Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Vienai Vokietijos televizijos pramoginei laidai buvo atlikta apklausa, kurioje dalyvavo per 100 žmonių. Nors 77 proc. respondentų nurodė, kad mylisi miegamajame, tačiau mėgiamiausia jų vieta šioje erdvėje pasirodė esantis vonios kambarys.

Remiantis thelocal.de publikuojamais tyrimais, vokiečiai seksu vidutiniškai užsiima 6,4 karto per mėnesį. 9 proc. apklaustųjų prisipažino, kad aistrą mėgsta gesinti automobilyje ir 1 proc. visai neprieštarauja pramogas maišyti su darbu  mylisi biure. Dauguma (66 proc.) pareiškė, jog jų sueičiai savaitės diena neturi jokios įtakos, o štai 18 proc. prisipažino, kad šeštadienis  jų mėgiamiausia diena seksui.

Po lygiai vyrų ir moterų (po 37 proc.) prisipažino, kad bent kartą gyvenime buvo neištikimi.

O jeigu kalbėtume apie kitas šalis, tai čia matytume kiek kitokią situaciją. Pavyzdžiui, Didžiojoje Britanijoje mėgiamiausia vieta seksui yra miegamasis, o antroje vietoje  virtuvė. Be to, dažniausiai garas nuo įkaitusių mylimųjų kūnų ten rūksta vakare, 10 valandą 24 minutės (išvestas vidurkis iš apklausų).

Vonios kambarys, regis, atrodo dar privatesnis ir intymesnis nei miegamasis. Štai vokiečiai mėgsta mylėtis būtent šioje namų vietoje. Patogumui vieta gal ir nėra erdvi, tačiau išradingumui, kūrybingumui ir naujiems pojūčiams – užtikrintai į dešimtuką!

Ką reikia žinoti ir kaip pasiruošti, kad vonios kambarys nuteiktų meilės žaidimams? Pirma, ten turi būti švaru ir skaniai kvepėti. Antra, turi egzistuoti bent minimali tvarka. Trečia, nederėtų užmiršti apie saugumą ir pasirūpinti tam tikromis priemonėmis iš anksto.

Ar reikia žvakių ir smilkalų? Nebūtina  jums ir taip reikės deguonies, o žvakės dar daugiau jo atims. Geriau netoliese turėkite ąsotį vandens su vandeniu ir citrina  atsigaivinimui tarp kūnų sąlyčio stotelių. Taurės su gėrimu irgi nepageidautinos  didelė galimybė susižeisti.