Taigi, susiradote vaikiną. Pagaliau. Jis nuostabus, mielas, rūpestingas – toks, kokio ir norėjote. Velniai griebtų, jis gali būti tas Vienintelis! Bet prieš tai, kai būsite supažindinta su jo šeima, jūsų laukia pirmasis išbandymas: jo draugai.

Štai keli būdai, kaip galite padaryti įspūdį jo draugams ir užkariauti jo širdį visiems laikams:

1) Mielai leiskite laiką su jo draugais. Net gi pati tai pasiūlykite.

2) Kai einate pasilinksminti, neflirtuokite nuolat su savo vaikinu. Dėl to jo draugai jausis nepatogiai.

3) Pasižiūrėkite varžybas su vaikinais. Taip jau yra, kad vaikinams patinka merginos, kurioms patinka sportas (bet ne tokios, kurios apie sportą žino daugiau už juos). Jums nereikia apsimetinėti itin susidomėjusia, tiesiog pasižiūrėkite jas.

4) Jeigu jūsų simpatijai - vaikinų vakaras, be perstojo nerašykite jam žinučių ir neskambinėkite, klausdama, kaip sekasi. Jūsų vaikinui reikia asmeninio laiko ir erdvės – kaip ir jums. Tad leiskite jam pašėlti be jūsų ir nebūkite dėl to susiraukusi kaip... užpakalis.

5) Pasikalbėkite su jo draugais. Apie bet ką. Tai gali įtvirtinti jūsų kaip „vienos iš gaujos“ pozicijas. Ypač, jei duosite jiems gerų patarimų, kaip elgtis su merginomis...

6) Nebambėkite ir nesiskųskite – tai netaktiška ir gali priversti jo draugus galvoti, kad esate bjauri kalė (net jei tokia ir nesate).

7) Nežeminkite savo vaikino prieš jo draugus. Jie yra jo DRAUGAI. Žinoma, kad jie pasirinks jo pusę.

8) Jei į svečius atkeliauja jo draugai, pagaminkite vyriškų užkandžių. Arba pasiūlykite, kad jūs nupirksite tokio maisto. Pica, užkandžiai, alus: pats greičiausias būdas pelnyti vaikinų prielankumą.

9) Būkite savimi. Jums nereikia tapti visiškai kitokia vien todėl, kad leidžiate laiką su vaikinais.

10) Juokitės. Vaikinams patinka, kai jie priverčia merginas juoktis, nesvarbu, ar jie su ta mergina susitikinėja. Vaikinams patinka žinoti, kad jie gali priversti merginą kikenti.

11) Atsiveskite kartu ir savo drauges. Vaikinams patinka pažintys su naujomis merginomis, tad pasikvieskite keletą merginų vakarėliui su vaikinais.

12) Pasiūlykite grupinį užsiėmimą (ne seksą!), pavyzdžiui, boulingą arba mini golfą. Puikus būdas susibendrauti su jo draugais – smagiai leisti laiką.

13) Nepradėkite pyktis. Nesvarbu, ar vaikinas to nusipelno, nesiginčykite su juo prie jo draugų.

14) Surenkite keletą vakarėlių pas save namuose (arba toje vietoje, kur gyvenate kartu su vaikinu) ir pakvieskite jo draugus.

15) Būkite draugiška, tačiau neflirtuokite. Flirtas su vaikino draugais yra DIDELIS minusas tiek jo draugų, tiek ir jo akyse. Jam reikia žinoti, kad jis grįš namo su JUMIS.