mokslininkai

Namo parsineškite patį skaniausią arbūzą: 7 gudrybės, kaip išsirinkti

Ryškiai raudonas ir burnoje tirpstantis sultingas arbūzas yra daug maistinių medžiagų turintis vaisius, kuris yra gaivus ir mažai kaloringas...

Vilnietė pakraupo pamačiusi, kas vyksta įkandimo vietoje: mokslininkė įspėja – skraido už uodus tikrai baisesni kraujasiurbiai

Vasaros vakarais gamtoje poilsiaujantiems žmonėms ramybės neduoda įvairūs vabzdžiai, o užvis labiausiai erzina jų įkandimai . Keletą dienų...

Delfi Plius

Pievose atsirandantys ratilai vis dar skatina legendas – kas tie į ateivių pėdsakus panašūs žiedai, kurių yra ir Kauno rajone?

Visame pasaulyje pievose bei laukuose aptinkami keisti, paslaptingi vešlios žolės žiedai. Dažniausiai Prancūzijoje, Vokietijoje, Anglijoje, Airijoje,...

9 daržovės, kurios yra žymiai naudingesnės jas termiškai apdorojus

Visi puikiai žinome, kad kuo mažiau termiškai apdorotas maistas , tuo geriau mūsų organizmui – išlaikomos vertingiausios ir mūsų sveikatai...

Įsteigti Lietuvos miškų ūkio rūmai

Miškininkystės, medienos ruošos, pramonės ir medžioklės asociacijos, mokslo institucijos, siekdamos plėtoti bei didinti Lietuvos miškų sektoriaus...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10