Mes kažkaip gėdijamės plačių klubų, sultingų šlaunų, o tiek Beyonce, tiek J. Lopez jų ne tik neslepia, bet paverčia privalumu, išskirtinumu (juk žinome, kad Lopez įspūdingai sumai apdraudusį savo užpakaliuką).

Nors veidui specialių sąlygų Jennifer Lopez greičiausiai nesudarė, tačiau jis švyti, atrodo sveikas, matyti tik neišvengiamos mimikos raukšlelės.

Genialu tai, kas paprasta. Šitos taisyklės laikosi ir dainininkė JLo. Jos švytinčio veido paslaptis - kaukė iš trijų ingredientų.

J. Lopez naudojama kaukė veidui

Reikės: 1 šaukštelio natūralaus jogurto, 2 šaukštelių medaus, 3-4 lašelių stiprios šviežiai užplikytos žaliosios arbatos.

Paruošimas. Jei kaukė jums pasirodys skystoka, ją galite sutirštinti avižų dribsniais, batono minkštimu, o jeigu oda ne sausa, - kosmetiniu moliu.
Sumaišykite visus ingredientus iki vienalytės masės ir tepkite ant švarios veido, kaklo bei iškirptės odos. Kaukę laikykite 15-20 minučių.

Kaukę nuplaukite šiltu vandeniu ir apšlakstykite drungnu. Jei jaučiate, jog rekia, odą patepkite drėkinamuoju ar maitinamuoju kremu.

Taip veido, kaklo bei iškirptės odą gražinkite 3-4 kartus per savaitę visą mėnesį. Kad efektą palaikytume, toliau grožio procedūrų kiekį sumažinkite iki 1-2 kartų per savaitę.

Tačiau Jennifer odos grožio puoselėtoju neabejotinai galime laikyti ir kitą "priemonę" - dainininkės gyvenimo draugą choreografą Casperą Smartą, jaunesnį už savo mylimąją 18-ka metų...