Na, o labiausiai mane nustebino tai, kad aktyviausi nuomonės išsakytojai buvo vyrai. Jie, tarsi moterų valdovai, tarpusavyje sprendė: ar leisti joms vasarą nedėvėti kelnaičių?!

Vyrukas, užvedęs šią temą, pirmiausia pareiškė: Moterys, kelnaitės kaip kelnaitės, bet jau tai, kad vasarą dėvite džinsus - pats baisiausias dalykas. Tingite depiliuoti kojas, todėl jas slapstote?

To užteko, kad jis sulauktų pasipiktinimo gūsio. Moterys prunkštavo, kad su kelnėmis tiesiog jaučiasi patogiau, nesijaudina dėl to, jog yra nužiūrinėjamos ir gali nevaržyti savo judesių. Tačiau, pasak jų, tokiu atveju kelnaitės tiesiog būtinos. Juk labai nehigieniška įsprausti savo sėdimąją į džinsus! 

Antanas matyt pasijuto visai pasimetęs, nes naiviai paklausė: O kam tai? Gal visos kelnaitės suplyšo, kad tenka griebtis tokių kraštutiniškumų?

Ne, Antanai, visai ne skurdas kaltas, o mada ir gundymo gudrybės. Štai vienas jaunas vyras sakė, kad jam moterys, nedėvinčios kelnaičių, labai patinka. Silpnas vasaros vėjelis, trumpa suknelė ir ilgakojė mergina. Ar gali būti idealesnis variantas? Taip! Jei po suknele tik nuogas kūnas... - džiūgavo jis. 

O viena mergina jam atsakė, kad ir pati mėgsta vasarą kelnaites palikti namuose, bet tik tada, kai užsisega ilgą sijoną. Nieko nehigieniško tokiu atveju nėra, nes sijonas siekia žemę, pliku užpakaliu niekur neatsisėsi, o ir vėjas grožybių visiems praeiviams neatskleis, - tvirtina ji.

Faktui, kad svarbiausia įvertinti situaciją, pritarė ir dar viena svetainės narė. Ji visada miega nuoga, taip pat - namuose nedėvi kelnaičių. Juk tai matau tik aš ir mano artimiausias žmogus - sutuoktinis. Kas čia gėdingo? - nuostabos neslepia ji.

Kai kurios moterys prisipažino, kad retsykiais atsisako kelnaičių - tai geriausias būdas suvilioti vyrą ir į santykius įnešti ugnelės. Pavyzdžiui, darbo dienos viduryje savo mylimajam galite parašyti žinutę: Šiandien aš be kelnaičių. Ar labai manęs pasiilgai? Tai jį garantuotai nuteiks aistringiems meilės žaidimams.

Nors atsirado ir kategoriškai priešiškų. Be apatinio trikotažo tik afrojankiai (negrai) vaikšto, bet jie pakankamai nutolę nuo civilizacijos, kad būtų galima pateisinti tokį elgesį. Ar ir mes grįšime atgal į praeitį?“ - smarkiai pasipiktino vyriškis.

O ką jūs manote apie kelnaičių dėvėjimą vasarą? Jos būtinos, o gal galima leisti sau atsipalaiduoti ir jų atsisakyti? Balsuokite!