Kaip elgtis, kad bučinys būtų įsimintinas? Vyrai tvirtina, kad svarbi bučinio kokybė ir kai kurie išoriniai veiksniai, pavyzdžiui, kur bučiuojamasi, pats nusiteikimas bučiniui bei technika.

Jei kalbama apie pirmąjį bučinį, tai svarbiau yra ne bučinio technika ir kokybė, o kur tai daroma.

Seksologai mano, kad patys geriausi bučiniai ištinka nuošaliose, atokiose vietose. Moterys mėgsta savo jausmus rodyti viešai, didžiuotis įgyta savo valdžia ir poveikiu vyrui, o stiprioji lytis, atvirkščiai, labiau vertina ramybę ir tylą.

Nei pirmame, nei kituose pasimatymuose nesistenkite pabučiuoti jums patinkančio vyro viešai triukšmingoje ir žmonių pilnoje vietoje, kaip prekybos centras, baras ar koncertas. Komunikacijos tarp lyčių specialistas Richardas Hassingas teigia, kad vyrams užtenka ramios aplinkos be jokių liudininkų. Maloni muzika, žvakės, geras kvapas - tokia romantiška atmosfera vyrą geriausiai nuteikia bučiniui.

Antroji tobulo bučinio taisyklė teigia, kad labai svarbus skonis: partnerio seilės, burnos kvapas, lūpos, taip pat nuo veido dvelkianti švara. 

Nuotr. Shutterstock

Pitsburgo universiteto profesorė Sarah Woodley tvirtina, kad vyras, bučiuodamas moterį, dar ir patikrina jos sveikatą. Jei bučiuodamasis nejaučia jokio nemalonaus kvapo, vadinasi, partnerės imuninė sistema gera, ji neturi virškinimo sutrikimų, jos burnos higiena pavyzdinė.

Po sekso vyrai ne itin mėgsta bučiuotis. Jiems bučinys - pradžia, apšilimas prieš tolimesnius ir gerokai daugiau aktyvumo reikalaujančius veiksmus.

Patartina bučiuotis ne tuščiu skrandžiu, kitaip abu nepajusite jokio malonumo. Jūs nuolat jaudinsitės dėl pilvo urzgimo ar nemalonaus burnos kvapo. Todėl valgyti reikėtų, ypač afrodiziakus, kurie padeda moteriai skleisti magišką seksualumą

Vyrai nemėgsta nekaltų bučinių, kaip dažnai moterys bučiuoja vaikus ar giminaičius. Tokie „pakeleivingi" švelnūs bučiniai jų nejaudina. Antropologė Helen Fisher mano, kad giliu bučiniu vyras bando moteriai perduoti savo lytinį hormoną testosteroną ir ją seksualiai sujaudinti. Aistringas ir gilus prancūziškas bučinys vyrui yra principo reikalas, vyriškumo bei jėgos įrodymas, noras užvaldyti moterį.

Skirtingai nuo švelnių romantiškų bučinių (susilietimas lūpų paviršiumi), itin šlapi bučiniai pagreitina vyro širdies plakimą iki 120 dūžių per minutę. 

Taigi, bučinių galia tokia didelė, kad tiesiog nuodėmė neturėti, kam juos dalinti!