Jennifer ne iš tų garsenybių, kurios atvirai kalbėtų apie savo santykius ir meilės nuotykius. Net ir visų taip lauktas vestuves jai puikiai pavyko nuslėpti. Žurnalistams paprašius atskleisti bent kelias smulkmenas iš prabangios puotos, aktorė trumpai nukirto: „Jokiais būdais nekomentuosiu gražiausios savo gyvenime dienos. Nieko nesakysiu! Turėjome nuostabią ir itin intymią šventę. Būsiu tikra egoistė ir viską pasiliksiu sau“.

Spaudai žinomi tik keli faktai apie „Draugų“ serialo žvaigždės sutuoktuvių dieną. Šventė vyko poros namuose, joje dalyvavo apie 70 kviestinių svečių, tarp kurių buvo visuomenei puikiai pažįstamų veidų (Lisa Kudrow, Courtney Cox, Jimmy Kimmelis, Emily Blunt ir kt.).

Nuotr. Vida Pres

Visai neseniai paparacai įamžino Jennifer sportuojančią viename parkų. Iš nuotraukų matyti, kad ji per itin romantiškas atostogas leido sau atsipalaiduoti ir pamiršo griežtas dietas, kurių, teigiama, laikosi visą gyvenimą.

Galima pastebėti, kad 46 metų aktorės veidas atrodo putlesnis. Tai jai suteikia tik dar daugiau žavesio ir seksualumo. Ji, kaip ir daugelis kitų neseniai ištekėjusių moterų, spinduliuoja begaline laime ir moteriškumu.

Gandonešiai netruko pradėti spėlioti: gal keli papildomi kilogramai, kuriuos Jennifer Aniston priaugo pastarąjį mėnesį, tai pirmieji požymiai, kad moteris laukiasi? Aktorė vaikų iki šiol dar neturi. Su pirmuoju sutuoktiniu Bradu Pittu jai taip ir nepavyko susilaukti labai trokštamų atžalų. Pora išsiskyrė 2005 metais.

Šiandien Jennifer labai mylima ir įsimylėjusi, laiminga ir atrodo dar gražesnė nei įprastai, tad visko gali būti!

Nuotr. Vida Pres
Nuotr. Vida Pres
Nuotr. Vida Pres
Nuotr. Vida Pres