32-ejų londonietė, kurią į Didžiąją Britaniją atvedė meilė, jau daugiau nei pusę metų čia sėkmingai vysto savo konditerijos ir kepinių verslą.
Gyvenimas svetur Giedrei ne naujiena. Būdama 19-kos ji pirmą kartą išvyko į saulėtąją Italiją, kur įsidarbino duonos kepyklėlėje. Vėliau sekė darbas vieno didžiausių šios šalies restoranų tinklo „Fratelli la Buffola“ įmonėje. Tačiau atidavusi apie šešerius metus Italijai, mergina nusprendė grįžti į Lietuvą, vėliau persikraustė į Didžiąją Britaniją.
Išbandė ne vieną sritį
Konditerė įsitikinusi, kad kiekvieno gyvenime saldumynai visada buvo ir bus, gal ne visada tiesiogiai.
„Mama ir močiutė kepdavo įvairius skanumynus, o aš joms padėdavau – valgydama žalią tešlą“, – šypsodamasi prisimena Giedrė.
Tačiau, pasak londonietės, idėją pradėti savo konditerijos ir kepinių verslą Didžiojoje Britanijoje, jai pasufleravo Napoleono Hillo knyga „Mąstyk ir būk turtingas“.
Visą Giedrės istoriją skaitykite „Londonietėje“.