Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

AVINAS

Veneros veikiama, pajusite norą pakeisti savo įvaizdį. Jeigu iki tol buvote ekstravagantiška, tai dabar jums norėsis paprastumo ir lakoniškumo. Pavartykite senus mados žurnalus – juose rasite savo naują idealą.

Pirmoje sausio pusėje jūsų vardas skambės visų aplinkinių lūpose, nes susipažinsite su daugeliu įdomių žmonių.

Po sausio 12 dienos ankstesnės pažintys gali netikėtai nutrūkti, o naujos padės pagrindus ilgalaikiams profesiniams santykiams. Sausio pabaigoje pasirūpinkite užbaigti visus pradėtus darbus.

Palankios dienos: 3, 7, 17, 27
Nepalankios dienos: 2, 14 22, 29

JAUTIS

Visų įvykių svarbiausias fonas bus romantika. Todėl sausio mėnesį turite galimybių tiek išgyventi daug džiugių akimirkų, tiek dejuoti nuo emocinių žaizdų.

Šeimyniškiems Jaučiams bus sunku nusėdėti prie šeimos židinio. Galite santykiams suteikti naujų spalvų, pavyzdžiui, išvykti į egzotišką kelionę, susipažinti su svečių šalių tradicijomis bei papročiais.

Nuo sausio 20 dienos galėsite kuo geriausiomis priemonėmis išreikšti savo kūrybinius sugebėjimus, pradėti naują socialinį projektą arba įsitraukti į labdaringų organizacijų veiklą.

Palankios dienos: 1, 10, 19, 28
Nepalankios dienos: 4, 18, 25, 31

DVYNIAI

Visą sausio mėnesį Dvyniai galės džiaugtis ir naudoti savo gerų darbų, nuveiktų anksčiau, vaisiais. Kaip sakoma, atėjo metas pelnytai džiaugtis sėkme, geru derliumi. Jeigu jums iškiltų kokių nors problemų, drąsiai galite pasikliauti draugų bei artimųjų palaikymu.

Materialinė padėtis taip pat nekelia jokio pavojaus. Pirma, padidės jūsų sutuoktinio (partnerio) alga. Antra, tikėtina, jog gausite palikimą arba draudimo išmoką.

Mėnesio pabaigoje būkite kuklesnė, santūresnė, laikykite piniginę po užraktu, nes kitaip rizikuojate sutaupytus pinigus išleisti vienu mostu.

Palankios dienos: 3, 12, 22, 30
Nepalankios dienos: 5, 20, 27, 28

VĖŽYS

Dauguma šio ženklo atstovų susimąstys apie asmeninius santykius. Labai tikėtina, kad ir jūsų antroji pusė pareikš, kad ankstesnis santykių bei bendravimo stilius jos netenkina, jai nepriimtinas. Santykius patartina išsiaiškinti iki sausio 20 dienos, kad negaištumėte brangaus laiko trypčiojimui ir neveiklumui.

Verta įsiklausyti į partnerio nuomonę bei išpildyti jo pageidavimus, neprarandant savo nepriklausomybės. Pagalvokite, kokie drabužiai, šukuosena, kvepalai ar aksesuarai jam patinka, ką jis vertina. Skirkite laiko naujo, seksualaus, patrauklaus įvaizdžio kūrimui. Patikėkite – tai iš tiesų verta, jūsų pastangos nebus tuščios.

Palankios dienos: 6, 15, 24, 25
Nepalankios dienos: 1, 9, 20, 28

LIŪTAS

Šio ženklo atstovus užklups karjeros veiklos troškulys. Jūs būsite pasirengusi skrupulingai vykdyti net ir pačias nuobodžiausias užduotis. Iš esmės planetų išsidėstymas palankiai veiks kilimą karjeros laiptais, tačiau nereikalaukite to atvirai. Greičiausiai naujų pareigų klausimas bus jau išspręstas vasario mėnesį.

Visą sausio mėnesį būkite dėmesinga savo sveikatai, savijautai, atlikite medicininius tyrimus. Tai, ką išgydysite šį mėnesį, dar ilgai jūsų nekamuos.

Palankios dienos: 7, 17, 26
Nepalankios dienos: 3, 9, 24, 31

MERGELĖ

Mergelės, skirtingai nei kiti Zodiako ženklai, susidurs su būtinybe perkratyti savo meilės ryšius ir santuoką. Tai, kas anksčiau jums atrodė svarbu ir vertinga, dabar praranda prasmę. Neskubėkite sugriauti to, ką taip ilgai kūrėte. Planetų veikiama, jūs esate linkusi išpūsti sunkumus.

Nekurkite greito praturtėjimo planų – geriau pamąstykite, kur ir kaip galite sutaupyti. Šeimos biudžeto peržiūrėjimas ir sutvarkymas jums itin pasitarnaus vasario mėnesį.

Palankios dienos: 1, 9, 19,
Nepalankios dienos: 28 6, 12, 27

SVARSTYKLĖS

Darbe – štilis, ramybė ir tyla, kuri dar tęsis mažiausiai tris savaites. Sėkmė jūsų laukia, jei susitelksite į interjero dizainą, vaikų auklėjimą, šeimos biudžeto pertvarkymą. Sugebėsite atrasti bei pastebėti įdomių momentų savo artimoje aplinkoje ir tapsite jaukių naminių švenčių organizatore.

Po sausio 12 dienos galite sulaukti giminaičių vizito; jie pasiliks ilgėliau nei manėte.
Susilaikykite nuo pirkinių – brangių drabužių bei aksesuarų – didelė tikimybė, kad jūsų skonis greitai pasikeis.

Palankios dienos: 4, 13, 22, 31
Nepalankios dienos: 8, 16, 30

SKORPIONAS

Jeigu norite šį mėnesį praleisti ramiai, bendraukite tik su artimais draugais ir giminaičiais. Susiaurėjęs bendravimo ratas bus kompensuotas sustiprėjusiu meilės ryšiu bei sutvirtėjusiais draugiškais santykiais.

Sausio pabaigoje tikėtinas naujas romanas su gana konservatyvių pažiūrų žmogumi. Dėl šios priežasties gali kilti būtinybė sukurti naują, griežtesnį įvaizdį. Jūsų naujasis gerbėjas turėtų įvertinti senovinių nėrinių grožį, siuvinėjimus bei masyvius papuošalus iš natūralių akmenų.

Palankios dienos: 5, 15, 24, 26
Nepalankios dienos: 11, 18, 31

ŠAULYS

Šio ženklo atstovai pajus padidėjusį laisvės poreikį bei griauti stereotipus. Jūsų meilės ryšiai virs draugiškais santykiais, sumažės abipusių pretenzijų, padidės atsakomybės už artimą žmogų laipsnis. Rezultatas – nepatvarus ryšys nutrūks, o tvirtas įgaus naujų spalvų – draugystės pamatą.

Šį mėnesį pajusite norą dažniau save lepinti, ruošti skanius patiekalus, bandyti naujus receptus. Nepasinerkite į kulinarinius eksperimentus iki sausio 15 dienos, nes tuo metu labai lengvai priaugsite svorio.

Palankios dienos: 7, 17, 27, 28
Nepalankios dienos: 5, 12, 21

OŽIARAGIS

Sugebėsite sėkmingai bei išmintingai pasinaudoti energijos pakilimu, kurį pajutote gimtadienio išvakarėse. Planetos uždega žalią šviesą partnerystės santykiams bei savo išvaizdos tobulinimui.

Tikėtina, jog per šį mėnesį jums grąžins seną skolą arba išmokės premiją už atliktą darbą.
Nerekomenduojama atidaryti sąskaitą banke arba pradėti nuosavą verslą – vėliau įsitikinsite, kad jūsų pasitikėjimas niekuo neparemtas, neturi tvirto pagrindo.

Jei planuojate stambų pirkinį, tai labiausiai pateisinamas bus antikvarinių daiktų, taip pat retro stiliaus juvelyrinių dirbinių įsigijimas.

Palankios dienos: 2, 11, 21, 31
Nepalankios dienos: 8, 15, 23

VANDENIS

Darbinis aktyvumas šį mėnesį sumažėjęs. Tačiau pirmąją sausio pusę būkite pasirengusi pažymėti svarbų įvykį namuose – gausite stambių bei vertingų dovanų nuo draugų bei giminaičių.

Mėnesio viduryje kolegos darbe jus provokuos, kvies atviram pokalbiui, o tuo gali pasinaudoti tie, kurie jums nori pakenkti.

Pasistenkite užimti stebėtojos poziciją, nevertinkite svetimo darbo ir nekritikuokite aplinkinių. Jei kils net menkiausių sveikatos sutrikimų, iš karto kreipkitės į gydytoją, kad neužvilkintumėte ligos.

Palankios dienos: 3, 13, 22, 31
Nepalankios dienos: 1, 7, 15, 29

ŽUVYS

Jums bus suteikta proga atsigręžti atgal ir išgyventi dar kartą tai, kas anksčiau buvo generalinė repeticija: jausmus, daiktų, reiškinių bei santykių su žmonėmis vertinimą.

Įmanoma, jog antroje mėnesio pusėje jums teks pakeisti gyvenimo būdą; studentams – pagyventi atskirai nuo tėvų, tarnautojams – pradėti savo verslą ir pan.

Asmeniniame gyvenime taip pat tikėtinos permainos. Jei anksčiau buvote nuo kažko priklausoma, tai šiuo metu tokia padėtis jūsų nebetenkins. Pasistenkite švelniai išeiti iš šios situacijos bei surasti pusiausvyrą tarp lengvumo ir griežtumo.

Palankios dienos: 6, 15, 25, 26 
Nepalankios dienos: 12, 20, 21, 27