Pradėkime nuo to, kad tai viena populiariausių fantazijų, kurios dažniausiai žmonės neįgyvendina. Nors moterys sakys, kad apie tai tik vyrai paslapčia svajoja, tačiau ir jos pačios ne retai pasvarsto apie tokią galimybę. Dažniausiai ši fantazija nėra įgyvendinama, nes nei vienas iš partnerių nenori, kad juo būtų dalinamasis. Taip pat tai laikoma ištvirkavimu, tuo, ką reikia labai skrupulingai slėpti, nes gali būti viešai pasmerktas.

Vienos apklausos metu paaiškėjo, kad reguliariai seksą trise praktikuoja tik 2 procentai lytiškai aktyvių žmonių. 24 procentai pabando kelis kartus, likusieji eksperimento mėgėjai to niekada nebandė. Tai yra vienas iš įrodymų, kad seksas trise – nelabai patrauklus eksperimentas. 

IŠ KUR TAI?

Gal ir bus sunku patikėti, tačiau grupiniu seksu mėgautasi nuo seniausių laikų ir labai įvairiose kultūrose. Pavyzdžiui, hipiai, kurių kultūros proveržis buvo ryškiausias 7-ajame dešimtmetyje, seksą trise laisvai propagavo ir organizuodavo viešas orgijas. Jiems tai asocijavosi su laisva, nevaržoma meile

Šiandien viešai apie tokius viešus ir grupinius meilės vakarėlius tikrai neišgirsite. Viskas vyksta labai labai slaptai. Tai pogrindiniai renginiai, į kuriuos kviečiami tik tam tikri asmenys. Aišku, yra porų ir vienišių, kurie partnerius randa baruose ar klubuose. Seksologai poligamiją vertina nevienareikšmiškai: jei poroje to nori abu partneriai – viskas gali būti į gerą, jei ne – vienas iš partnerių patirs didelę gėda, nuoskaudą... O tai greičiausiai baigsis skyrybomis

SUKURTA VIENIŠIAMS

Seksas trise labiau skirtas tiems, kurie neturi ilgalaikio ir partnerio ir nori eksperimentuoti, atrasti ir t.t. Sutuoktiniai arba tie, kuriuos sieja ilgalaikiai romantiški santykiai, tokio eksperimento dažniausiai sąmoningai atsisako, nes jiems natūraliai savo partnerį sunku matyti su kitu žmogumi. Vienišiai į tai įsitraukia dėl malonumo, žaidimo, pramogos, ateina ir išeina neturėdami, ko prarasti.

Išeitis – sekso trise idėjas palikti savo mintyse, neskaudinti ir nežeminti savo partnerio. Galite būti tikri, dauguma vyrų ir moterų labai jautriai sureaguoja į prašymą išbandyti seksą trise. Tai asmeninis įžeidimas, parodymas, kad tik vieno mylimojo partneriui neužtenka. Taip gali net susiformuoti kompleksai ir baimės, neleisiančios daugiau mėgautis normaliu seksualiniu gyvenimu. 

Nuotr. Shutterstock

Vienos apklausos metu paaiškėjo, dauguma respondentų, pabandžiusiųjų seksą trise, yra įsitikinę, kad galvoti ir įsivaizduoti tai buvo maloniau, nei patirti realybėje. Nieko nuostabaus, juk dažniausiai sekso trise vaizdus matome pornografiniuose filmuose, kuriuose vaidina profesionalai (jų audringos bei aistringos emocijos nukreiptos į žiūrovo lūkesčius). 

Jei prisižiūrėjote pikantiškų filmų, kuriuos trijų žmonių meilė lovoje atrodo labai egzotiškai ir jaudinančiai, dar kartą apie tai pasvarstykite prieš bėgdami pas mylimąjį su pasiūlymu. Gali būti, kad tai labai prasta idėja...