dėl gaunamos vyro sėklos suaktyvėja smegenų ląstelių - astrocitų veikla. Tai stimuliuoja ypatingi vyriški hormonai ir fermentai, sudarantys spermą. Štai jums ir aukštesnis už vidutinį IQ!

Be to, Reprodukcijos centre buvo ištirta, kad jei sperma reguliariai patenka į moters organizmą, šios atmintis gerėja.

Taigi - šmurkšteli po antklode ir tampi protingesne? Kaip vertinate tokius mokslininkų tyrimų duomenis?

O aš tai galvoju taip: jei ta visur matomų ir dainuojančių lėlyčių armija dedasi silikoninius papus, tai: a) arba jos neryja, b) arba tų vyrų sperma nekokybiška.

Dar įdomu būtų sužinoti iš mokslininkų apie galimą atvirkštinį ryšį: jei protinga esi, tai ir ryji. Lauksime tolesnių tyrimų :)