Žinoma, kad jus domina santykių perspektyva ir vystymasis. Mylimojo atšalimas ir nutolimas nebūtinai gali reikšti atvėsusius jausmus jums. Pablogėjo sveikata – jis nenori būti našta ir kenčia veinas, netgi tampa irzlus; stresas darbe – jis linkęs spręsti problemas vienas, nes saugo jus, nenori, jog pajustumėte nesaugumą, nervintumėtės, todėl išgyvena viską vienas; Problemos dėl finansų – jis vėl dviem žingsniais toliau nuo jūsų.

Žinoma, kad pajaustumėte, suprastumėte ir teisingai iššifruotumėte vyro elgesį, netgi numatytumėte, koks jis gali būti – uždaras, nekalbus, vengti artumo, rekia nugyventi ne vienerius metus drauge. Tačiau yra tam tikrų ženklų, kurie rodo, jog ta meilė dingsta iš jūsų šeimos, slysta, kaip koks šilko šalikėlis nuo geležinio turėklų.

Taigi stebėkime ženklus ir vertinkime tik gerai pažindamos savo žmogų ir jausdamos, kas jam būdinga, o kas ne.

1. Nebedaro nuolaidų, nelepina

Jei vyras nebeprisiima santykiuose stipraus vyro vaidmens, atsakomybės ir elgiasi su jumis, kaip su lygiu, nieko nenori dėl jūsų padaryti, nes esate tiesiog silpnesnė, nes esate moteris, vadinasi, jau prarandate jo dūsavimo objekto statusą.
Jis jau nebemano, kad esate svarbiausias žmogus jo gyvenime. Geriausiu atveju, jūsų santykiai pereis į dalykinį bendradarbiavimą, kuriame meilei nebus vietos.

2. Kai kurie jūsų įpročiai jo neerzina

Nereikia suprasti tiesiogiai – su kai kuriais įpročiais, net ir ydingais, galima susigyventi ir netgi juos pamilti. Myli žmogų su visomis jo silpnybėmis. Tačiau net tai, kas anksčiau vyrą labai erzino – ne vietoje padėtas laikraštis, nenuvalytos grindys po jūsų dušo, nagų kramtymas, ilgas plepėjimas telefonu ir pan. - jam visai nė motais, tai ryškus požymis, kad jūsų iš šono idealiai atrodantys tolerantiški santykiai ilgai netrauks. Kai pradingsta interesas vienas kitam, tai pirmas ženklas, kad santuoka pradeda irti.

3. Jis itin susirūpinęs savo išvaizda

Jei anksčiau nesportavęs mylimasis susigriebia ir nuskuodžia į sporto salę, vadinasi, jis turi kažkokį tikslą – greičiausiai kažkam padaryti įspūdį, patikti. Nes jūs jį priimate toks, koks yra, o štai kažkas gali netoleruoti jo išglebusio kūno. Atsirado motyvas pasistengti! Žinoma, skaudu suvokti, tačiau tikrai yra vyrų (kultūristų neskaičiuojame), kurie sportuoja ne dėl savęs, ne dėl savo sveikatos, o d4l to, kad jais žavėtųsi.

4. Dingo malonūs žodeliai

Jei mylimasis skambina be progos vis rečiau, pokalbiuose dingo tokie malonybiniai kreipiniai, kaip „katyte“, mažute“, „saulute“, „brangioji“ ir pan., vadinasi meilės jėga nubloškė tuos žodžius į kitą ausį. Kaip sakoma, meilė nuslinko per telefono membraną ir pavirto deginančia sieros rūgštimi...

5. Susitinka su draugais be jūsų

Vyras, kuris nebesidomi moterimi, vis dažniau planuoja išėjimus su draugais. Jis visai nepageidauja leisti laiko su jumis, o jei vakarėliuose pasirodytumėte, tiksliai jį vargintumėte. Vadinasi, jūs jam atsibodote, jis nori savo gyvenime naujų žmonių, naujų pažinčių bei įspūdžių. Be to, jis labai susierzina, jeigu teškiate atšalimo faktą į akis, kaltina, kad jūs persekiojate jį, norite savintis, esate paranojikė. „Ko tu nori? Viskas juk normalu? Juk mes nebe kokie jaunikliai – suteikime vienas kitam asmeninės laisvės, nedusinkime“, - štai jums pareiškimas žmogaus, su kuriuo gyvenate po vienu stogu, tačiau kuris turi svarbesnių pomėgių nei turtinti ir tvirtinti santykius drauge su jumis.

6. Jis - nebe atversta knyga

Jūsų vyras vis mažiau pasakoja apie savo praleistą dieną, nepasakoja nei linksmų nutikimų, nei kurioziškos situacijos per susirinkimą ar dalykinius pietus. Tai rodo, kad jis nebenori su jumis dalintis savo išgyvenimais, nebenori būti atversta ir skaitoma knyga. Jis vis daugiau savo gyvenimo pasilieka sau. Vadinasi, turi tam priežasčių, arba tiesiog pavargo su jumis bendrauti, nebemato prasmės kažką sakyti. Darykite išvadas, kodėl taip pasikeitė jo elgesys, kalbėkitės.

7. Jis tapo labai užimtas

Vyras suras šimtą priežasčių, kad tik nuslėptų intereso pradingimą. Vienas iš požymių – tapo labai užsiėmusiu žmogumi, ne visada atsako į skambučius, neperskambina, neparašo atsiprašymo žinutės. Vis randa dingsčių kuo ilgiau negrįžti į namus: susitikimai, užsitęsusi dalykinė vakarienė, partnerio įsodinimas į taksi ir pan.
Jeigu taip elgiamasi sistemingai, jums reikia atvirai pasikalbėti, kol staiga sumažėjo jo laisvo laiko ir kodėl prioritetas – nebe jūsų santykiai.